• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV beni annemden daha çok seviyor. Çok kötü hissediyorum. Yardım edin

ha bu arada bosanma sürecinde gdogunun bir ilinde tek basima bebegimle beraberdim.orada ne halde olup olmadigim umrunda bile olmadi. ama benim o daha az guvendigim annem herseyini memleketinde birakip benle iki sene kaldi o ilde. ne varsa kendi kaninda canında var yinede.en kötüsü bile elden iyidir.
Dimi KV sonuçta güvenmemek lazım. İtiraf edim bazen kadından gıcık alıyorum. Yeni evliyim ya yaşım 30u geçse de kendimi cahil gibi hissediyorum bazen.

Ben annemden duymadığım lafları kayınvalidemden duydum.telefonu bir kere bile alo diye açmamıştır.prensesimm bebegim yavrummm vs.kadin resmen sevgi kelebeği.cok ta severim.mesela telefonu kapatırken bana seni seviyorum diyor:-)ona ayak uydurmam zor oldu.cunku annemle daha resmi diyaloğumuz var.aliskin değil bünye.ne bileyim bazi anneler sanırım içinden seviyor.yada fazlaca hayat yorgunu mu oluyorlar ne.ama bilirim sever annemde beni.ama belli edemez fazla.belkii sizin annenizde oyledir
İnşallah :)

Geçmiş olsun. Aslında ben de anlam veremiyorum bir yandan sonuçta elin kızıyım bi yerde niye beni çok seviyor diye. Belki de oğluna karşı iyi olmak içindir. Sonuçta eşim hala maddi manevi destek veriyor onlara. Sonra da kendimi fesat öküzün altında buzağı arayan bi tip gibi hissediyorum. Sevilmeyi bilmiyorsun diyorum kendime. Valla acı çekiyorum
aci cekmenize gerek yok. sevgiside gercekci olabilir. ama bir insan öz evladi gibi kimseyi sevemez bence. dediğiniz gibi maddi olaylarında etkisi olabilir. benim size tavsiyem çokta guvenmeyin bu sevgiye ve bu yüzden annenize kinlenmeyin. annenizde kendince sizi seviyordur mutlaka . birde daha cok yeni evlisiniz. ben 5 senelik evliligin sonunda yedim o kazığı düşünün. sozdu nisandi evlilikti hesaplarsak kadin beni 8 senedir seviyormus numarasi yaptı. ;) hemde ne sevmeler ne ilgiler ne yardimlar . ama birgunde hepsi yalan oldu.

Kayınvalideniz iyi sevgi dolu biri gibi gözüküyor ama bu sizin şahsınızla alakası olmayabilir. Oğlunun sevdiği başka bir gelini de bu denli sevebilirdi. Anne öyle değildir sizin şahsınıza sevgi duyar. Tabi bu derece tartışılabilir. Siz hiç kinlenmeyin annenize. Olduğu gibi kabul edin. Belki onu da böyle sevdiler, bu kadar ilgilendiler. Sonuç olarak kayınvalidenize iyi ama mesafeli annenizden de beklentisiz olun. Hayal kırıklığı yaşamazsınız böylece

aci cekmenize gerek yok. sevgiside gercekci olabilir. ama bir insan öz evladi gibi kimseyi sevemez bence. dediğiniz gibi maddi olaylarında etkisi olabilir. benim size tavsiyem çokta guvenmeyin bu sevgiye ve bu yüzden annenize kinlenmeyin. annenizde kendince sizi seviyordur mutlaka . birde daha cok yeni evlisiniz. ben 5 senelik evliligin sonunda yedim o kazığı düşünün. sozdu nisandi evlilikti hesaplarsak kadin beni 8 senedir seviyormus numarasi yaptı. :KK66: hemde ne sevmeler ne ilgiler ne yardimlar . ama birgunde hepsi yalan oldu.
Çok geçmiş olsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Kayınvalideniz iyi sevgi dolu biri gibi gözüküyor ama bu sizin şahsınızla alakası olmayabilir. Oğlunun sevdiği başka bir gelini de bu denli sevebilirdi. Anne öyle değildir sizin şahsınıza sevgi duyar. Tabi bu derece tartışılabilir. Siz hiç kinlenmeyin annenize. Olduğu gibi kabul edin. Belki onu da böyle sevdiler, bu kadar ilgilendiler. Sonuç olarak kayınvalidenize iyi ama mesafeli annenizden de beklentisiz olun. Hayal kırıklığı yaşamazsınız böylece
Doğru aslında o da O'da sevgisiz büyümüş. Sözleriniz bana iyi geldi. Teşekkür ederim

Buradaki kv ile anlaşamayan bayanların arasında umarım nazar değmez sizin kayinvalidenize. Ben bi maşallah bırakayım da :KK70:
Diğer bir yandan çok sevgi de insanı boğar anlıyorum sizi. Samimiyetin dozunu kaçırdığınız halde gözünüze daha fazla batmaya başlar. Biraz mesafe biraz sevgi , hep çok iyi anlaşırsınız inşaAllah. :)
Bazı anneler içlerinde yaşıyorlar sevgilerini , benim annem de öyledir. Kv göre çok az söyler sevdiğini. Ama anne farklıdır söylemese de göstermese de onun kadar seven bulmak zordur vesselam..

