Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyorKv neden böyle özel bi konu hakkında söz sahibi ki siz ve eşiniz buna karar vermelisiniz
Neye manevi olarak yardımcı oldu? Nereye geldi?Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor
Olabilir ama böyle bir dayatma çok fazlaKayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor
Normalde hastane bize uzak araba gitmek zorundayiz bize araba bulup tedaviye goturuyordu .ve birde kayinvalidem halam olur duygusal olarakdaa yanimda oluyordu neNeye manevi olarak yardımcı oldu? Nereye geldi?
Ewvt haklisinizOlabilir ama böyle bir dayatma çok fazla
Borc para ver bana sana cocuk dogduktan sonra veririm dedim taksitlerim var borcum.var diyor ev aldik biz cok zorlandik yoksa hic bir sekilde kimsye muhtac olmazdik size dedim ozamn karismayin kararlarimiza dedim az onceeKayınvaliden çok istiyorsa kendisi yapsın ya da “Tedavi masraflarını ve çocuk doğduktan sonra kendimizi düzeltene kadar her türlü masrafına ortaksanız yapalım” de. Hadi torun istemeyi anlarım da olmazsa benle görüşmeyin neCanıma minnet görüşmeyiz falan de, diyemezsen içinden sevin boşver
Cnm hayat senin hayatın . Buna eşin ile oturur karar verirsin kimsenin de fikrini sormazsın. Karıştırmazsın eğer karışmaya çalışırlarsa. Aşılama eşinde bir sorun varsa önerilen bir işlemdir. Yaşın kaç bilemem ama ben aşılama denedim olmadı ve keşke yaptırmasaydım dedim. Tabi belli olmaz bu işlen ile çok gebe kalan var.Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
Tesekkur edrmmKv söyledigi dogru degil ama büyük ihtimal o kadar ümitlenip sizin sürekli yaninizda olup süreci takip edince böyle birsey beklemiyodu.
Bence önce esinizle konusup anlasip sonra tekrar beraber kv ile konusun. Ve mutlaka hazir oldugunuzda böyle bir ise kalkisin.
Allah hayirlisiyla gönlünüze göre versin
Evet bnmde icimden bir ses kader yapma diyor ve benim.icimdeki sesim hic yanilmaz hep onu dinlerim ve dogru yola cikarim ama iste zman bakalim neyi gostrecek tsskkur edrmmCnm hayat senin hayatın . Buna eşin ile oturur karar verirsin kimsenin de fikrini sormazsın. Karıştırmazsın eğer karışmaya çalışırlarsa. Aşılama eşinde bir sorun varsa önerilen bir işlemdir. Yaşın kaç bilemem ama ben aşılama denedim olmadı ve keşke yaptırmasaydım dedim. Tabi belli olmaz bu işlen ile çok gebe kalan var.
Amin insllah yaa seninde gonluns gore versinKv söyledigi dogru degil ama büyük ihtimal o kadar ümitlenip sizin sürekli yaninizda olup süreci takip edince böyle birsey beklemiyodu.
Bence önce esinizle konusup anlasip sonra tekrar beraber kv ile konusun. Ve mutlaka hazir oldugunuzda böyle bir ise kalkisin.
Allah hayirlisiyla gönlünüze göre versin
Siz kendiniz neden halledemiyosunuz? Yetişkin insanlarsınız.Normalde hastane bize uzak araba gitmek zorundayiz bize araba bulup tedaviye goturuyordu .ve birde kayinvalidem halam olur duygusal olarakdaa yanimda oluyordu ne
Halledebiliriz evwt ama bu surecde duygusal davrandik esim ile 8 bin tlmizi kaybettik yani bir buyugumuzun yanimizda olmasi biizim kararimizdiSiz kendiniz neden halledemiyosunuz? Yetişkin insanlarsınız.
Yaaa ama her turlu yanimizda olmasini istedik iyi gunde kotu gunde suan paramiz yok yine yanimizda ol bor caresine bak niye kesip atiyor ki oyle degilmiSiz kendiniz neden halledemiyosunuz? Yetişkin insanlarsınız.
Paralı oluşunuz da parasız kalışınız da sizin probleminiz. Lazımsa borç istersiniz. Varsa verirler. Ama bunlar çocuk gibi sizi eğitme peşinde ve siz buna izin veriyorsunuz. Artı halanızın çocuğuyla evlenirken oluşturabileceği sonuçların farkında mıydınız? Mesela tüp bebek yapıp embriyoya genetik test filan yaptırmanız gerekiyor. Bunu biliyor muydunız?Yaaa ama her turlu yanimizda olmasini istedik iyi gunde kotu gunde suan paramiz yok yine yanimizda ol bor caresine bak niye kesip atiyor ki oyle degilmi
Kayınvalideniz ile ilgili mevzuya şaşırdım.. O da çok istiyor belli ama bizimle konuşmayın demesi biraz saçma olmuş ama ben çok takıp uzatıp da dert edinmezdim herhalde..Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?