- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Kalenderender
Aynen katılıyorum..insan evinden başka bi yerde nasıl rahat eder ki. İstediğim zaman kocama sarılıp şakalaşamayacaksam, çocuğumla oynayamayacaksam, ya da yorulunca uzanıp keyif yapamayacaksam orası benim evim diyemem ki.insanlar bencilliği bi kenarı bırakıp karşımdaki insan ne hisseder ne ister diye düşünse siz de bu kadar düşünmemiş olurdunuz.zaten. Uzun olmuş ya kusura bakma konu sahibimecbur bıraktılar demeye her geldiğimde şaka şaka olmuyor artık şakayı geçti yani bu konuşmalar. valla kendi aneme gidiorm inanın rahat edemiorm kaldıki beraber yaşıcaz eşimin ailesi ile düşünemiorm bile şuan :) ama torunları olcak mesela doğumda gelsinler kalsınlar isterim banada yardımları olur. sonrasında aradada 2 3 gün arada gelsnler hiçç bişi demem değişiklik olur karşı değilim ben öyle şeylere çok ama abartmadan kimsenin düzeni bozulmadan en azından tatlı gelip tatlı gidelim sürekli hale gelcek beraber yaşıcak bi durum yok. eşimde bende çalışıyrz arada kalmalarında sorun yaşamam annem bakıcak çocuğa oda dinlenmş olur hem arada. ama gelip haftada 3 gün kalalımda olursa onada razı gelemem malesef akşam gelnce eşimle çocuğumla mı vakit geçircm onlarla mı olcz yani. işte varya insanları böyle herşeyi düşünmeye mahkum bırakıyolar yanii herkes bi durmasını bilse sorun olmazda nerdeeee![]()
Madem bu kadar oğluna deli oluyordu evlendirmeseymiş bari. Eşinizle acilen konuşun bence, ona göre hareket edersiniz. Burda yuva yıkan çok kv okuyoruz. Çalışıyorsunuz zaten üzmekten istemem ama herşeye de hazırlıklı olsanız iyi olur.Ikisi de bizden ne koparirsa derdinde. Kp sizden bisey istemiyorum diyordu esime. Annen hakkimi versin diyordu. Esim annem veremez deyince o zaman sen vereceksin yoksa kotu seyler olacak diye tehdite basladi.
Kv ben size geliyim baban eve donsun diyor.
Evimize bisey alsak yada yeni bi kiyafet alsam yada yuzumuz gulse hep sorum cikartip gundemde kaliyor kv. Bu bosanma olayi da oyle patlak verdi. Bir senedir cekmedigim sikinti kalmadi sehir disinda calistigim icin. Simdi evime donme zamanim geldi kv bosancam diye tutturdu. Ben yokken de esimle gorusmez annesi. Ben gelirim sabahin korunde arar. Tum haftasonu defalarca arar. Planimizi bozar. Bize gelir.