bende de vardi oyle bir kayinvalide zamaninda. derdim ki anneme onun kadar güvenmem . ne isim olsa koşar ederdi. hatta dogumumda bile hastanede o yanımdaydı. her konuda son derece iyi anlaşırdık. onun da kızı yoktu. sonra bebeğim uc aylıkken aldatıldığımı öğrendim. hemde o da yanımızdaydı. bebegime bakmaya gelmisti. herseyi bütün olaylari beraber yaşadık. oglunun eve boynunda morlukla gelmeleri , eve gelmemeleri, yalanlari, kavgalarımız bu konuyla alalakali herseyi yani. ve ben anne neden oğluna birsey demiyorsun bak yasadigimiz olay bu neden bana destek olmuyorsun ogluna iki çift laf etmiyorsun dedigimde NE YAPAYIM , OGLUMDAN MI VAZGECEYIM dedi velhasıl kelam biz bosandik ....... ve bu bosanma sureci 1 2 seneyi buldu. bu surecte ne beni nede torununu aradi sordu ..hatta kendi akrabalirina beni karalayip durdu. sonuc olarak arkadasim sen o seni cok sevmelerine coktaaa güvenme. birgun olur oglu senden vazgecerse o da seni unutuverir gider. onlarin sevgileri cok sevdikleri ogullarindan gelir. ne demisler önce can sonra canan...
Bu nasıl birsey ya evlilikten soğudum:S herkesin kendi cocugu kendine kıymetli iste :(

Bu arada benim kaynanada ikinci gün telde konuşsak sesini ozledim annemmmmm der. Cocuk gibi seviyor bizi nisanlimla. Bizde 30lu yaşlardayız. Ben oğlumu bırakamam ayrılamam diyor. Sanki ben erkegim. Onun oğlunu gelin alıyorum tovbe tovbe :63:

kızlar şimdi bu da dert mi dieceksiniz. Ama dert. KV kızı yok. Hep bir kızı olsun istemiş. Benimle ilk tanıştığı gün boynuma atladı. Hep bi kızım yavrum annem. 3 aylık evliyim. Her yere benimle gitmek her şeyi benimle yapmak istiyor. Üstelik çalışıyorum. 2 gün görmese özledim diye ağlıyor. Kafayı yicektim. Araya mesafe koydum ve eşime durumu anlattım. Şimdi beni özlediğinde oğluna söylüyor. Ben müsait olunca arıyorum. Bu seferde vicdan azabı çekiyorum ona karşı. Ama asıl sorun bu değil. 16 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Annem hiç bir zaman yanımda olmadı. Hastanede acilde ölmek üzereyken bile kimsem yok dedim hemşirelere, kimse gelmez. Annem gerilir ölünce çağırın dedim. Sanırım bu size durum hakkında bi fikir verir. Yıllarca onu hiç görmediğim oldu. Ama alışmıştım. Onu affetmiştim kendi içimde. Sık sık telefonla arar halini hattını sorardım çünkü artık yaşlı ve hasta. şimdi kaynananın aşırı sevgisi kendi anneme karşı kin ve nefret duymamı sağladı. Annemi hiç aramamaya başladım. İçimde nasıl anlatsam tuhaf bir boşluk var. KV ye çok üzülüyorum kendime acıyorum annemden nefret ediyorum. Sizce nasıl kurtulurum bu durumdan
cok sanslisin ins gözünü boyamiyordur ve iliskiniz bu sekilde devam eder iyi insanlara iyi davranmak lazim hic bir sey kaybetmezsiniz.:)

Allahım ne kayınvalideler varmış dünyada .. Annen için çok üzüldüm ... Annenin yerini kimse tutamaz tabi ..

Bu arada benim kaynanada ikinci gün telde konuşsak sesini ozledim annemmmmm der. Cocuk gibi seviyor bizi nisanlimla. Bizde 30lu yaşlardayız. Ben oğlumu bırakamam ayrılamam diyor. Sanki ben erkegim. Onun oğlunu gelin alıyorum tovbe tovbe :63:
Evlenince içinden bir canavar çıkmaz inşallah .. Bizde öyle olmuştu da

Ne olursa olsun kimseye guvenmeyeceksin bence.. insan kardesleriyle oz ana babasiyla neler yasayabiliyorken kaldiki el yani.. tabiiki esinle aran bozulsa kv ilede bozulur. Ayrica maddi manevi verdiginiz destegin tabiiki payi vardir.. sen istemesen bazi seylerde putuz cikar.. ama genede soyke dusun..

Ya elinde olacak ya dilinde,. Bu kadin tatli dilliymis.. ne kv ler var ogluna gelinine kole muamelesi yapan bundan zevk alan...onca iyilige ragmen..mesafeni koruyarak idare et bence..

