Kv bebeğimi kendine bağlıyor benden soğutmaya çalışıyor

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
merhaba arkadaslar çok üzülerek içimi dökmek istiyorum 15 aylık bir oğlum var.kv ile yan yana oturdugumuz ıcın hergun bızde tek yasayan bır ınsan. Sureklı gelıyor gıdene kadar oğlumla sureklı oynuyor bebegım yanıma gelsın mutfaga oda gelıyor cagırıyor seslenıyor hıc yanımda cocugumu bırakmıyor. Cocuguma vurmayı ogretıyor dıl cıkarmayı ogretıyor. Istemedıgım seyler ogretıyor bırde ben ogretmedım dıyor. Bebegım o evdeyken yanıma gelmıyor artık sadece emmek ıcın geliyor. Sonra gene kv yanına gıdıyor. Cok uzuluyorum tamam babaannesı oynasın ama onu gorunce benı unutuyor bebegım. Cok uzuluyorum. Cocugumu benden uzaklasdırdıgını hıssedıyorum aglıyorum. Eşime soyluyorum ne var babaannesı oynayacak tabı dıyor. Ama kv cok abartıyor. Cocuk onunla oynaya oynaya onun yanından ayrılmıyor ne yapabılırım bu konuda esım yanımda olmuyor. Yanı oynasın tabı ama sureklı degıl benden uzaklasdıracak kadar degıl bunu nasıl ızah edebılırım nasıl anlatabılırım esıme ve kv ye lütfen yardım edin.

eve almamak bir çözüm ama yanyana olunca ve alıştırınca pek mümkün değil gibi. eşiniz arkanızda ise bu iş bi tek cinnete bakar.

her çocuk babaanneye düşkün olur daha çok küçük oğlun.. birazdaha büyüsün aklı erince okadar olmaz bikere nekadar babaannede olsa sen annesisin oda nekadar küçük olsa bunun farkında ve kimse kimsenin annesi gibi olamaz.. seni unutmaz bikere imkansız soğumaz asla annesisin sen onun.. o çok küçük daha bazı şeyleri illaki anlıyo konuşunca mesela ama idrak edebilecek yaşta değil bebek daha çünkü :)

Onunla oynarken zevk alıyorsa sizde ilgisini cekecek oyunlar bulun , bana göre bir çocuk annesinden kopmaz annesinden cok kimseyi sevmez.

Bu kv deler neden boyle bilmem kendilerine yapilmis heralde, benim oğlumda 6 aylikti benim sinavlarm vardı kv geldi .bana vermek istemiyor, ben sınava gidiyorum gelince çocuk gelmedi bana ilk defa ayrılmıştık sevindi kv :))
Sonra çocuk dururken dibimden ayrılmadı, birakmak istemiyor ona gitmiyor. O zaman görüyor musun filan dedi. Oğlum sever babaannesini , oynatir gezdirir ama cocuk beni ister

ne guzel iste, cocugunuza bolca sevgi gosteren, onunla bolca oynayan eglendiren biri var etrafinda.

yazan arkadaslara katiliyorum, daha guzel oyunlar bulun ozaman cocuk icin. ve sonunda yine donup dolasacagi yer sizin yaniniz.

Yabi kv ile açık açık konussammı yoksa daha başka oyunlar bulup o oynarken oglumu kendımemı ceksem oynayarak. Hangısı sızce daha mantıklı. Daha once anne cocuk kendı oynasın bıra rahat bırak dedıgımde kendı gelıyor ıtiyımmı cocugu dıyor bana hem alısdırıyor hemde bana boyle soyluyor ağlıcam sinirden

Oyun neredeyse çocuk oraya gider. Sizden soğuması imkansız. Biraz büyüdüğünde aradıklarını, babaannede bulacağını sanmıyorum.

ya hem guzel bir sey, hem de bilemedim,
yani hic insan cocugu ve esi ile yanliz kalamiyorsa bunalmasi da normal elbette.

siz de calismiyorsunuz sanirim,
alin cocugu disari cikin, gezin dolasin, hem farkli insanlarla iletisim kurmus acilmis olursunuz.

Mesela ilgisini daha çok çekecek farklı etkinlikler bulun. Ev işiyle sürekli meşgul olmayın. Her gün bir kaç çeşit yemek yapmayın. Mutfakta uzun saatler geçirmeyin.

Çocuk siz mutfakta iş yaparken oyun kuramaz oyun olan yere gider.

Statik kum olabilir (yaşı henüz küçük gibi ama) , kolay çıkan zararsız boyalardan alıp resim boyayın. Henüz güzel yapamaz sayfayı karalasa bile yeter.

Yutmayacağının önlemini alarak önüne mercimek, nohut dökün kamyonuna döküp toplasın. Takip edin tabi o esnada.

İnstagramda bir sürü etkinlik sayfası var onları takip edin.

Giydirip dışarı çıkarın çocuğu. Otursun kv evde umursamayın. Gezme her zaman en sevdikleri şeydir çocukların.

Merak etmeyin anne çocuk bağı öyle kolay kolay kopmaz. Oğlum da babaannesini çok sever ama hiç böyle endişem olmadı..

O aylarda kendi oynamaz. Dikkat süresi çok kısadır. Elindeki şeye ilgisi hemen dağılır. 3 yaşına kadar da böyledir.

2 yaşından sonra biraz uzar bu süre ama yine etrafında oynatacak birini ister..

Kv ile konuşmayın tabi ki. Gelin beni kıskanıyor diye havaya girer.
Ama öğrettiği hoş olmayan şeyler için ciddi bir konuşma yapın.
Bu tipler küfür öğretip karşısında güler..

Ayrıca dısarı cıkarırsamda pesımıze takılıyor bende gelıyım dıyor

Çocuğu siz alın farklı bir yerlere götürün
Parka avmye yaşıtı çocuğu olan anneler varsa onların evine
Siz onunla oynayın erkek çocuk top sever mesela eğlenceli olur onun için
Yada bebekler için oyun hamurlarından oynayın şarkı söyleyin ona
İlla bir şeyler bulursunuz

Ya oyun oynatir kendiji cok eglendiren kisileri sever cocuk milleti ne olursa olsun annesine gider ağlayınca mesela babaannesine mi gidiyo sizi mi istiyo?

Ben vurma ve dil çıkarmaya takildim o çok vahim iste.

İsterse 24 saat oynasın çocuğun seni bilir seni sever sen başka bir çocuğu kucağına al nasıl kıskanıp yapışır yakana görürsün canım hiç korkma senin yavrun o kimse senin yerini tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…