Tam benlik bir konu olmuş, esasında bu aralar cok aramak ıstıyorum ama ne konusacagımı bılemıyorum :) evet o sessızlıgı ben de sevmıyorum, esıme dedım en ıyısı aksam arayım da tıkandıgımda sana verırım ben de sesını duymus olurum dıye :)
Ben zaten telde konuşmayı sevmem annemle bile faceden konuşuyoruz dolayısıyla batmanda iken hiç telde konuşmam selam selam o kadar ama şimdi ankaradayım eşim batmanda, haliyle beni arıyo gelelim diye, bigün de buyrun siz bize gelin dese dişimi kırcam
Aynen. Ne konusulur ki baska? Yani ortak paylasimim yok, tanidigim yok.. Sorun etme bencehiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
ben 10 günde bir arıyorum.konuşcak bişi bulamıyorum 2 dkka sürüyo konuşma..
ben evli değilim ama evlendiğimde de sürekli arayıp konusacağımı sanmıyorum kendi annenizle ilişkiniz nasılsa bence kv ilede oyle olmalı hatta dile getir hal hatır sormak icin aradım de kapa fazla samimiyet bazen insanları kim olursa olsun şımartıyor.hiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
Benim kv kb hic mi hic aramaz ama benden bekler ve cok sitem eden tiplerhiç canım istemiyor ama eşimin hatrı için aramak zorundayım.yaa pek muhabbetimiz de yokki.nasılsın iyimisin havalar nasıl okadar.sizler neler konuşuyonuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?