Kv Bizimle artik konusmayin dediler

“Gerçekten konusmayacakmıyız hayır kesin mi söyle de ona göre kına yakıcıgım münasip bi yerime “ demeliydin. Densiz kadın

Kayinvalidenizin asilama yaptiracaginizdan neden haberi var ki bir de yaptirmicaz diye aciklama yapıyorsunuz

Çocuk çok güzel bişey olunca bakmayı biliriz mantığı doğru değil. Herkesin zor zamanı tabiki var. Kimsenin çocuğu açlıktan ölmez. Ama bı hasta olunca özele gitsen ucyuz beşyüz verip cikiyosun. Hic hesapta yokken. Akşam sağlam yatan çocuk sabah hasta kalkiyo. Yada hamilelikte bı çok masraf. Bende diyorum ki biraz eliniz rahatlasın. Tabiki siz bilirsiniz .

Tamam da önlem olarak tüp bebek ve genetik test yaptırın deniyor bunun başka önlemi yok. siz hala eşimin tedavisinden sonra normal yollarla da çocuğum olabilir diye içinizden geçiriyorsunuz. Pek anlamamışsınız bence.

Ayrıca sanki evinizin kapısını açıp çocuk işini n’aptınız diye sormuşuz gibi davranmayın. Fikir almak istemiyorsanız neden konu açtınız ki.

altinlariniz varsa borç istemeniz bana görede doğru değil.
bizde ev borcumuz varken iki tarafta benim her turlu tedavi masrafimi karsilayabilecek maddi guce fazla fazla sahipken arayip borc oduyoruz borc verin demedik, altinlarimizi bozduk.
sonucta cocuk sahibi olacak olanda bakacak olanda sizsiniz
cocuk yapmak icinde bakmak icinde maddi guce sahip degilseniz yapmama fikriniz daha mantikli.
bocla cocuk yapilmaz.
kaynananizinda tavri saçma o ayri konu

Kimseyi bu kadar yatak odaniza karistirmayin. Aile planlamanizi da bu denli bilmeyiversin kimse.

Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor

Ay böyle güya iyilik yapip sonra kendini oto b** söz sahibi belleyen insanlarin yardimini Allah rizasi icin almayin. Manevi destek verdi diye böyle konusmaya hic hakki yok. Yaptigi iyilik de degil. Asilamak icin maddi imkan yoksa bebek gelince maddi imkan olmayinca ne olacak. Bence firsati degerlendirin ve biraz mesafe koyun

Hem senin eşinde enfeksiyon var, bundan dolayı da ertelemek istiyorsun biliyorum. Kv ye güzelce açıklayın. Konusmuyorsa da keyfi bilir.

Kv nasil ailenize dahil anlamadim?
Cekirdek aile var, genis aile var benim bildigim?
Bence siz ebeveyn olacak olgunluğa gelmeden çocuk icin acele etmeyin, siz şuan çocuk gibi düsüsüyorsunuz, kusura bakmayin

Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor
Ne münasebet yahu. Ne demek hayır duymak istemiyor ! Çok canı sıkılıyorsa gitsin kendisine evcil hayvan alsın onunla oynasın, ne demek gelinine zorla çocuk yaptırtmak.
Sen neden dinliyorsun peki kusura bakma da deli misin?

Neden halanın oglu ile evlendın, asık mı oldun?
Ama akraba ve aşk kelimelerinin aynı cümlede sarfedilmesi bile çok kötü değil mi?

Biz Göçmeniz, bizde kuzen, yeğen, kardeş hepsi aynıdır, hepsi kardeştir. Köylerde de nüfus çok olmadığı için herkes birbirini tanıdığından aynı köyden evlenilmez bile, kardeş gözüyle bakılır... Yani bilmiyorum da bu tarz evlilikler bana ensestten hallice geliyor. Aklım almıyor, alamıyor...

Siz gidip "anneciğin bu ay aşılama yapamıyoruz" derseniz kadına o da sizin her şeyinize karışma hakkını kendinde bulur

Kesinlikle cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…