• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv bana seni görmek istemiyorum dedi eşimin tavrı ..

Konu sahibi incitmeden yazmaya çalışacağım, hatanın büyüğü sende.
Lütfen artık kocanı gerçekten tanı, çok uyarmaya çalıştık, hatta bir konuda üyeyle konuşup evlendikten sonra kocan seni çok ezecek yazmıştık tek üzülen sen olacaksın yazmıştık ama o zaman tek sorun ailende kız kardeşindeydi
Şimdi üc ay da kocanı koca olarak görmemeye başladın.
Bakış açını değiştirmeden, ne kocanla, ne başkası ile ne ailenle ne eş ailesi ile anlaşamazsın boşanman da çozüm değil
Kv ne olduda böyle dedi, yine kendini düzgün ifade etmiş, haksızda olsa !!!??? saygısını bozmamış
Çok açık nokta var bence en kısa zamanda profesyonel destek almalısın.
Burda bile yüzde yüz haklıyım yazmışsın hiç bir zaman hiç kımse yüzde yüz haklı olamaz ağırlık olur ama tamamen haklı olamaz

Dogru annen bi tane ,ama ben seninle olmak istemeyebilirim sevgim bittiginde kapının önüne koyarım mal gibi kalirsin senin kahrini çekmek zorunda değilim de..

Ya halbuki ne kadar kolay iki tarafida idare edebilmek bu erkek milletinin kafa niye basmaz.bir psikolag demisti ki evli bir cift icin aldatmakla,eslerinin anneleriyle eşleri hakkinda yapılan dedikodu ayni oranda yaralar ,güven sarsar...
Benim ki de gider anasina dinler dinler gelir surati beş karis ne oldu derim anlatir sana bunu bunu dedi diye.insan yaptigi dedikoduyu niye anlatir?artik sormuyorum anlatmak istiyor bazen:)orda sustun ya şimdide sus ömür boyu sus diyorum..

Benim bi tane annem var diyen eş kişisinin kaç tane karısı varmış?
Çok arıyor musunuz böyle size sahip çıkmayan tipleri ya

Kadın durduk yerde sana telefon edip bir daha evime gelme sakın dememiştir herhalde. Mutlaka öncesinde yaşanan birşey vardır.

3 buçuk aylık evliyim.
kv bana seni görmek istemiyorum buraya gelme dedi telefonda. Bu sözüne karşılık sadece bu sözlerini unutmamasını söyledim.
Gitmiyorum konuşmuyoruz. (ben haklıyım başka ağır şeylerde söyledi tabi)
eşim olacak adam bana benim bi tane annem var ona saygısızlık yapamazsın onunla konuşacaksın yoksa senin annen bu eve gelemez kardeşlerin gelemez dedi. bu sözleri çok ağrıma gitti ve ondan buz gibi soğudum.
o an anlık soğudum ve sadece kendime üzülüyorum
benim ne yapmam lazım
annesi bana telefonda ağır kelimeler söylesin beyfendi benim bir tane annem var sen ona saygısızlık yapamazsın gidiceksin konuşacaksın sen daha 3 aylık gelinsin desin
lütfen ağır kötü yorum yapmayın zira kaldıracak halde değilim moralim çok bozuk sizden sadece destek bekliyorum

3 aylık gelinsin ne demek ya, 30 yıllık olsan ne 3 günlük olsan ne
bence istenmediğim yere gitmem demelisin, eşinin hiç bi suçları yokken seni senin ailenle tehdit etmesi de geleceğe dair çok güzel ipuçları vermiş malesef, uzun bi süre çocuk yapma derim

3 buçuk aylık evliyim.
kv bana seni görmek istemiyorum buraya gelme dedi telefonda. Bu sözüne karşılık sadece bu sözlerini unutmamasını söyledim.
eşim olacak adam bana benim bi tane annem var ona saygısızlık yapamazsın onunla konuşacaksın yoksa senin annen bu eve gelemez kardeşlerin gelemez dedi. bu sözleri çok ağrıma gitti ve ondan buz gibi soğudum.
benim ne yapmam lazım
annesi bana telefonda ağır kelimeler söylesin beyfendi benim bir tane annem var sen ona saygısızlık yapamazsın gidiceksin konuşacaksın sen daha 3 aylık gelinsin desin
lütfen ağır kötü yorum yapmayın zira kaldıracak halde değilim moralim çok bozuk sizden sadece destek bekliyorum

Canım , 5 yıllık evli ve senin yaşadıklarının çok benzerini yaşamış, eşiyle boşanma aşamasına gelmiş (sırf bu kv tribinden ) biri olarak, eski konularına da baktım ve kv eşini dolduruyor bunu bilesin.

