Kv bebeğimi kendine bağlıyor benden soğutmaya çalışıyor

Ne olursa olsun hiçbir çocuk anneden vazgecmez takilmayin ama çok takiyorsaniz siz coxugunuzla zaman geçirin kv nin gelmesine engel olamiyorsaniz siz çıkın cocukla

Dil çıkartma, vurma vs gibi davranışları tasvip etmediğinizi kv'nizin yanında bebeğinize "n'apmıyoruz annem, dilimizi çıkartmıyoruz... n'apmıyoruz annem? kimseye vurmuyoruz" vs gibi telkinlerle anlatabilirsiniz. Kv'niz bundan vazgeçecektir.

Oynamasına ve ilgilenmesine gelince: Benim kızım tam anlamı ile annem ve babamla büyüdü. Biz çalışıyorduk, kreş öncesi tüm bakım onlardaydı. Kreş ve okul zamanı biz işten gelene kadar ki zaman onlardaydı. Biz dışarıda ya da yatılı iş gezisi/tatil'de iken onlardaydı... Ama kızımız bizden uzaklaşmadı. Onların anneanne-dede, bizim de anne-baba olduğumuzu biliyordu.

Bırakın sevsinler, bırakın ilgilensinler. O sizin evladınız. Büyükler bugün var, yarın yok.

Üyenin verdiği, küçücük çocuğun önüne oynaması için nohut koyma tavsiyesine sakın uymayın lütfen. Bunun önlemi olmaz, bir saniye arkanızı dönseniz bile çok riskli. Bu yüzden boğulan çocuklar var, Allah korusun

Ne kadar art niyetlisiniz ilgilenen sizin kadar vakit ayırıp oynayan bir babannesi var çocugun çocuk anneden soğumaz sizinki sadece kıskançlık işinizi yapın gezin dinlenin daha insan ne ister kaynanalık zor muessese sanırım sevse suç sevmese suç bir kendinize gelin çocugu kıskanmaktan vazgeçin etrafımda böyle bir tanıdıgım olsa görüşmek istemezdim

Sizde ona fazla vakit ayirin avmye gidin beraber oyun parklarina ikiniz vakit gecirin gezin oglunuzla hem kv gormessiniz fazla hemde kimin annesi oldugunu secer

Kv size gelmeden evden çıkın sessizce gelir bulamaz kalır kapıda ararsa da sıkıldık çıktık deyin bunu 1 hafta kadar tekrarlasan anlar herhalde istenmediğini asla her gün evime gelinmesini kabul edemem en nefret ettiğim şey herkesin Bi hayatı var nedir bu kadar dahil olmak ya ilerde Kv olursam asla davet edilmeden gitmezdim gelinimin evine

Bu şekilde yaparsanız bence ayağı kesilir hesap sorarsa da haber vermedin falan kendi evimden çıkarken neden san gelip haber vereyim ki deyin gitsin hayat birilerine tahammül etmek için fazla kısa gerekirse kır dök yapacak bişey yok

Konuştum kv ile arkadaslar. Oglum benden soguyor demedım ama bebegı sureklı oynamaya alısdırıyorsun sen gıdınce benden de sureklı oyun oynamamı ıstıyor evın işini yapamıyorum cocuk kendı kendıne oynasın tek basına oynasın anne diye anlattım uzak durması ıcın bu sekılde soyleyebıldım. Gelen cevap sız benım bu eve gelmemı ıstemıyosunuz cocugu sevmemı ıstemıyosunuz bı tek cocuk sızde var vb. Sonuc ıtıbarı ıle kv bozuldu esımın yuzu asık ama soyleyecegımı soyledım en azından sureklı oynamaZ ıse bebegım ona o kadar alısmaz dıye dusunuyorum

Masallah ne güzel yapmışın gir oyna çık oyna çocuk sevildikçe güzellesir aile sevgisi alan çocuk okulda işte hemen fark edilir sosyal olur anneci yaptıgınız kıskandıgınız çocuklar yüzünden okula alışmayan taşkın nazlı ve problemli çocuklar yetişiyor sizde babanne annane oldugunuzda umarım sizede torunu sevip oynuyorsunuz diye hiç göstermezler

İnsanlar kimse yardım etmiyor çocuğumu oyalamıyor diye dert yanar sizde tam tersi. Oynasın işte ne var bunda hiçkimse bir annenin yerini tutamaz.Bebeğiniz onunla ilgileniyor oynuyor diye düşkündür muhtemelen.Benim oğlum kayınvalidemden biraz fazla oyun istese hemen sıkılıyormu yoruluyor mu acaba diye tedirgin olurum.Sizinki kendiliğinden ilgileniyormuş bence şanslısınız

Zamanında emen bebeğime göğüslerini gösteren kadının yanına bebegımı tek basına bırakamam arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…