kv bıktırdı

Canım bende kv ile oturuyorum. Kızım şu anda 1.5 yaşına girdi. Doğum yaptığım günden beri herşeyiyle ben ilgilendim. Kimseye izin vermedim birşey yapmasına. Kv çok dedi x bana inanmıyor çocuğuna diye bende herkes görevini yapsın anne o beni m kızım annelik görevimi yapmak istiyorum dedim. Markete ekmek almaya girsem dahi yanımda götürdüm. Biraz abarttığımı söylüyor kendi annem çünkü anneme de aynısını yapıyorum. Bu zmaana kadar bir kere 1 saatliğine bıraktım. Onda da dört kere aradım.

Yani bunları yapmak biraz senin elinde çocuğu emzirmeye bahane et anne kalabalıkla emmiyor de odana geç emzirilmeli uyut odayı kilitle çık. Gece uyuduysa anne gece hiç uyumadı uyusun de. Gece yatarken odanın kapısını kilitle yat neden böyle yapıyorsun derse anne evliyiz çocuk var ama müsait olmayabiliriz de bir daha açmaz zaten konuyu.

Allah sabır versin canım

Hic umrunda bile degil ne durumda oldugum nasil oldugum
senicok iyi anliyorum biz aynı evde oturmuyorduk ama evlerimiz yakındı ve her gün bizdeydi annem ben de kaldı halde her gün mutlaka geliyordu bir kolaçan edip gidiyordu ne bir şey yardım ediyordu ne bir şey yapıp getiriyordu sözde çocuğu sevip gidiyordu annem ben de kaldı içinde her geldiğinde surat asiyordu artık suratını görmekten bıkmıştım ben de çok çektim şimdi ikinci hamileyim ne yapacağım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum insanı biktiriyorlar kendileri kayinvalidelerini çok mu seviyorlarmış acaba bize bunları yaşatıyorlar

Son düzenleme:
Bugun de sabah gelmis odamiza giriyo esime hadi kalk ise git diyor kapiyi kilitleyemiyorum uyanirsa sesi gelsin diye acik birakmak zorundayim az once de almis cocugu poposuna sert sert vuruyi karisinda ben vardim diyo ki ayy x in akli cikiyo simdi dedi delirmemek elde degil

Ayni seyi benim anneme de yaptilar ne annem ne babam gelmiyo simdi sizin yuvaniz bozulmasn diyerek

Canım ayrı eve cıkamıyosan olan hayatını duzene sokmalısın. İstemediğin şeyleri kesin bir dille söyle ve sana söylediği şeyleri duymazdan gel kulak asma bildiğini oku. Gerekirse sesini yukselt cazgırlık yap iyilikten maraz doğar derler sen sesini çıkarmadıkça o duracağı yeri bilmez.

Arkamda ailem olmadigi icin kimse benininsan yerine koymuyi tartisma cikiyor daha sonra sanki hicbisey olmamis gibi davraniyorlar olan yine bana oluyo

Evet aklım çıkıyor bir daha sakın böyle birşey yapma diye çek al elinden. Ay sinirimi bozdu kadın. Benimde görümcem böyledir hem ne mal olduğunu bilir kendinin dile getirir hemde hala o şeyi yapmaya devam eder

Yapamiyorum iste ayni evin icindeyiz aksama kadar yuzyuze bakiyoruz bunu yaptiktan sonra hicbirsey olmamis gibi davranamiyorjm ben oyle bi karakterim yok

ayrı eve çıkmak için gösterdiğiniz çabayı aynı evde yaşamamak için en baştan gösterseydiniz keşke. Tek çözüm o evden ayrılmak çünkü kv artık işi eşini doldurmaya kadar götürmüş olaylar çoğalabilir tepki verdiğinde. Evden çıkma şansın da yok. O halde kv ile hayatını nasıl kolay hale getirebilirsin onu düşüneceksin. Birkere kararlı ol , o senin çocuğun. İstediğini giydirir istediğini yedirirsin. Uyuduysa utku saati de güzellikle anlat uyusun da büyüsün anne uyandırmayalım düzeni olsun vs konuş işte. Dinleme kv . Ne istiyorsan onu yap ama yumuşak yumuşak. Kırmadan . Belki bir düzen tutturursunuz .Seni eşine şikayet etse bile kararlarından kurallarından vazgeçme.

Cok haklisiniz keske oyle yapsaydim olaylarin biyle olacagini bu evden cikamiyacagimi bilseydim yapardim asla gelelmezdim ama suanda degistiremiyorum iste. Dediginiz gibi yapiyorum soyluyorum ama sanki hicbirsey demiyormusum gibi davraniyor ya da tamam diyor daha sonra hic konusmamisim gibi yapmaya devam ediyor

Bebekle aynı odada değil misiniz

Cozum kesinlikle ayri ev. Ya guzellikle ya da bosanmaya tehdit ederek.

Cocugunuz uzerinde artik biraz otorite sahibi olun. Sizin sorumlulugunuzda bir bebek o. Siz ne giydirirseniz o durur. Ne zaman uyandirirsaniz o zaman gider. Once siz bebeginizle vakit gecirirsiniz, sonra digerleri. Artik biraz sesinizi cikarin.

Bana da kayınpeder aynı evde yaşamayı teklif etmişti direk istemiyorum evlenmem daha iyi demiştim. Gerçekten de evlenmrk zorunda degil kimse. Rahat yaşayamicaksa evlenmesin.

Konu sahibi sizde kv sözünüzü dinlemediği için kitliceksiniz kapıyı madem laftan anlamıyo hayvan eğitir gibi davranışlarınızla eğiticeksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…