Üzlmek değil kesinlikle isterse benden nefret etsin ama yan yanayız yanımda ona o şekilde davranmasından hoşlanmıyorum kendi kendilerine ne yaparsa yapsınlarBelki kızı gibi olmustur elti dedigin neden kendini kıyaslayıp üzülüyorsun ki ne yaparsa yapsın
Sorma bana yapmasın zaten ama o kadar itici geliyor ki sanki kıskandırmayançalışır gibi hiç aynı ortama giresim gelmiyor artıkEmin ol ona da icinden gelerek yapmiyordur. Bence yapmasin daha iyi. Hic sevmem oyle muhabbetleri.
Önüne gecemezsin belki onu gercekten daha cok seviyor insanlara neden sevdigine böyle davranıyorsun benim yanımda yapma diyemezsin kiÜzlmek değil kesinlikle isterse benden nefret etsin ama yan yanayız yanımda ona o şekilde davranmasından hoşlanmıyorum kendi kendilerine ne yaparsa yapsınlar
Ben olsam bana da itici gelirdi. Yapmacik insanlardan nefret ederim.Sorma bana yapmasın zaten ama o kadar itici geliyor ki sanki kıskandırmayançalışır gibi hiç aynı ortama giresim gelmiyor artık
Ben olsam kv öyle yapay hareketlerde bulunduğunda kahkaha atarım
Ne oldu dediklerinde hiiiçderim şu emojideki mimik ile
Her öyle yaptığında ya sesli gülerim ya daşu ifadeyi takınırım
Banane onlar sinir olsunlar
Aynı benim kaynanamMerhaba ,
Buraya açtığım ilk kv konusu.
Aslında benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok umrumda da değil ama yanımda yapılan hareketlerden huzursuz rahatsız oluyorum.
Eltimle birbirimizden pek haz etmeyiz kendisi evin tek geliniyken ben gelince beni pek kabullenemedi beni sevmediğini hissederim ben de kendisinden hoşlanmam. Sorun elti değil de kv min tavırları. Eltim yokken bana karşı çok iyidir kv ama btün aile bi arada olduğunda aman x acıkmıştır hemen sofrayı kuralım bak x yemeği senin istediğin gibi pişirdim gibi sürekli bir yaranma peşinde eltime karşı ama bana karşı böyle bir tutumu yok kesinlikle. Ben de ben yanındayken yapmasından çok rahatsızım kendisiyle konuşsam ters teper mi bilemiyorum.
Yani sana şöyle açıklıyım eltim benden önce kök söktürmüş kvye hatta işin tuhaf tarafı onunla ilgili bana içini bile döktüğü oldu ben tabiki bi yorumda bulunmadım ama bana eltimi atıp tutup yanımda ona yaranmaya çalışcak hareketler yapması bana çok itici geliyorSenden önce atraksiyonlu bir mazileri varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?