• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bizimle oturmaya karar vermiş

Tistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
63
36
3
32
Merhaba bayanlar.
Kısıca özet geçicem ben şu an 5 aylık evliyim kv ile beraber yaşıyoruz ve ev alma gibi bi hayalimiz var şu an buna durumumuz yok çünkü çok fazla borç var ama bu borçların hiçbiri benim için yapılmadı eşimin abisinin ve babasının borçları biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takıkarla kendi borçlarımızı kapadık şu an onların borcunu ödüyoruz kv kp nin dediğine göre borçlar bitince bize ev alıcaklarmış ama eşim ve ben o kadar beklemek istemiyoruz. Krediyle bi ev alalım kendi yağımızda kavrulalım istiyoruz. Kv nin dediğine göre biz evi alıcakmışız onlar bize yerleşicekmiş eşimin abiside eşiyle bizim şimdi oturduğumuz kp üzerine olan eve geçip rahat edicekmiş. Biraz karışık oldu sanırım umarıp anlatabilmişimdir. Sonuç olaraksa bunu eşimde bende istemiyoruz ama kırmakta istemiyoruz biz bu sorunu nasıl çözücez daha ortada ev mev yok ama bizim üzerimize planlar kuruyolar. Bizim kendimize ait bi yuvamız olmıycakmı rahat rahat kavga bile edemiyoruz hemen müdahale ediyolar kendimize bişe alıcaz yok şu kadar para yok bu kaar masraf kuruş hesabı yapıyolar 22 yaşındayım yanlarında durmaktan 40 yaşında hissediyorum

Ya birde bu ev kredisiyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşın lütfen ne kadar peşinat gerekir ve evin değerinden fazla kredi veriyorlarmı

Son düzenleme:
Onlarin ne isteyip, planladigi degil, sizin esinizle neyi planladiginiz onemli!
Ayni evde yasamak istemiyorsaniz ( ki bence herkesin kendi evi olmali) acik acik soylersiniz ve evinizi alirsiniz.

Kendi borclarini odeyemiyorlar ama size borç bitince ev alıyorlar.. anlamadım nasıl is.. siz ev alıyorsanız da neden size tasinip abiyi rahat ettiriyorlar.. ki abinin borcunu da siz oduyorsunuz.. tek anladigim esiniz ödüyor da ödüyor onlar yaşıyor da yaşıyor..

neden kendınıze ait bı evınız olmadan evlendinizki?kirada olsa

yapılacak şey eşiniz birlikte oturmak istemediğinizi söyleıyecek başka yolu yok kırılmaınlar dıye bir ömür boyu bırlıkte oturmayı kabul edemezsınız

ayrıca neden kayınpederınızın borcunu ödüyorsunuzki çalışamıyacak durumdamı gelirlerimi yok

ne geliyorsa kirmamaya calismaktan geliyor zaten...
insanlari kirmamaya calistikca ,hayallerimizi kendimizi,hayatimizi kiriyoruz ve en acisi kimseyi memnun edemiyoruz.

acik acik soylemekten cekiniyorsaniz dolayli yollardan soyleyin, ama illa ki soyleyin.

keşke başta kv ile oturmayı kabul etmeseymişsiniz.
ne yapacaksınız şu sattten sonra mecburen konusacak ve ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleyeceksınız. üç gün küserler sonra barışırlar. istedikleri olmayacagı için tepkilerini önceden göze alarak konusun.

Kırmamakla olmaz bu işler direk bizde ayrı oturmak istiyoruz diceksiniz bu kadar basit. Sana sen yenisin galiba diyesim geldi ;)

Sen dua et eşin de istemiyor, yoksa yanmıştın valla.
Eşinle konuşacaksın açık açık, ''Ev ev üstüne olmaz, artık herkesin kendi yuvası var'' falan diyeceksiniz.
Israr ederlerse savuşturacaksınız, sert durmanız lazım biraz.

insanlari kirmamaya calistikca ,hayallerimizi kendimizi,hayatimizi kiriyoruz ve en acisi kimseyi memnun edemiyoruz.

acik acik soylemekten cekiniyorsaniz dolayli yollardan soyleyin, ama illa ki soyleyin.
Helal ne güzel söyledin, aman üzülmesin diye neler çektik, hele ben aman sevgilim ayrılırsam üzülür diye diye neredeyse evlenecektim , çok şükür kurtuldum, ilk kendi mutluluğun, bak kv ile kp kendisini düşünüyor sizi düşünen kim.

neden kendınıze ait bı evınız olmadan evlendinizki?kirada olsa

yapılacak şey eşiniz birlikte oturmak istemediğinizi söyleıyecek başka yolu yok kırılmaınlar dıye bir ömür boyu bırlıkte oturmayı kabul edemezsınız

ayrıca neden kayınpederınızın borcunu ödüyorsunuzki çalışamıyacak durumdamı gelirlerimi yok
Kayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyo

Helal ne güzel söyledin, aman üzülmesin diye neler çektik, hele ben aman sevgilim ayrılırsam üzülür diye diye neredeyse evlenecektim , çok şükür kurtuldum, ilk kendi mutluluğun, bak kv ile kp kendisini düşünüyor sizi düşünen kim.

Neden ilk evlendiğiniz de kiraya çıkmadınız? Evlenir evlenmez ev alamazdınız belki ama en azından eşinle sana yetecek kadar 1+1 bile olsa bir ev tutsaydınız kendinize.Ne işin var gidiyorsun kayınvalidenin yanına yani.Neyse olan olmuş,bunda kırılacak bir şey de yok ev ev üstüne olmaz.Siz gençsiniz,yeni evlisiniz birlikte yaşamanız uygun değil,direkt ayırın evleri kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Şu erkek aileleri ne kadar meraklı birlikte yaşamaya hayret ya.

kendı evınızı kendınız alın oturun madem. bu insanlar ölene kadar borç mu ödeyecekler.
sizinle yasamak istemesi bana abes gelmedi. nasıl şimdi siz onların evine yerleşmişsiniz onlar da aynı planı yapıyorlar

sevdik evlendık kısmını anlayamadım. yanı beş ayda ev tut döşe tekrardan. zor iş değil mi bu mantıkta bırı neden kv deye yerleşir ki

sevdik evlendık kısmını anlayamadım. yanı beş ayda ev tut döşe. bu mantıkta bırı neden kv deye yerleşir ki
E para olmadan neyle döşiycez evi 2 senedir düğün yapmaya çalışıyoruz onlara kalsa daha bi 2 sene daha istemeyi bekliycektik benim ailemde görüşmemize karşıydı telde bile konuşamıyoduk

Kayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyo
aile ilişkileri bi garip eğer abısıde kardeşine yarım edıyorsa yanı para bir araya toplanıyorsa bişi diyemıycem ama durduk yere abısının borcunu ödüyorsanız yanı artık onada bişi diyemöıyorum

Bu kadar zorlanıcamı düşünemedim :KK61:
öyleyse açık acık bahane üretmeden söyleyın. kırılmayın darılmayın basımın üstünde yerınız hala var. size saygı da duyuyorum ama ben beraber yaşamanın benı bu kadar zorlayacagını düşünmemiştim ev üstüne ev olmuyormuş. kırılmayın derdim. anlayışlıdırlar umarım. yok huzursuzluk edıyolar küsüyorlar ıse kendileri bilirler. koyardım tepkimi mesafemi. peşinizden gelecek hallerı yok ya.

Back
X