Böyle kv her geline lazım lakin psikoloğa gidersen iyi olacak nefreti uc noktada yaşadığın için ilgiden de sıkılmışsin ne yaşadın annenle ki böyle oldunuz bilmiyorum ama herşey den önce de anne nin annelik hakkı var üzerinde affet onu kaynanani da sev bak hayat daha güzel olacak böyle bir kaynana sevilmez sadece elleri öpülür

canım aşırı ilgi de insanı bunaltabiliyor ama çok iyi niyetli bir kadınmış kayınvaliden ne tatlı seni kızı yerinekoymuş. annen konusunda üzülme artık o konuyuaş. herkes bir değildir demek ki annen daha sorumsuz bi insandı...

Bence keyfini çıkarın, burada ne kv ler gördük. çok şanslısınız. anneden yana yüzünüz gülmemiş. kv den yana da gülmese daha mı iyiydi ? bence şükredin

kızlar şimdi bu da dert mi dieceksiniz. Ama dert. KV kızı yok. Hep bir kızı olsun istemiş. Benimle ilk tanıştığı gün boynuma atladı. Hep bi kızım yavrum annem. 3 aylık evliyim. Her yere benimle gitmek her şeyi benimle yapmak istiyor. Üstelik çalışıyorum. 2 gün görmese özledim diye ağlıyor. Kafayı yicektim. Araya mesafe koydum ve eşime durumu anlattım. Şimdi beni özlediğinde oğluna söylüyor. Ben müsait olunca arıyorum. Bu seferde vicdan azabı çekiyorum ona karşı. Ama asıl sorun bu değil. 16 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Annem hiç bir zaman yanımda olmadı. Hastanede acilde ölmek üzereyken bile kimsem yok dedim hemşirelere, kimse gelmez. Annem gerilir ölünce çağırın dedim. Sanırım bu size durum hakkında bi fikir verir. Yıllarca onu hiç görmediğim oldu. Ama alışmıştım. Onu affetmiştim kendi içimde. Sık sık telefonla arar halini hattını sorardım çünkü artık yaşlı ve hasta. şimdi kaynananın aşırı sevgisi kendi anneme karşı kin ve nefret duymamı sağladı. Annemi hiç aramamaya başladım. İçimde nasıl anlatsam tuhaf bir boşluk var. KV ye çok üzülüyorum kendime acıyorum annemden nefret ediyorum. Sizce nasıl kurtulurum bu durumdan
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdaydurumdayim 4 aylık evliyim küçük yaşta annmi kaybettim üvey annemin elinde büyüdüm kendi annmin sevgisine hasret kalmıştım ki kaynanam bna onun acısını unutturmak için melek gibi davranıyor ama annmin sevgisini veremez tabi.sonra evin üst katını yaptıralım hep iç içe olalım dedi ama çok seviyor hissediyorum bende ayrı kalıyorum ve halimden memnunum çok iç içe olmak istemiyorum çıkmazlara girdim kışlık yapıyı bna üvey annem hiç bişey yapmadı bna hep kv yaptı.ama ne olursa olsun kızı yerine koyamazlar bizi tmm yine saygıda kusur etme nede olsa kaynana bı söz vardır ya hangi kaynananla gelinini gerçekten seviyor diye o doğru bence çünkü çevremde çok gördüm.
Aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum 4aylik evliyim küçük yaşta annmi kaybettim üvey annmle kaldım kV bna onun acısını unutmak istiyor çünkü çok kötü ve zor şeyler atlattım kv bna kışlık falan hazırladı uyanarak aldım çünkü annem olsa o yapardı canım yine yandı ama olsun sağ olsun kv çok iyi sonuç da ben kv ise gidiyor diye evine gittim evini temizledim vs busefer eşime gitmeyin diyip duruyor nse kaldım 2 hafta :/ bu sefer evin üstüne oturun diyo yok dedim olmaz ya olabilir seviyo olabilirsin iyisin Allah razı olsun ama bn acaba istoyomuyom iç içe oturmak çünkü annemin acısını kapatmıstim arttırıyor çünkü her dkka annem falan diyor annmin anılarını anlatıyor biz akraba evliliği yaptık ya :) nse ki baktım olmuyor üvey annmle nefret etmek yerine onada iyi davranıyorum kv e de saygiliyim çünkü biz böyle sinaniyoz nefret etmek hoş bir kavram değil bizim nolcamiz belli değil böyle düşündüm esimde yardımcı oldu ve elimde olduğu kadar üvey annme gidiyorum kv gidiyorum ama eşit tuttum arayı üvey annem bana ne yaparsa yapsın onu affettim.sende iyi düşün kardeşim :)

Ne olursa olsun kimseye guvenmeyeceksin bence.. insan kardesleriyle oz ana babasiyla neler yasayabiliyorken kaldiki el yani.. tabiiki esinle aran bozulsa kv ilede bozulur. Ayrica maddi manevi verdiginiz destegin tabiiki payi vardir.. sen istemesen bazi seylerde putuz cikar.. ama genede soyke dusun..

Ya elinde olacak ya dilinde,. Bu kadin tatli dilliymis.. ne kv ler var ogluna gelinine kole muamelesi yapan bundan zevk alan...onca iyilige ragmen..mesafeni koruyarak idare et bence..
Haklısınız teşekkür ederim

Back
X