• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bizimle oturmaya karar vermiş

daha yaşın küçük tabi biz sana anlatsakta şuan anlamazsın.EŞİN milyarlarla oynuyor belliki maşallah diyelim her yere yetişiyor nazar değmesin.....:nazar::nazar::nazar:e ozaman çık bir eve neyapacan sen kaynının borcunu ödetaksitini eşinle rahat rahat . hadi şuan sana vadettikleri evi almasalar birde üstüne yavruların olsa evine yatırım varmı yok kaynımın borcu kendinize yatırım varmı yok kaynımın borcu doğmamış çocuğa yatırımın var mı yok kaynımın borcu diye diye kendinizi bitireceksiniz.Banane yav kaynımın borcundan yapmasaydı yada madem bu kadar çok para kazanan aileleri var onlar daha fazla destek versinler eşin konuşsun ve çeksinler ellerini üzerinizden yav birde anlamadığım habire bu adamın borcunu ödeyeceksiniz elde var sıfır olacak sonra kv üst katına oturtacaksınız beyefendiyi rahat etsin diye sonra günün birinde belki bir ev alınacak size hoş lafla peynir gemisi yürümez diyelimki aldı ondada kv ve kp ile yaşayacaksınız zorunuz ne ? gitsinler kiraya zaten kazanıyorlar hayırdır ya çok mu SAFSINIZ ?Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.....

Ben çok merak ettim bu kayin birader ne yapmış da bu kadar borcu var ki 3 kisinin maaşıyla zor odeniyo?

Ben çok merak ettim bu kayin birader ne yapmış da bu kadar borcu var ki 3 kisinin maaşıyla zor odeniyo?
Onu kimse bilmiyo taksitle telefon almış kutusunu açmadan satıp nakite çevirmiş o şekilde birsürü telefon almış devamlı haciz bildirimi geliyo

Onu kimse bilmiyo taksitle telefon almış kutusunu açmadan satıp nakite çevirmiş o şekilde birsürü telefon almış devamlı haciz bildirimi geliyo
O yolunu bulmus. Siz daha cok odersiniz. Ne de olsa pesini toplayan birileri var

Merhaba bayanlar.
Kısıca özet geçicem ben şu an 5 aylık evliyim kv ile beraber yaşıyoruz ve ev alma gibi bi hayalimiz var şu an buna durumumuz yok çünkü çok fazla borç var ama bu borçların hiçbiri benim için yapılmadı eşimin abisinin ve babasının borçları biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takıkarla kendi borçlarımızı kapadık şu an onların borcunu ödüyoruz kv kp nin dediğine göre borçlar bitince bize ev alıcaklarmış ama eşim ve ben o kadar beklemek istemiyoruz. Krediyle bi ev alalım kendi yağımızda kavrulalım istiyoruz. Kv nin dediğine göre biz evi alıcakmışız onlar bize yerleşicekmiş eşimin abiside eşiyle bizim şimdi oturduğumuz kp üzerine olan eve geçip rahat edicekmiş. Biraz karışık oldu sanırım umarıp anlatabilmişimdir. Sonuç olaraksa bunu eşimde bende istemiyoruz ama kırmakta istemiyoruz biz bu sorunu nasıl çözücez daha ortada ev mev yok ama bizim üzerimize planlar kuruyolar. Bizim kendimize ait bi yuvamız olmıycakmı rahat rahat kavga bile edemiyoruz hemen müdahale ediyolar kendimize bişe alıcaz yok şu kadar para yok bu kaar masraf kuruş hesabı yapıyolar 22 yaşındayım yanlarında durmaktan 40 yaşında hissediyorum

Ya birde bu ev kredisiyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşın lütfen ne kadar peşinat gerekir ve evin değerinden fazla kredi veriyorlarmı
Ben bu kirmak istemiyorum kısmını anlamıyorum.
Sizin olmayan bir borcu ödüyorsunuz, kendinizi riske atiyor kredi cekiyor eve cikmak istiyorsunuz, kayinvalide eltinizi tek basina (emek vermedigi) bir evde oturtuyor ve siz kirmak istemiyorsunuz.
Sanirim ben çok bencilim.

O kayinbiraderini kimse iplemeyecek oda girip ceza evine iyice burnu sürtülecek. Yoksa daha ne borçlar yapar. Sizde paşa paşa ödersiniz.

Ev alabilecek duruma gelin. Pat diye söyleyin. Biz ayrı eve çıkıyoruz deyin bitsin.

K.biraderinizi cok sevip herseyini ödedikleri gibi gidip onlarla yasasinlar. Ne insanlar var yaaa

Ne düşüncesiz insanlar.. Allah'tan ogulları onlara cekmemiş

oh hem abisinin babasının borcunu ödeyin hemde kayınvalide oğlu ile gelini yalnız kalsın dye sizin yanınıza taşınmak istedin. hayal dünyasında yaşıyor belli kaynanan

vaalla kusura bakmada çok mantıksız yani olanlar. Eşin nasıl razı geliyo anlamadım. Bi kere ayrı eve bile çıkılmıcaksa neden evleniosunuz, ailem görüştürmüyodu demişsin ama ev ev üstüne olmuyo. Sizin ayrı eve çıkmanıza kimse ağzını açıpda bişey diyemez, isteyen istediği kadar trip atsın evlilik bu değil yani ana baba yanında yaşamak nedir. Kaynının borcundan size ne bütün aile onun borcunu ödüyosunuz, siz kendi halinize baksanıza. Yarın bi gün ne size ev alırlar, ne başka bişe boşa bu umutlarla yaşamayın. Onun borçları var diye siz bunun sıkıntısını çekmek zorunda değilsinizki. Nereye kadar?? Eşinde sende kendi ayaklarınız üstünde durana kadar elinizi ayağınızı çekiceksinz. Tek göz oda olsun sizin olsun. Zamanla yaparsınz herşeyi. Elinizi çabuk tutun kanınızı emiyolar

Back
X