- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Kendi evinde kalsin ama gecede yaninda kalmazni gerekecek zor olur diyorsaniz sizde kalsin ama bu seferde 1 haftadan fazla surerse siz nasil bakacaksiniz. Basta sizde kalsin sonra illaki baska biri gelir sizden devralmaya bakma isini o zamanda kendi evine cikarirsiniz artik.
Tam olarak iyileşmesi baya sürdü 6ay kadar.o süreçte sürekli gittik geldik ev işlerinde falan yardımcı olmaya devam ettik.kendi işini görebilmesi 1ayı buluyor.yataktan desteksiz kalkamıyor.iki kişi dönüşümlü bakılması gerek.yoksa çok zorlanırsınız.sağ salim sağlığına kavuşsun inşAllah bütün hastalar...zaten doktorda öyle dedi platin takılacak büyük ihtimalle zor bir ameliyat sonrasında kendini hiç yormasın dedi.fıtık ameliyatı evet.
peki ne zaman iyileşti acaba bir de ne kadar yattı hani yürümeye kendi işini görmeye ne zaman başlar tahminen.
Aynen bu yakinim felc oldu mesela kapsamli temizlk yapinca agrim tutuyo uzanip bi bardak su alamiyrm ayni felcli gibi kala kaliyorum o kadar kotuki hancer saplaniyo sanki ne yapsan gecmiyorevet ağrıdan kıvrandığını biliyorum.
bi kaç kişi ameliyattan sonra daha kötü olursun yapma vs dediler ama inş iyileşir çok zor :/
Aynen bi
Aynen bu yakinim felc oldu mesela kapsamli temizlk yapinca agrim tutuyo uzanip bi bardak su alamiyrm ayni felcli gibi kala kaliyorum o kadar kotuki hancer saplaniyo sanki ne yapsan gecmiyor
Ben platin kismini anlamdm yaa oleyse 2 kg bile kaldiramz egilip kalkamz cok dikkat etmeli bu surecte
ben 1 hafta sonra ayaklanır diye düşünmüştüm aslında ama platin takıldığı için zor kalkamaz 1 haftaya diyolar. neyse ilk haftayı bende geçirsin bakalım sonrasında ayarlıcaz bişiler
Bence kendi evinde kalsın sizde bir kaç gün onda kalın işe başlamak zorundasınız sonuçta sonra başka bir çocuğu gelir
Önce sizin eve alırsanız bir daha iyileşene kadar sizde kalmak isteyebilir yada durum onu gerektirebilir siz işe başlayınca da zor olur.. Bence en başından kendi evinde kalsın..
Ben platin kismini anlamdm yaa oleyse 2 kg bile kaldiramz egilip kalkamz cok dikkat etmeli bu surecte
Cnmm kesinlikle itme cekme yapmamali koltuklari ne diye cekiyo en tehlikeli sey ztn ben ondan cekiyrm bu kadar sirf bu yuzden btn mobilyalrm yerden yuksek altini rahat siliym diyebizimki tutamıyor kendini artık hastalık olmuş sürekli mobilyaları değiştiriyor.
doktor yapma bak yerinden kalkamayacak hale gelirsin dedi ama dinlemedi. inşlallah şimdiden sonra düzelir ve gözü korkarda daha ev işiyle uğraşmazsizinde Allah yardmcınız olsun.
Cnmm kesinlikle itme cekme yapmamali koltuklari ne diye cekiyo en tehlikeli sey ztn ben ondan cekiyrm bu kadar sirf bu yuzden btn mobilyalrm yerden yuksek altini rahat siliym diye
üst katımda zaten de sanki biri gelip giderse benim evde ben daha rahat hareket edermişim gibi geldi.
Ooo yakinmis kendi evinde yatsın ki üç gün sonra iyilestin kalk git denmez
Sende gider onun evinde bakarsın
Ne kadar yatacagi kisiden kisiye degisiyor. Ayni ameliyati olan iki kisi, biri 3 gun icinde atlatip digeri aylarca sikinti cekebiliyor.
Kilosu falan var mi?
