Kv annemin tirnagi bile olamassin

o kadar çok yüz vermişinki, sana hiç sormuyo bile gelirmisin diye. direk seni oraya gitmek temizlik yapmak zorunda bırakıyo. gitceksin yani başka alternatifi yok. bundan sonra sende ona göre davranırsın çocuk kaç yaşındA

Ewet ilk degil evlndigimden beri yapiyorum oglum olana kadar daha cok yapiyodum simdi oglum olunca kendi yapiyo ama surkli bi soylenme ben yapiyorum kv bnm evimi gelip duzeltir mi hic anca misafir gelicegi zmn bnm duzeltyigim kirlentleri begenmeyip duzeltiyo lafa gelince temizlikte bi tane komsularim yardim ederler di de okul saati geldi cocuklarini almaya gittiler onlar da kv guvendi galiba

Bence herkes yemiş kalkmış, iyi niyetli bulmadım hele ki kolun o haldeyken

Sen gelini olmadan önce bu kadın temizlik olayını ne yapıyormuş ?
Yine aynı devam etsin bir zahmet
Alıştırma daha fazla, geri çek kendini

Galiba alistirdim bn sucluyum biliyorum her yardim istediginde gittim akillandim cnm yavas yavas cekiyorum kendimi 10 gun sonra yasina gitcek cnm oglum

Galiba alistirdim bn sucluyum biliyorum her yardim istediginde gittim akillandim cnm yavas yavas cekiyorum kendimi 10 gun sonra yasina gitcek cnm oglum
küçükmüş daha, çocukla ben kendi evimin işini bile yapamıyorum deyip gitmiceksin. bide yeni yeni yürümeye başlamıştır, sürekli peişinde dolanmak lazım en güzel bahane işte

Hep bole pasakliymis eve gidiyorum bazen saat oglenden sonra kahvalti masasi duruyo mutfak yigili icerde tv keyfi yapiyo bi hasta olsun yiyiyo yigiyo mutfaga kirk yilda bi temizlik yapiyo kaynim supuruyo evleri genellikle

küçükmüş daha, çocukla ben kendi evimin işini bile yapamıyorum deyip gitmiceksin. bide yeni yeni yürümeye başlamıştır, sürekli peişinde dolanmak lazım en güzel bahane işte
Dogru bn kendi isimi zor yapiyorum zaten bazen yemek bile yapamiyirum kosturmadan ck haraketli oglum var bir saniye durmuyo yerinde

Eee doğum günü partisinde kayınvalide ne yardımında bulunacak o zaman ?
Yapsın börek çörek, evinin temizliğine de yardım etsin madem
O seni çağırırken güzel oluyo da bi de sen çağır bakalım temizliğe nasıl oluyo gör
Kesin gelmez, sende ona yardıma gitmezsin böylece

Eliniz yanmış neden misafir agırladınız ki hadi geldiler yediklerini toplasınlar bari
Bence komsularımızıda bi gözden geçirin

Hep bole pasakliymis eve gidiyorum bazen saat oglenden sonra kahvalti masasi duruyo mutfak yigili icerde tv keyfi yapiyo bi hasta olsun yiyiyo yigiyo mutfaga kirk yilda bi temizlik yapiyo kaynim supuruyo evleri genellikle

Senin kayınvaliden çok uyanık

Valla sabahinda annen gelicek komsularim yardim etcek kv gecen lerde gunum vardi anne sen tatliyi yap dedim onun yaptigi guzel bi tatli var tarifini verdi cok basit sen yaparsin dedi bnde tatliyi tutturamadim ne kadar kotu olmustum o gun misafir gibi geldi

Demiştim senin kayınvalide çok uyanık diye
Az taktik kap ondan istersen :)

Eliniz yanmış neden misafir agırladınız ki hadi geldiler yediklerini toplasınlar bari
Bence komsularımızıda bi gözden geçirin
Onlar kurdu topladi zaten konusmalar uzayinca saate baktik okul saati gelmis apar topar hazirlandilar toplayalim dedilerde biz toplariz dedim siz okula yetisin yoksa cok iyiler her isime kosarlar

boşver allah havale et tatlım

1.5 yıl önce ev taşıdım evi toparladım yükledim temizledim eve dizdim. 1 hafta izin alarak yaptım bunları ama bu işlemleri 1 ay sürdü tabi neyse 2.5 gün geldi yardıma kv
canım annemle taşıdık dizdik temziledik ne şirket tuttuk ne kadın çünkü cepte para yok buda süs mankeni durdu.
son gün dedim ki yarın cuma iş bitti gelde öğlen yemek yapıp yiyelim tamam kızım dedi.
cuma günü akşama kadar bekledim gelmedi eşimi aradım aa gelmedimi dedi aramış belim ağrıyor ondan gelemedim çok yoruldum demiş. konu mankeni olarak nasıl yoruldu anlamadım .

taşınma esnasında fıtığım ilerledi günde 5 ilaç alıyordum ağrısı dinsin diye neyseee

gelelim geçen haftaya kızı 3,5ay evini sattı yanında oturdu kavga kıyamet gitti bir ev aldı kv yine başrolde çünkü neden onun çocugu var neyse temizliğini taşınmasını düzenini kurdu kızına herşeyi yaptı 2 gün önce aramış eşimi ağlamış ben bir hafta önce merdivenden düştüm gel beni hastaneye götür kimin evinde düştüyse ilginip götürseydi seni ama olur mu kızına kıyar mı
eşim işi gücü bırakıp gitmiş film tahlil çekilmiş bir şey yok eve yollamışlar akşamına görmeye gittik 3 kere sordum nasıl oldu olay diye kıvırdı çünkü kızının evinde oldağunu anlatacak bana bende niye gelmedin ona gittin o yüzden oldu diyeceğim anlatmadı.
ben evimdeyim şuan o bel ağrılarım geçti şükür kendi bana yapmadığını kızına misli misli yaptığı için daha çok zor günler görecek.

elbet onunda sana işi düşecek sende güzel bir bahane bulursun
sap döner hesap döner gün döner hesap döner...

Açıkçası ben anneme dahi 2-3 senede birtemizlik yaparım. Daha eşimle nişanlıydık, düğün hazırlıkları ićin bir ayağımız alışverişteydi. Bu günlerden birinde annem evi temizlikćiye bıraktı biz çıktık. Akşama kadar dışarıdaydık. Akşam temizlikçi hanım aradı. 1 saate işim biter dedi. Ben annem kayınvalidem eve geldik. Kv dem gördü temizlikçiyi. Şimdi temizlik lafı olunca ayyy ben yapamam diyorum. Annemde dahi yapmadım diyorum. Kendi de biliyor. Maddi durumu iyi kv demin iyi olmasa ve yapamazsan haber ver annemin temizlikçisini yollayayım dedim. Yapacak birşey yok. Bi başlarsak sonu gelmiyor.

Kayınvalidenin anne olamayışıyla, gelinin kız evlat olamayışı birbirine paraleldir ya da başabaş yarışır diyeyim.

Kayınvalideni anne gibi sev ama annen olmadığını bil.
Gelinini kızın gibi sev ama kızın olmadığını bil.
Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…