- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Eşim bi ara anne güdümüyle çalışırken benzer şeyler söylüyordu bana annesinden aldığı gazla. Ki kaynanamın evini çok temizledim, misafirletine tüm ikramları hazırlayıp ben ağırlardım, evi toplar temizler dönerdim evime. Memnun edebildim mi asla. Bigün tepem fena attı, eşime çok pis püskürdüm. Hepiniz nankörsünüz, ben anana iş yapıp gönlünü eğlemek için evlenmedim. Evde senin de işini görmüyorum ne halin varsa gör dedim. Yemekleri kendime kadar yaptım, çamaşırları tüm dolabı bitene kadar giydi, kıyafeti bitti yıkamadım afedersiniz giycek donu çorabı bile kalmamıştı. Öncesinden ütülerini de yapmadım ne giycekse ütüler giyer giderdi :))
3 hafta sonunda sende vicdan yok mu halim perişan görmüyon mu dedi. Bende, sende vicdan olsa sana hayat arkadaşı olarak ailesini bırakıp gelen kadına nankörlük edip ananın ağzıyla beni üzmezdin, git anan toplasın kıçını dedim. Delirmiş gibi kahkaha attı ve birdaha sana ağzımı açarsam beter olayım, hele annem için asla dedi
Kaynana bi zaman sonra fokurduyo tabi elimi ayağımı çektim ya, kahvaltı ederken evi temizle ütüleri yap demeye getirdi. Tam kaşımı kaldırdım ki eşim benim yerime anne parasıyla değil mi ayarlayalım bi temizlikçi benim karım da yoruluyo çocukla dedi
kaynana mort ve o gün bugündür o muhabbet kapandı 
3 hafta sonunda sende vicdan yok mu halim perişan görmüyon mu dedi. Bende, sende vicdan olsa sana hayat arkadaşı olarak ailesini bırakıp gelen kadına nankörlük edip ananın ağzıyla beni üzmezdin, git anan toplasın kıçını dedim. Delirmiş gibi kahkaha attı ve birdaha sana ağzımı açarsam beter olayım, hele annem için asla dedi

Kaynana bi zaman sonra fokurduyo tabi elimi ayağımı çektim ya, kahvaltı ederken evi temizle ütüleri yap demeye getirdi. Tam kaşımı kaldırdım ki eşim benim yerime anne parasıyla değil mi ayarlayalım bi temizlikçi benim karım da yoruluyo çocukla dedi