Seni anlıyorum yeni evlisin, evinin düzenini oturtmak istiyorsun, kv sana emrivaki yapınca geriliyorsun sinirleniyorsun , ben de aynı duyguları hissediyorum. Burda eşinin tavrı önemli, eşin annesi tarafından çağrıldığınızda gitmekten yana ise senin her söylediğin ona bahane olarak gelecek. Bunu iyice tart derim.

Canım , 5 yıllık evli ve senin yaşadıklarının çok benzerini yaşamış, eşiyle boşanma aşamasına gelmiş (sırf bu kv tribinden ) biri olarak, eski konularına da baktım ve kv eşini dolduruyor bunu bilesin.

Seni anlıyorum yeni evlisin, evinin düzenini oturtmak istiyorsun, kv sana emrivaki yapınca geriliyorsun sinirleniyorsun , ben de aynı duyguları hissediyorum. Burda eşinin tavrı önemli, eşin annesi tarafından çağrıldığınızda gitmekten yana ise senin her söylediğin ona bahane olarak gelecek. Bunu iyice tart derim.
yorumun için teşekkürler.
bende resmen boşanmanın eşiğinde hissdiyorum kendimi.
eşimin annesi beni çağırmıyor artık görmek istemiyorum dediğinden bu yana görüşmedik
görüşmem için zorlayan eşim.
bunaldım bende, kesin kararım kv beni gel diye aramadan gdecek bir insan değilim ben.
isterse eşimde beni bıraksın gitsin kimseye kendimi harcatmam

söyledim
ee ne yapsın koskoca kadın senden özür mü dilesin sen gidiceksin benim bitane annem var diyor kime ne kadar değer verdiği belli oldu

Canim evlilikte biraz politik olmak gerektigini bende bircok kavga yasadiktan sonra ogrendim.

Esine karsi anneni seviyorum soyle boyle diyip annesine hediyeler bazen kek pogaca yapip goturmeler gibi faaliyetlerde buluncaksin.
Kendi annen gibi benimsedigini gostereceksin
..
Esinde sahit olacak bunlara tabi ki.
Kaynanan rahat durmayip civitabilir de
Bu sefer kin gutmek yerine sorunlarini annesiyle hallet
Acik ol.
Esine de anlatma
Kaynanan anlatirsa da anakiz arasinda olir ben anlatmak istemedim ama merak ediyosan anlataym de.
Esin annesini kotulesede sen kotuleme.
Kendini mutlu etmeye odaklan....
Ben hergun kaynanama gidiyodum evimin arasi 20 dk.
Gorumcemle etmedigi kalmadi.
Sonra ben onlari takmamayi esime yansitmamayi tercih ettim..
Simdi daha az gidiyorum
Yardim ederdim hep nankorluk ederdi.
Bende yardimi etmeyi biraktim.

Kayinvalide seni arayim direk seni gormek istemiyorummu dedi?
Bu konunun oncesi var kimse kimseye oturdugu yerden boyle demez diyemez diye dusunuyorum. Birazda basini anlatsaydin keske. Tabiki bana boyle boyle dedi dersen hakli sen olursun cunki sadece bi cumlesini biliyoruz. Sen ne dedin ondan oncesinde? Ve moralimi bozucak seyler soylemeyin diyosun ki bu benim aklima baska seyler getirdi. Sanki basini anlatsan kayinvalideye hak vericekmisiz gibi.

3 buçuk aylık evliyim.
benim ne yapmam lazım
Kv bana öyle deseydi .bende senin nursuz cemaline meraklı değildim der yüzüne kapatırdım cokta tın :)

Back
X