- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
benı zorlayan yok dedıgınız ıcın soyluyorum, lutfen sevıyorsanız ıs yapmayı kendı evınızde yapın.Kımsenın evınde bu ıslere gırısmeyın kıymetı olmuyor cunku hıcbır zaman..Zaten bana gore gerek de yokKv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ben uc yillik evliyim bir oglum var bu zmna kadar allah var ufak tefek sorunlarim olsada kv severim insan icindr kv demeye utanirim anne derdim hep ama bu aralar sinirlerime dokunmaya basladi
Kv 46 yasinda bu arada bayram oncesi aradi beni ne zmn geliyosun dedi bnde anne ogluma kiyafet aldim netten arife gunune yakin gelir evde beklemem lazim dedim
Eeeeee bende babana gelin gelir isleri yapar bnm hic halim yok diyodum dedi bozuldu
Arifeden bigun once gece gittim islerin birazini yapmis mutfak yag icinde terasin camlarini bana birakmis camlari topla bnm evimin butun camlarindan fazla nese dedim yaparim gece yarisina kadar mutfagi temizledim yattim sabahta oglum erken uyaniyo camlara giristim bnm kv hic biseye elini surmuyo ben geldim yaa
Ogle oldu ben mezarliga gitcm sen terasi temizle oglun uyuyunca yemegide koyarsin dedi cinler tepeme cikti
Ben terasi temizleyene kadar saat 4 oldu zaten o geldi daha dolma da saricaz inananin bi tencere dolmayi o yorgunlugun ustune tek basima sardim
Beni zorlayan yok sevdigimden yaptim
Ama dune kadar
Dun asure yapalim anne sabah gel dedim
Duduklude nohut hasladim ben havasi cikti zannettim cikmamis kapagi acar acmaz sular elime bosaldi sag elim yandi cok acim yandi dayanamadim acile gittim sardilar elimi asure yapcam diye komsularimida cagirdim yedik ictik mutfak yigildi aksam kp filn geldi onlar de yedi yigildi bnm kv bile demeye utandigim annem kizim sen o elinle nasil yikiycan bu bulasiklari demedi koca asure tenceresi tezgahin ustu bana diyo ki bu aksam elin dinlensin yarin yikarsin dedi cikti gitti bu kadarlik degerim var cnm aciyo sizliyo sargi elimde mutfagi topladim anlamis oldum uzun oldu kusura bakmayin doldum kafamda konusmaktan sa yazim rahatlayayim dedim
Kv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ben uc yillik evliyim bir oglum var bu zmna kadar allah var ufak tefek sorunlarim olsada kv severim insan icindr kv demeye utanirim anne derdim hep ama bu aralar sinirlerime dokunmaya basladi
Kv 46 yasinda bu arada bayram oncesi aradi beni ne zmn geliyosun dedi bnde anne ogluma kiyafet aldim netten arife gunune yakin gelir evde beklemem lazim dedim
Eeeeee bende babana gelin gelir isleri yapar bnm hic halim yok diyodum dedi bozuldu
Arifeden bigun once gece gittim islerin birazini yapmis mutfak yag icinde terasin camlarini bana birakmis camlari topla bnm evimin butun camlarindan fazla nese dedim yaparim gece yarisina kadar mutfagi temizledim yattim sabahta oglum erken uyaniyo camlara giristim bnm kv hic biseye elini surmuyo ben geldim yaa
Ogle oldu ben mezarliga gitcm sen terasi temizle oglun uyuyunca yemegide koyarsin dedi cinler tepeme cikti
Ben terasi temizleyene kadar saat 4 oldu zaten o geldi daha dolma da saricaz inananin bi tencere dolmayi o yorgunlugun ustune tek basima sardim
Ama dune kadar
Duduklude nohut hasladim ben havasi cikti zannettim cikmamis kapagi acar acmaz sular elime bosaldi sag elim yandi cok acim yandi dayanamadim acile gittim sardilar elimi asure yapcam diye komsularimida cagirdim yedik ictik mutfak yigildi aksam kp filn geldi onlar de yedi yigildi bnm kv bile demeye utandigim annem kizim sen o elinle nasil yikiycan bu bulasiklari demedi koca asure tenceresi tezgahin ustu bana diyo ki bu aksam elin dinlensin yarin yikarsin dedi cikti gitti bu kadarlik degerim var cnm aciyo sizliyo sargi elimde mutfagi topladim anlamis oldum uzun oldu kusura bakmayin doldum kafamda konusmaktan sa yazim rahatlayayim dedim
Bundan sonra ole yapicm cnm bu zmna kadar bn onun evine gittigimde mutfagi temizlryip cikiyodum saygimdan bn ole gordum ailemden gittigim yerde asla misafir olamiyorum tanimadik bile olsa yardim ederimbenı zorlayan yok dedıgınız ıcın soyluyorum, lutfen sevıyorsanız ıs yapmayı kendı evınızde yapın.Kımsenın evınde bu ıslere gırısmeyın kıymetı olmuyor cunku hıcbır zaman..Zaten bana gore gerek de yok
Bu hizmetçi ruhla daha çok ezilirsiniz.ben kayınvalidemde bebekten önce ayda yılda bir bulaşık yıkar,istersem ortalığı toplar süpürürdüm.o bebekten hiç bir şeye elimi sürmem.yaptığım işleri de eşimin aklına çivi gibi çakardım.Kv annenin yerini tutmaz diyolarmis ya dogruymus anladim sonunda
Ama dune kadar
Valla cnm hani bn annemle nasilsam onunlada ole olim istedim ama goruyorum ki bana deger vermiyo gunu var simdi gene bnden yardim bekliyo misafir gibi ogle saatinde gitcem bundan sonra taviz vermemeyi dusunuyorumneden kendinden bu kadar taviz veriyosun yapma sende onun işlerini senin halinden anlamıyorsa sende anlama tutsun hizmetçi yaptırsın
Genc cnm gezmeye gelince tay kesiliyo evine gelince hep hasta hic iyi degil evine godiyorum tezgah yigili oluyo esimde alismis annem hep bole diyo bn rahat edemiyorum topluyodum bnm yarali sargili elimle bnm bulasigima yardim etmedi ya isterse ayagima dolassin toplamiycamGelinin yardımına ihtiyaç duymayacak kadar da gençmiş. Yardım istiyorsa gerektiğinde yardım edebilecek kadar da genç hatta. Bundan sonra siz de fazla karışmayın onun işine, resmen adam kullanmak bu, yaşlı olsa amenna ama 46 yaş nedir ki.
Bn bayaaa yukselttim cnm galiba bakti yapiyo yukleniyoda yukleniyoooyapmayın arkadaş ya. çıtayı yükseltiyorsunuz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?