kv ameliyat oluyor

evinde kalmasını düşünmen hoş. gelen misafirlere bişey hazırlama bence çaydan başka. gelen misafir hasta ziyaretinde hizmet beklemesin bi zahmet

ben 1 hafta sonra ayaklanır diye düşünmüştüm aslında ama platin takıldığı için zor kalkamaz 1 haftaya diyolar. neyse ilk haftayı bende geçirsin bakalım sonrasında ayarlıcaz bişiler

Bence kendi evinde kalsın sizde bir kaç gün onda kalın işe başlamak zorundasınız sonuçta sonra başka bir çocuğu gelir

Önce sizin eve alırsanız bir daha iyileşene kadar sizde kalmak isteyebilir yada durum onu gerektirebilir siz işe başlayınca da zor olur.. Bence en başından kendi evinde kalsın..

Tam olarak iyileşmesi baya sürdü 6ay kadar.o süreçte sürekli gittik geldik ev işlerinde falan yardımcı olmaya devam ettik.kendi işini görebilmesi 1ayı buluyor.yataktan desteksiz kalkamıyor.iki kişi dönüşümlü bakılması gerek.yoksa çok zorlanırsınız.sağ salim sağlığına kavuşsun inşAllah bütün hastalar...

evet ağrıdan kıvrandığını biliyorum.
bi kaç kişi ameliyattan sonra daha kötü olursun yapma vs dediler ama inş iyileşir çok zor :/
Aynen bu yakinim felc oldu mesela kapsamli temizlk yapinca agrim tutuyo uzanip bi bardak su alamiyrm ayni felcli gibi kala kaliyorum o kadar kotuki hancer saplaniyo sanki ne yapsan gecmiyor

Aynen bi

Aynen bu yakinim felc oldu mesela kapsamli temizlk yapinca agrim tutuyo uzanip bi bardak su alamiyrm ayni felcli gibi kala kaliyorum o kadar kotuki hancer saplaniyo sanki ne yapsan gecmiyor

bizimki tutamıyor kendini artık hastalık olmuş sürekli mobilyaları değiştiriyor.
doktor yapma bak yerinden kalkamayacak hale gelirsin dedi ama dinlemedi. inşlallah şimdiden sonra düzelir ve gözü korkarda daha ev işiyle uğraşmaz sizinde Allah yardmcınız olsun.

ben 1 hafta sonra ayaklanır diye düşünmüştüm aslında ama platin takıldığı için zor kalkamaz 1 haftaya diyolar. neyse ilk haftayı bende geçirsin bakalım sonrasında ayarlıcaz bişiler
Ben platin kismini anlamdm yaa oleyse 2 kg bile kaldiramz egilip kalkamz cok dikkat etmeli bu surecte

başka bir tane daha oğlu var onunla yaşıyor o ama o bişey yapamaz bi çorba bile yapaamz nerde kaldı geleni ağırlamak.
biz işe gidince bizde kalmasının bi anlamı yok aslında kendi evinde daha rahat eder diye düşünüyorum da yinede gece bişey lazım olur vs bir de vicdanen üst katta bile olsa belki yanında ister oğlunu aynı evde olmak bile güven verir gibime geldi. o yüzden öyle düşündüm.

Ben platin kismini anlamdm yaa oleyse 2 kg bile kaldiramz egilip kalkamz cok dikkat etmeli bu surecte

işte inşallah dikkat eder bundan sonra. bir de interette baktım da bayagoı zor bir ameliyatmış.
Allah herkese şifa versin.

Cnmm kesinlikle itme cekme yapmamali koltuklari ne diye cekiyo en tehlikeli sey ztn ben ondan cekiyrm bu kadar sirf bu yuzden btn mobilyalrm yerden yuksek altini rahat siliym diye

Cnmm kesinlikle itme cekme yapmamali koltuklari ne diye cekiyo en tehlikeli sey ztn ben ondan cekiyrm bu kadar sirf bu yuzden btn mobilyalrm yerden yuksek altini rahat siliym diye

yok bizimki sırf değişiklik olsun diye eski konularımı okumuş olsan bilirdin eskiden benim evime girip benim mobilyaları bile değişiriyordu. artık o bi rahatsızlık olmuş onda bi değişiklik yapmasa huzursuz oluyor.
inşallah şimdiden sonra yapmazda.

Ne kadar yatacagi kisiden kisiye degisiyor. Ayni ameliyati olan iki kisi, biri 3 gun icinde atlatip digeri aylarca sikinti cekebiliyor.

Kilosu falan var mi?

Canım ben 20 yaşında bel fıtığı ameliyatı oldum.şöyle diyim Allah düşmanımın başına bile vermesin öyle bi hastalığı.yoğun bakımdan çıkıp odama getirdiklerinde yani uyanır uyanmaz çok çok şiddetli ağrım vardı öyle bir ağlayıp bağırdım ki hastaneyi inletmişim.sanki 20 katlı binayı benim üstüme koymuşlar gibiydi.
Hastanede 2 gun kaldım.evde de 15 gun kadar yardım almadan kalkıp wcye gidemiyordum.wc demişken evde yüksek wc olması şart.çünkü eğilmek mümkün degil zaten yasakta.
6 ay boyuncada agrım oldu ve yan geziyordum sırtımdan bi parça alıp fıtığın yerini kapatmışlar.
Kvne platinde takılırsa ekstra zor bi ameliyat.artı kiloluysa yine ekstra zor..
Kesinlikle seninevinde olsun kv
Gece wc ye falan da kalkacaktır sonuçta
İnan bana çok da dua alırsın kvden.

Ne kadar yatacagi kisiden kisiye degisiyor. Ayni ameliyati olan iki kisi, biri 3 gun icinde atlatip digeri aylarca sikinti cekebiliyor.

Kilosu falan var mi?

yok zayıf 45 yaşında kolayca atlatır diye düşündüm de baktım araştırdım biraz zormuş cidden.
öyle kendini naza çekip günlerce yatmaz eminim ki acısa bile kalkıp yürümek ister biran önce.
inş acısız sıkıntısız atlatırız bu süreci.

hani teklif etcem ama illa kardeşlerim olsun yanımda da diyebilir bilemiyorum en azından ben teklif etcem.
çok zormuş evet bende okuyunca şaşırdım Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kismen okumutm hatirldm ama iste huyy bu degismiyo malesf ole yaparsa bolee cekerr

Kv nin evinde kalarak bak. Kaç gün izin aldığını da söyle herkes ona göre organize olsun. Ama senin eve gelirse getir götür sorun olur.

hani teklif etcem ama illa kardeşlerim olsun yanımda da diyebilir bilemiyorum en azından ben teklif etcem.
çok zormuş evet bende okuyunca şaşırdım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Peki kardeşi gelip yatılı kalabilecek mi yanında en az 15 gün..eger kalamayacaksa hiç riske atma evine gelsin
Birde yürümeye hemen baslasada 5 dkdan fazla ayakta duramaz.
Benim yatagım bir ay serili kaldı.
Çok zor Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…