işten çıksam çok zor durumda kalırız. eşime aldığı maaştan yol parası bile kalmıyor. tamamı krediye gidiyor. ama bunu da görüyorlar..Yerinizde olsam bir süreliğine işten çıkardım hem kv hem eşin görürdü hanyayı konyayı.
işten çıksam çok zor durumda kalırız. eşime aldığı maaştan yol parası bile kalmıyor. tamamı krediye gidiyor. ama bunu da görüyorlar..
ben verdiğim cevaba da pişman oldum doğrusu, bu şekilde çirkinleşmek istemezdim ama bi yandan da duyduklarıma inanamadım. gelin almak ne demek, ne kadar ayıp en çok buna kızdım...benimkide siizn kv gibi düşünüyor. en sonunda kızdım bende oğlun evi geçindirebilseydi ben çalışmazdım herşeye yetişirdim dedim. çok meraklı değilim sabahın köründe yollara düşmeye dedim. sustu kaldı. ama kafa aynı hala...
ben hiç pişman değilim sizinki benimkinin yanında az bile söylemiş. benimki birde herkes çalışıyor ne var diyor. bende bi tane örnek verin dedim.ailede tek çalışan bayan benim:)ben verdiğim cevaba da pişman oldum doğrusu, bu şekilde çirkinleşmek istemezdim ama bi yandan da duyduklarıma inanamadım. gelin almak ne demek, ne kadar ayıp en çok buna kızdım...
çok doğru onların yaptığı yanlışlar yüzünden bu durumdayız. belki hiç bu yükün altına girmezdik. 2 yıl sonra evlenirdik, birikim yaptıktan sonra ama lanet olsun cehalete bunu düşünemiyorlar.ben çalışmayayım hem beni baksın hem sizin attığınız kazığın arkasını toplasın parasını krediye versin o zaman her yer ışıl ışıl de.
bende en çok buna bozuldum. gelin olarak almak da ne demek. köle miyim ben. ben destek olayım, üstüne hizmet edeyim. neden evlendim ki.Bu zihniyetide anlmak mümkün değil.Biz seni gelin aldık ,yapıcaksın.
Sen bi çocuk doğurup ,koca adam ederken üzerinden çıkanları kirli torbasına atmayı öğretemiyorsun ,ama evlendiğinde oğlunun arkasını toplamasını bekliyosun.
Peees
Oğlum 5,5 yaşında üzerinden çıkanları kirli torbasına atıyor.
bende en çok buna bozuldum. gelin olarak almak da ne demek. köle miyim ben. ben destek olayım, üstüne hizmet edeyim. neden evlendim ki.
eşim annesine laf ettirmiyor. annesini kanatsız melek sanıyor.eşinin de tavrı hiç hoş değil. evi geçindirmek için çalışıyorsun ev işlerinde yardımcı olması gerekir.. bir çorabını kirliye atmasını istemek zor birşey değil sen sonuçta her hafta camları sil demiyosun adama. kayınvalidenden çok eşin suçlu bence
inanılmaz soğudum, hemen terk etmek istedim orayı. ama yapmadım, ortam iyice gerilmesin diye..Bende sizin yazdıklarınızdan en çok buna takıldım.Evet diğer yaptıkları zaten hoş değil ama birde üzerine seni gelin aldık demek ne demek.
Ben ki sabırlı bir insanımdır,okurken çileden çıktım.
Bence mesafenizi korumaya devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?