Kv annemin tirnagi bile olamassin

O anda " ben yıkayamam , yıkarsan çok sevinirim" deseydiniz keşke.
O size açık davranıyorsa sizde öyle davranmalısınız.
Bunu içinizde büyütmeyin, mutlaka konuşun.
Cnm yedik ictik hasta oldu zaten yok bana ne oldu gozlerimi acamiyorum dizlerim agriyo demeye basladi bende git yat madem dedim bnden cok kotu oldu yani onun eli yansaydi yanmistim artik kac gun dinlerdim

Aynn cnm ben ona yapiyorum oda bana ayni sekilde davransa inan basimin ustunde tasirim ama ona verdigim degeri karsidan goremiyince soguyorum gittikce

suç sizde aslında canınız yanıyor bir de küçük çocuk var ne demeye misafir çağırıyorsunuz o akşam saflığınıza doymayın yani

ayrıca kv nin tüm ev işlerini yapmanıza da hiç anlam veremedim

Asureyi cok seviyorum kimsede getirmeyince bu sene cnm cok istedi yapayim dedim
46 yasinda ama sanirsin 70 cnm cok uyusuk kiloda var onun yaptigi isi bn bir saatte yaparim
Teras dedigim mutfagin balkonu kocaman cnm surgulu camlari bn silerkn oglumda yanimdaydi oglum hersyden onemli yanimda asla ayirmm

bende ilk evlendiğim zamanlarda kv çok aşırı değer verdim istedimki gelin değil kız olayım ona ama bu sadece tek taraflıymış neler etmediki bana eltimle bir oldu (ki onun hakkında bile benim evimde neler neler demişti) izinde yanına giderdim temizlik bulaşık derken izinden bi halt anlamazdım annemde bi hafta kalıyosam onda 2 hafta kalıyodum aman annesine gitti demesin diye sonra ne oldu biliyonmu ben yorulduklarımla üstüne aldığım beddualarla arkamdan konuşulan laflarla kaldım oda uzakta kaldı torununu bile görmeyen bi kadından bişey beklemiyorum inadına da izinde gitmiyorum kendimden taviz vermiyorum artık akıllandım değmiyor haketmeyenler için eli ayağı tutuyo herşeye para buluyo ise bi zahmet hizmetçiye de bulsun diyorum

Bir gun oncesi haber vermistim cnm sonrada iptal edemedn geldiler zaten
Ne bilim anne dedim sevgi gosterdim tepeme cikti bn evlat degilmisim anladim kizim diyo ama kndi kizi olsaydi bole birakip gidrmiydi gitmezdi

Ben kendi camımı zor siliyorum ( Kızım 10 aylık ve çalışıyorum )
Ne kayınvalidemin camını silerim ne de gel aşure yapalım derim
Sen kaç porsiyon aşure yiyebilirsin 1 bilemedin 2 değil mi ? Hazır al ye, çocuğunla dolu dolu vakit geçir
Annemin tırnağı olamaz derken zaten böyle bi kıyasa girme, annen seni karnında taşımış büyütmüş vs.
25-30 undan sonra tandığın kayınvalide ile nasıl bir olsun ?
Çok nazın geçiyosa annene canım aşure çekti desen, belki yapar yollar bile
Bilmiyorum sorun bende mi ama ben sizin gibi düşünmüyorum

Bende ole istedim kv gelin degilde anne kiz olalim herseyi zamnla anliyosun yasam bi tecrube oluyo insana

Dogru soyluyosun cnm annem bi tane yakinda olsa annemle yapardim biraz uzak bide dedeme bakiyo gelemedi uc kase yedik koca tencereden asurelik tadim kalmadi ki annemin yaptigi gibide olmamis ti zaten o ayri

46 yaş genç bir yaş,sağlık problemi yok sen o ailenin gelinisin hizmetçisi değil bu düpedüz hizmetçiliğe girer..eşin napıyo bu arada olanlara sessizmi kalıyor

Dogru soyluyosun cnm annem bi tane yakinda olsa annemle yapardim biraz uzak bide dedeme bakiyo gelemedi uc kase yedik koca tencereden asurelik tadim kalmadi ki annemin yaptigi gibide olmamis ti zaten o ayri
Önceliğin sen ve evladın olsun her zaman
3 porsiyon için değdi mi bu tantanaya ve koluna ?
Söyle 3 porsiyon ye
Anneler uzakta da olsa bilse kargolarlar ama bildirme kadın zaten dedene bakıyormuş
Eh artık bizlerde anneyiz, belki o kadar hamarat değiliz belki çalışıyoruz belki çocuklarımız ufak
Ama kendi başımızın çaresine bakabilmeliyiz
Kayınvalideyi çağırana komşuları toplayana kadar al yavrunu git bi yerde 2 porsiyon aşure ye gel hava da almış olursunuz
Aslında hayat güzel de biz tadını çıkaramıyoruz

Eliniz yanikken neden misafir aliyorsunuz ?

Bu kadar güçlü olmak zorunda degilsiniz

Kayinvalidenizin işini de bir daha yapmayin bahane bulun kendinin dedigi gibi dinlene dinlene yaparsin anne dersiniz.
Bir gun once cagirmistim cnm nerden bilim elim yancak ilk evlndigimde her isini yapiyodum gene akillandim biraz bide oglum olunca cektim biraz bu cekmis halim simdi yazlik evlerinde yeni geldiler soyleniyo is var diye hic bisey demiyorum gun gun yaparsin dedim bn cocukluyum bnden is bekliyo anlamiyorum bende kv olunca bole mi olucm die kendi kv sikayet edip yaptiklarini anlatiyo geline nie boyle diyorum demiyo

Kvnin evinde sevrrek hizmetcilik yapanlarda ilginc.Sen kvnin işini gorursen tabiki sever seni ne saniyorsun evlendin diye hemen ana kız mı olunuyor.
Ben gene diyorum kvdeden anne olmaz bunu herkes birgun anlar birşekilde..
Bizimkide surekli kizlarimdan ayirmam der ama ağzında hep,umurumdada degil kv ile anne kiz olmak en son istedigim sey. Benim annem var zaten.

nekar vicdansız mıs kayınvalıdenız...uzuldum.

Yaptığın hiç bir iyiliği hak etmiyormuş ne vicdansızmış.

Hic mi hic degmedi cnm ama bana ders oldu insanlarin kotu yuzlarini yardima ihtiyacin oldugunda goruyomussu. İyi zamanda herkez yaninda olur zaten

Hic mi hic degmedi cnm ama bana ders oldu insanlarin kotu yuzlarini yardima ihtiyacin oldugunda goruyomussu. İyi zamanda herkez yaninda olur zaten
Ama ilk değil gibi
Mesela alışmışlar seni temizliğe çağırıyorlar
Senin evinin temziliğine başkası yardım ediyor mu ? Hayır. E o zaman onlarda kendi yapmalı
Üstelik senin küçük çocuğun var
Alıştırmışsın gibi ama ufak ufak çekilmeye bak
Millet kolun o haldeyken bırakıp gidiyosa, sende ona göre davranmalısın

Yaptığın hiç bir iyiliği hak etmiyormuş ne vicdansızmış.
Aynn cnm ben bu zamana kadar hep yaninda oldum hasta oldu yatti baktim yemk yaptim bosa deger vermisim annem le konustum oda uzuldu yakin olsaydim keske dedi sabahin korunde aradi elin nasil oldu uyuyabildin mi die kv ses yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…