Tamam da en baştan neden biliyor ki? Böyle özel bir durum 3. Bir kişi ile yürütülmemeli.Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor
Çocuk çok güzel bişey olunca bakmayı biliriz mantığı doğru değil. Herkesin zor zamanı tabiki var. Kimsenin çocuğu açlıktan ölmez. Ama bı hasta olunca özele gitsen ucyuz beşyüz verip cikiyosun. Hic hesapta yokken. Akşam sağlam yatan çocuk sabah hasta kalkiyo. Yada hamilelikte bı çok masraf. Bende diyorum ki biraz eliniz rahatlasın. Tabiki siz bilirsiniz .Cocuk sorumluluk ister Biz maddi olarak kimseden birsey beklemedik ve para biriktirip ev aldik Haliyle cocuk oluncada bakmayi biliriz konu asilama parasi bulamama degilki insan para bulmak isterse tabi bulur yani illa yolu vardir ben cabalayamiyorum. Bu yolda bni durduran birsey var zmana birakmami istiyor konu para degil ki.. vardir herkesin zor donemleri bizde donemdeyiz
Tamam da önlem olarak tüp bebek ve genetik test yaptırın deniyor bunun başka önlemi yok. siz hala eşimin tedavisinden sonra normal yollarla da çocuğum olabilir diye içinizden geçiriyorsunuz. Pek anlamamışsınız bence.Hanimlar benim kararim benim hayatim
Evliligim akraba oldu zorla birsey degildi ailelerimiz baskisi ile olmadi sevdik biz birbirimizi ve cok mutluyuz suan esime ile cok guzel giden bir evliligimiz var saygili huzurlu lutfen akrabamis sudur budur biz herseyin farkindayiz ve herseyin onlemini alacaz lutfen konu disina cikmayin konu ne ise oyle yorum yapin Kimse kimsenin cok hayatina elestiride olsa fikir de olsa karisaamaz tesekurler
altinlariniz varsa borç istemeniz bana görede doğru değil.Kv söyledigi dogru degil ama büyük ihtimal o kadar ümitlenip sizin sürekli yaninizda olup süreci takip edince böyle birsey beklemiyodu.
Bence önce esinizle konusup anlasip sonra tekrar beraber kv ile konusun. Ve mutlaka hazir oldugunuzda böyle bir ise kalkisin.
Allah hayirlisiyla gönlünüze göre versin
Kimseyi bu kadar yatak odaniza karistirmayin. Aile planlamanizi da bu denli bilmeyiversin kimse.Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor
Kv nasil ailenize dahil anlamadim?Bakin hanimefendi biz bir aileyiz KV buna dahil anlayabiliyormsunuz kimse kimseyi egitmiyor buyugumuz onun kararlarina saygi duyan birisiyim evet herseyim farkindaydim cocugum olmadan once butun tetikleri yapacagim iciniz rahat olsun
Ve buarada uslubunuzu hic begenmedim!!!!!!!
TamamKv nasil ailenize dahil anlamadim?
Cekirdek aile var, genis aile var benim bildigim?
Bence siz ebeveyn olacak olgunluğa gelmeden çocuk icin acele etmeyin, siz şuan çocuk gibi düsüsüyorsunuz, kusura bakmayin
Ne münasebet yahu. Ne demek hayır duymak istemiyor ! Çok canı sıkılıyorsa gitsin kendisine evcil hayvan alsın onunla oynasın, ne demek gelinine zorla çocuk yaptırtmak.Kayinvalidem bu surecde bize cok manevi olarak yardimci oldu bzimle geldi o yuzde hayiri duymak istemiyor
Ama akraba ve aşk kelimelerinin aynı cümlede sarfedilmesi bile çok kötü değil mi?Neden halanın oglu ile evlendın, asık mı oldun?
Siz gidip "anneciğin bu ay aşılama yapamıyoruz" derseniz kadına o da sizin her şeyinize karışma hakkını kendinde bulurMeraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
Kesinlikle cok kotu.Ama akraba ve aşk kelimelerinin aynı cümlede sarfedilmesi bile çok kötü değil mi?
Biz Göçmeniz, bizde kuzen, yeğen, kardeş hepsi aynıdır, hepsi kardeştir. Köylerde de nüfus çok olmadığı için herkes birbirini tanıdığından aynı köyden evlenilmez bile, kardeş gözüyle bakılır... Yani bilmiyorum da bu tarz evlilikler bana ensestten hallice geliyor. Aklım almıyor, alamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?