• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bizimle oturmaya karar vermiş

aile ilişkileri bi garip eğer abısıde kardeşine yarım edıyorsa yanı para bir araya toplanıyorsa bişi diyemıycem ama durduk yere abısının borcunu ödüyorsanız yanı artık onada bişi diyemöıyorum
Adamın maaşına gelen hacizlerden kendine bile para kalmıyoki yeri geliyo evlerinin alışverişini bile biz yapıyoruz

öyleyse açık acık bahane üretmeden söyleyın. kırılmayın darılmayın basımın üstünde yerınız hala var. size saygı da duyuyorum ama ben beraber yaşamanın benı bu kadar zorlayacagını düşünmemiştim ev üstüne ev olmuyormuş. kırılmayın derdim. anlayışlıdırlar umarım. yok huzursuzluk edıyolar küsüyorlar ıse kendileri bilirler. koyardım tepkimi mesafemi. peşinizden gelecek hallerı yok ya.
Ya işte sorun orda kv tam bir tiripcan en ufak şeye haftalarca yüzüne bakmıyo insanın eşim bi kere küçücük bişey dedi diye günlerce küstü haftalarca laf soktu böyle bişeyi haytta kaldıramaz

Adamın maaşına gelen hacizlerden kendine bile para kalmıyoki yeri geliyo evlerinin alışverişini bile biz yapıyoruz
arkadaşım siz olmasanız ne olacak siz bu adamı kurtarmak içinmi evlendınız eşiniz aklını başına alsan kendısının hiç bi dayanağı yokkken yardım melekliğine soyunmasın taşıma suyla değirmen dönmez hesabını bılmeyen adamında borcu bıtmez seçim sizin

Kabul etme ..
Ev ev üstüne olmaz. .

Ay en korktuğum şeylerden biri kayınvalide ve kayınpederle birlikte yaşamak zorunda kalmak. Bu konudaki fikrinizi net bir şekilde belirtmezseniz üstünüze gelirler ve gerçekten onlarla yaşamak zorunda kalırsınız. Kırmadan nazik bir şekilde anlatabilirsiniz. Onlar dinlemeyip olayı büyütürlerse de biz nazikçe söylemiştik dersiniz en azından vicdanınız rahat olur.

Ya işte sorun orda kv tam bir tiripcan en ufak şeye haftalarca yüzüne bakmıyo insanın eşim bi kere küçücük bişey dedi diye günlerce küstü haftalarca laf soktu böyle bişeyi haytta kaldıramaz
o zaman onun kaldırıp kaldıramayacagını sallamayacaksınız. keyfi bilir. dilediği kadar küsebılır. katı olmayı bıleceksınız. yoksa kendınızden verırsınız. insana göre muamele. eşini iyice yanına al. akıllı davran. bütün duygu sömürülerine hazırlıklı ol eşini de hazırla.

o zaman onun kaldırıp kaldıramayacagını sallamayacaksınız. keyfi bilir. dilediği kadar küsebılır. katı olmayı bıleceksınız. yoksa kendınızden verırsınız. insana göre muamele. eşini iyice yanına al. akıllı davran. bütün duygu sömürülerine hazırlıklı ol eşini de hazırla.
Allah tan eşim benden daha çok istiyo ayrı olmayı :KK9:

Ya madem abin borcu odeniyo abisi anne babasıyla yaşasın. Kırılmasınlar diye bişey demezseniz daha çok seneler birlikte yaşarsınız. eşiniz desin ki biz yeni evliyiz rahat olamıyorz abimler buraya gelsin birlikte yaşayın. bizde kendi borcumuzu ödeyip ev alalım.

Oldu yaaaa!!! Abisinin borclarini odeyin,sonra siz ev alin bide onun borcunu odeyin,ustune abisiyle esi rahat edecek,sizde kayinvalidenizle yasayacaksiniz...Bu hic adil degil!!!

Sen zaten 5 aydır kv ile oturuyorsun, neden?

Neden başkalarının borcunu ödüyosunuz abisi babası neden kendi borcunu ödemiyor, zihinsel engelli sanırım esin, bizim de borç var çıtlat bakalım bizimkini de öder belki

Kadın 5 aydır oturuyoruz daha da otururuz mantığında olay bu, şaşıracak birsey yok, hani herkes kendi evinde olup kv birden sizle yaşıcam dese şaşırmakta haklı olurdun

Kayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyo
Bunu bastan düsüncektin ben bu zamanda hala ayni eve gelin giddenleri anlamiyorum akil var mantik var herseye müdahale edecekler en kötüsü ne biliyormusun özelin yok.yan odada kayinpeder yazarken eşinle ilikise girmek hic düsünemem bile banyoya kalksan gece anlasilcak ne kadar rahatsoniz ben olsam hayatta yapamam. Ne zamam esinle yattigin belli ya ...

Sen zaten 5 aydır kv ile oturuyorsun, neden?

Neden başkalarının borcunu ödüyosunuz abisi babası neden kendi borcunu ödemiyor, zihinsel engelli sanırım esin, bizim de borç var çıtlat bakalım bizimkini de öder belki

Kadın 5 aydır oturuyoruz daha da otururuz mantığında olay bu, şaşıracak birsey yok, hani herkes kendi evinde olup kv birden sizle yaşıcam dese şaşırmakta haklı olurdun
Aynen katiliyorum engeli bunlar baskasinin borcunu ödicem isim yoktu bir an önce evi ayirmaya bakin sizin gibi deliyi buldular tabi ayrilmak istemez kvde oh borcarda ödeniOr

Valla kirala 1 odali ev bitti yeni evlisin ya evde kv kbaba varken nasil rahat ediyorsun ama hatta sende bastan düsüncen

Madem abisi tasincak onlarin evine o ogluya otursun cok safsin konu sahibi cocuk yasta parasiz pulsiz evleniyorsunjz sonrada agla dur.

benim anladığım kadarıyla senin ailende de suç var daha fazla sevgili olarak görüşmenize müsade etmedikleri için apar topar bu gencecik yaşta üstelik düzensiz bir hayata evlendiniz sor bakalım ailene şimdi daha mı mutlularmış??

evlenmeseydiniz madem

taşınıp yine kv ile oturacaksanız neden borca giriyorsunuz ki, oturun bu evde.

sizin yerinizde olsam şu an kiraya çıkarım. başkasının borcunu ödeyeceğime kendi evimin kirasını öderim. zaman neler gösterir, belki işler iyileşir ev alırsınız belki kötüleşir geri kv nin evine dönersiniz. ama en azından evliliğinizin ilk yıllarını güzel geçirirsiniz.

Back
X