Canım ben 20 yaşında bel fıtığı ameliyatı oldum.şöyle diyim Allah düşmanımın başına bile vermesin öyle bi hastalığı.yoğun bakımdan çıkıp odama getirdiklerinde yani uyanır uyanmaz çok çok şiddetli ağrım vardı öyle bir ağlayıp bağırdım ki hastaneyi inletmişim.sanki 20 katlı binayı benim üstüme koymuşlar gibiydi.
Hastanede 2 gun kaldım.evde de 15 gun kadar yardım almadan kalkıp wcye gidemiyordum.wc demişken evde yüksek wc olması şart.çünkü eğilmek mümkün degil zaten yasakta.
6 ay boyuncada agrım oldu ve yan geziyordum sırtımdan bi parça alıp fıtığın yerini kapatmışlar.
Kvne platinde takılırsa ekstra zor bi ameliyat.artı kiloluysa yine ekstra zor..
Kesinlikle seninevinde olsun kv
Gece wc ye falan da kalkacaktır sonuçta
İnan bana çok da dua alırsın kvden.
Kismen okumutm hatirldm ama iste huyy bu degismiyo malesf ole yaparsa bolee cekerr
yok bizimki sırf değişiklik olsun diye eski konularımı okumuş olsan bilirdin eskiden benim evime girip benim mobilyaları bile değişiriyordu. artık o bi rahatsızlık olmuş onda bi değişiklik yapmasa huzursuz oluyor.
inşallah şimdiden sonra yapmazda.
Kv nin evinde kalarak bak. Kaç gün izin aldığını da söyle herkes ona göre organize olsun. Ama senin eve gelirse getir götür sorun olur.bugün ikinci konum ama daha eşime bile söylemedim acil sizden fikir almam lazım.
az önce doktor aradı kv hem kendinin hemde benim numaramı vermişti.
ameliyat olacak doktor yarın için yatış vermiş. kaç gün hastahane de kalır bilmiyorum duruma göre 1-2 güne taburcu ederiz dedi.
şimdi kvyi aradım anne doktor aramış açmamışsın yarın yatış vermişler sana dedim ayy korkuyorum böyle pat diye ameliyata giriyorsun denir mi bi hafta öncesinden haber verselerdi vs dedi ama doktor adı yazıldığında zaten 1 ay içinde çağırırız demişti. bizim kızlara haber vereyim bari nasıl olacak çocuklarla falan bilmiyorum hiç falan dedi. bende eve geleyim konuşuruz şimdi düşünüp dert etme hallederiz dedim.
şimdi benim asıl aklımı kurcalayan şey şu ki bu kadın belinden ameliyat olacak. taburcu olduktan sonra da dinlenmesi lazım bir süre zaten eve geldiğinde c.tsi pazar olur birde üstüne ben 2-3 gün izin alıp en azından ilk günlerini rahat geçirmesine yardımcı olayım diyorum. hastahaneden geldiğinde de benim eve yatak açsam en azından 4-5 gün hiç iş yapmaz yatar bende ?
kardeşlerini çağırsa hepsi gelir yada biz götürelim sana bakalım diye de teklif ederler ben çalıştıgım için benden de bi beklentisi yok bunu da biliyorum ama hastalık bu eşimle ben dururken başkasına gitmesine de gönlüm razı değil. ama o bi haftanın sonunda toparlanıp kendi işini görecek duruma gelebilir mi ? sonuçta o iyileşene kadar izin alamam.
sorum da şu ki bel ameliyatı olan var mı sonrası nasıl bir süreç ve yatagı vs bize mi kurayım yoksa onun evinde mi yardımcı olayım çok gelen giden olur mu ilk günler bilmiyorum neresi daha uygun olur ?
Peki kardeşi gelip yatılı kalabilecek mi yanında en az 15 gün..eger kalamayacaksa hiç riske atma evine gelsinhani teklif etcem ama illa kardeşlerim olsun yanımda da diyebilir bilemiyorum en azından ben teklif etcem.
çok zormuş evet bende okuyunca şaşırdımAllah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?