- 1 Mart 2010
- 45.182
- 115.266
- 1.123
- Konu Sahibi sema colak
-
Annecim oyle degil boyle deyip bildigini yapacaksin. Nasil o sana kizim deyip istemedin her seyi yapiyorsa.Yeni dogum yaptim kv ile ayni evdeyiz kendi cocugumu dogru duzgun sevemiyorum,herseyime ama herseyime karisiyor disardan bakilinca gayet iyi biri herkes oyle saniyor ama beni bıktırdı artîk.
Kendi cocuguma istedigim kiyafeti bile giydiremiyorum yok sicak olur yok rengi şöyle bisey dedigimee tartisma cikiyor daha sonra hicbirsey olmamıs gibi davraniyor,kızım diyor benle konusurken.
Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Eşimi bana karşı kışkırtıyor o da cok soguk davranıyor bunaldım artık kendi cocugumu sahiplenemiyorum bile o derece. Sabah yatajta yatiyoruz geliyo aliyo uyuyo uyaninca veririm diyorum ay bisey olmaz deyip yeni uykuya dalan cocugu aliyor goturuyo salona,sevme sekli bana cok ters 10 gunluk bebege vurarak seviyor anne cok sert vuruyorsun dedigimde bisey olmaz Allah buyutur bunu diyor. Artık bıktım ya elimden hicbirsey gelmiyo hicbirsey yapamiyorum cocugum olmasa yemin ediyorum bir dk yasamak istemiyorum.
bende bunu diyorum ayri eve ciksak hersey duzene giricek gidecek bi yerim olsa giderim o evden cikana kadar gelmicem derim mecburen cikariz ama gidecek yerim yok iste ailemin yanina gitsem onlarda istemez cikis yolum yokCozum kesinlikle ayri ev. Ya guzellikle ya da bosanmaya tehdit ederek.
Cocugunuz uzerinde artik biraz otorite sahibi olun. Sizin sorumlulugunuzda bir bebek o. Siz ne giydirirseniz o durur. Ne zaman uyandirirsaniz o zaman gider. Once siz bebeginizle vakit gecirirsiniz, sonra digerleri. Artik biraz sesinizi cikarin.
ayni evin icinde huzursuzluk oluyo icim sıkılıyo hicbirsey yapamicak olmak beni bunaltiyo sıkıldım herseydenYahu bu kadar boyun eğmeyin şunlara .
Kocan soğuk mu davranıyor , yanında yatmıyor mu , eve mı gelmıyor bırak gelmesın .
Ne dıyorsa benım cocugum ögrenırım yavasla dıyeceksın .
Cok bılıyorsa otursun yapsın bıtane daha bu yastan sonra
Kımse tutup asacak degıl senı ters cevap verdın dıye
Daha simdiden basladi bile agzina seftali suruyo 10 gunluk cocugunO cocuk onun istedigi gibi buyur
Daha ek gidaya baslayin bak onu yedirme bunu yedir uyku saatini bi duzenleyemedim yook az yedirdin yook bagirma yook k.v azarlar boyle gider bu.
Sen cocugunu uyarirsin aglar azcik hemen yuz bulur k.v den.
Oyle oyle cocuklad laf dinlemiyo iste.
Kolay gelsin.
İyi öyleyseayni evin icinde huzursuzluk oluyo icim sıkılıyo hicbirsey yapamicak olmak beni bunaltiyo sıkıldım herseyden
Ay çok zor bir durum. Keşke kabul etmeseydiniz kv ile yaşamayı.Yeni dogum yaptim kv ile ayni evdeyiz kendi cocugumu dogru duzgun sevemiyorum,herseyime ama herseyime karisiyor disardan bakilinca gayet iyi biri herkes oyle saniyor ama beni bıktırdı artîk.
Kendi cocuguma istedigim kiyafeti bile giydiremiyorum yok sicak olur yok rengi şöyle bisey dedigimee tartisma cikiyor daha sonra hicbirsey olmamıs gibi davraniyor,kızım diyor benle konusurken.
Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Eşimi bana karşı kışkırtıyor o da cok soguk davranıyor bunaldım artık kendi cocugumu sahiplenemiyorum bile o derece. Sabah yatajta yatiyoruz geliyo aliyo uyuyo uyaninca veririm diyorum ay bisey olmaz deyip yeni uykuya dalan cocugu aliyor goturuyo salona,sevme sekli bana cok ters 10 gunluk bebege vurarak seviyor anne cok sert vuruyorsun dedigimde bisey olmaz Allah buyutur bunu diyor. Artık bıktım ya elimden hicbirsey gelmiyo hicbirsey yapamiyorum cocugum olmasa yemin ediyorum bir dk yasamak istemiyorum.
ne kadar benciller bu kvalidelerin cogu boyle iyi olanlari vardir ama istisnadir.benimannemide istemedi hep kendi olsun istedi herseyde kendi olsun istiyor hastanede bile annemle kalayim birakmadi kendide dahil oldu tek kisilik refakatci yataginda sıkış tepis yattilar ki annem sehir disinda her zaman gelmiyorlardi simdi kina yaksin biyerlerine annem hayatta yok vefat etti.eden bulur ama bir oglu daha var bskalim diger geleni benim kadar sabirli olabilecekmiAyni seyi benim anneme de yaptilar ne annem ne babam gelmiyo simdi sizin yuvaniz bozulmasn diyerek
Be
bende bunu diyorum ayri eve ciksak hersey duzene giricek gidecek bi yerim olsa giderim o evden cikana kadar gelmicem derim mecburen cikariz ama gidecek yerim yok iste ailemin yanina gitsem onlarda istemez cikis yolum yok
Eyvahh eyvahhh ya direnin gaz olcak el kadar sebideDaha simdiden basladi bile agzina seftali suruyo 10 gunluk cocugun
Ayy hayırrDaha simdiden basladi bile agzina seftali suruyo 10 gunluk cocugun
Hayir ama bunlar aile icindeki ufak sorunlar diyorlar sabret bi sure diyorlar eger beni yanlarina alsalar esim mecburen cikicak ama yapmiyolarNeden canım kaçarak mı evlendin
Az oncede gelmis bu cocuga 3 harfliler gelir diyorAyy hayırr
Allahim sabirEyvahh eyvahhh ya direnin gaz olcak el kadar sebide
Sancisi olur ya.
Malesef aynı evde yasiyoruz
Şeftali sürmezse miAz oncede gelmis bu cocuga 3 harfliler gelir diyor
Hamileyken tek basima kaliyordum esim gece mesaisindeydi bikac ayligina geldik sozde simdi de cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?