Yani sana şöyle açıklıyım eltim benden önce kök söktürmüş kvye hatta işin tuhaf tarafı onunla ilgili bana içini bile döktüğü oldu ben tabiki bi yorumda bulunmadım ama bana eltimi atıp tutup yanımda ona yaranmaya çalışcak hareketler yapması bana çok itici geliyor
O eltinden korktugu icin ya da tekrar sprun cikarmasin diye yapiyordur ya da sen geldikten sonra tavirlari degistigi icin yapiyordur ama seni kirdiginn farkinda degildr...benm.kv de de yapiyor buyuk eltiye ama elti yine bir bahane bulup kusup gidiyor ben kv ye uzuluyorum o kadar pesinde kosuyor eltim her seferinde bir laf sokuyor ben de artik biraktim uzulmeyi o da yapmasin diyorum ve hic umurumda olmuyor
O eltinden korktugu icin ya da tekrar sprun cikarmasin diye yapiyordur ya da sen geldikten sonra tavirlari degistigi icin yapiyordur ama seni kirdiginn farkinda degildr...benm.kv de de yapiyor buyuk eltiye ama elti yine bir bahane bulup kusup gidiyor ben kv ye uzuluyorum o kadar pesinde kosuyor eltim her seferinde bir laf sokuyor ben de artik biraktim uzulmeyi o da yapmasin diyorum ve hic umurumda olmuyor
Adın kıskanca çıkar kv güven olmaz üzerine beş on koyup eltine söyler iyice soğursunuz birbirinizden öyle yapınca sen daha destek ol aynen aynen xciğim acıkmıstır hadi sofra kuralım falan gibisinden at kv eltinin üzerine sonra yerler birbirlerini çok muhabbet tez ayrılık getirir