- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Malesef aynı evde yasiyoruzNe zaman gidecek
Keşke illa birilerinden destek bekleme durumuna gelmeden önce kendiniz düşünseydiniz aynı evdeyken olacakları.Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Keske yapabilsem artik o kadar bunaldim ki en mutlu olman gereken gunlerde hayatim boyunca yasamadigim sıkıntıyı stresi yasiyorumCnm fazla kendini sitrese sokma ya sabır biraz icini ferah tut lohusalikta vardir mutlaka ...bi gun guzelce konus yada olmadi cocugunu uyuttun mu odani kitle
Kesinlikle bende bunu dusunuyorum bu devirde ayni ev ne ya diyorum bunu dedikce iyice sijirleniyorumBu devirde aynı evde yaşamak nedir ya
Benim arkamda durmadigi icin boyleyiz ayrilayim desem ayrilamam seviyorum hadi sevgiyi gectim bi sekilde atlatirim ama cocugum var secimini o yapmadi hayati biyunca onu bi tarafi eksik birakmaya hakkkm yok ama ayni evde oldukca herseyime karisildikce bebegimle bag bile kuramiyorum herseyden sogutuyolar benisema colak
Burada esinize de büyük görev düşüyor. O bebeğin annesi babası sizlersiniz ve karakterini sizler şekillendireceksiniz. Daha 10 günlük bebeğe bu kadar müdahale ediliyorsa ileride çok daha fazla sorunlar yaşanır. Keşke önceden bunları göz önünde bulundursaydınız. Ilerisi için eşinizle bir çözüm bulmalısınız.
Keske...Keşke illa birilerinden destek bekleme durumuna gelmeden önce kendiniz düşünseydiniz aynı evdeyken olacakları.
Kendi evinize çıkmazsanız aynı sorunlar katlanarak devam edecek.
Yapsam da degisen bisey olmicak yine ayni ortam yine ayni muhabbetlerVe kaynanan onu giydirme desedd alip degissede sen götür kendi isrediginj giydir yani yaptiklarinin tersini yap
Kesinlikle bende bunu dusunuyorum bu devirde ayni ev ne ya diyorum bunu dedikce iyice sijirleniyorum
Bide beni dusunValla benim kv dogumda geldi 2,5 yildir esimle toparlayamiyoz durumlari.. ayni evde yasasak Allah korusun katil olurdum belki o derece nefret besliyorum
Kira parasini odeyemem bahanemiz varAyrı ev ihtimaliniz yok mu hiç
Hamileyken tek basima kaliyordum esim gece mesaisindeydi bikac ayligina geldik sozde simdi de cikamiyorumniye aynı evi kabul ettin
kac yaşındasin bir de
meslegin var mi
Valla bu erkeklerde ayri angut oluyolar.. yahu cocuk musun sen? Cocuk doguruyon herif senden soguyo.. olup geberen herif nerde? Yok olmus. allah islah etsinBide beni dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?