• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bizimle oturmaya karar vermiş

evin değeri 250 milyar ise size 100 milyar kredi verirler 150 milyar ise 80 milyar ?

Rahat edeceklerse eşinin abisi kp ve kv ile otursun siz ev alın?
Bence burda eşine çok iş düşüyor dengeyi çok iyi kurması lazım.Kv anlattığına göre sen bi şey dersen ömür boyu sana kin tutar artık.Eşin konuşsun anlatsın annecim sağolun bu kadar zamandır kahrımızı çektiniz biz kendi evimiz kendi düzenimiz olsun istiyoruz o yüzden ev alacağız gibi.Biraz övün iyi şeyler söyleyin araya da bunu sıkıştırın daha az tepki alabilirsiniz :)

Hem borcu siz ödüyorsunuz hemde fedakarlık yapan neden sizsiniz?Eşinizin konusup acıkca belli etmesi lazım istemedigini madem öyle abisinin yanına taşınsınlar.

ben kendime bir düzen kuramicam kv aynı evde yaşicam ne için abinin borcu için yok öyle bir dünya yaptığı gibi eşşek gibi ödesin borcunu ...

Merhaba bayanlar.
Kısıca özet geçicem ben şu an 5 aylık evliyim kv ile beraber yaşıyoruz ve ev alma gibi bi hayalimiz var şu an buna durumumuz yok çünkü çok fazla borç var ama bu borçların hiçbiri benim için yapılmadı eşimin abisinin ve babasının borçları biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takıkarla kendi borçlarımızı kapadık şu an onların borcunu ödüyoruz kv kp nin dediğine göre borçlar bitince bize ev alıcaklarmış ama eşim ve ben o kadar beklemek istemiyoruz. Krediyle bi ev alalım kendi yağımızda kavrulalım istiyoruz. Kv nin dediğine göre biz evi alıcakmışız onlar bize yerleşicekmiş eşimin abiside eşiyle bizim şimdi oturduğumuz kp üzerine olan eve geçip rahat edicekmiş. Biraz karışık oldu sanırım umarıp anlatabilmişimdir. Sonuç olaraksa bunu eşimde bende istemiyoruz ama kırmakta istemiyoruz biz bu sorunu nasıl çözücez daha ortada ev mev yok ama bizim üzerimize planlar kuruyolar. Bizim kendimize ait bi yuvamız olmıycakmı rahat rahat kavga bile edemiyoruz hemen müdahale ediyolar kendimize bişe alıcaz yok şu kadar para yok bu kaar masraf kuruş hesabı yapıyolar 22 yaşındayım yanlarında durmaktan 40 yaşında hissediyorum

Ya birde bu ev kredisiyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşın lütfen ne kadar peşinat gerekir ve evin değerinden fazla kredi veriyorlarmı

Sen saf; eşin aileci ya da saf.

İnsan kendi borcunu öder anlarım da kbirader, kpeder borcu deyince şöyle bir dururum.

Onu da geçtim siz krediyle ev alacaksınız kvaliler size taşınacak borçlara neden olan abi biricik karısıyla tek yaşayacak rahat edecekler. Nasıl kabul edersin bu senaryoyu?

Yarın krediyi de “kpeder çeksin siz bulaşmayın bu işe çocuklar” deyip de evi kendi üstüne yapar, borcu size ödetirse hiç şaşırmam.

İnsanlar nasıl bu kadar saf olabiliyor acaba?

Kayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyo
Valla bunlari bastan dusuncen inan biz yeni evliyken yatak odasi banyo yatak odasi banyo evde kv kayinpeder oöunca nasil oluyor bu iş aklim ermiyor inan yeni evlisin ya.... ister istemez ses cikiyor azda olsa yani olmuyor yazmisin banyo vs ama bu bastan belli ztn mahremin kalmiyor ki bastan belli seyler bunlar. Esimle birkikte olcam ondan sonra gece banyo yapsan anlasilcak sabah girsen pes pese yine anlasilcak. Yebi evlisin bir gecelik giyinmip evde gezemiyorsun hep bir odanin icinde akil isi degil eb guzel özel zamanlariniz bu cocuk olunca ztn kisitlaniyor kisitlaniyor derken diklatli olmak zorunda oluyor insan. Bastan düsüncen ben acimiyorum sif evlenmek icin evleniyorsunuz sorunlar hep ayni beraber oturanlarin her konu kkda kayinbabam herseye karisiyor kvdem herseye karisiyor banyo wc yapamiyorim eee bunlar ztn bastan belli olan seyler... kusura bakma ayip olcak ama yan odada kv yatarken sen özgürce sevisecegini mi sandin ardindan sakir sakir banyonumu alcagini sandin... en cici aylarini 70 yasindakiler gibi yasamak istiyrsan beraber oturmaya devam et

Valla bunlari bastan dusuncen inan biz yeni evliyken yatak odasi banyo yatak odasi banyo evde kv kayinpeder oöunca nasil oluyor bu iş aklim ermiyor inan yeni evlisin ya.... ister istemez ses cikiyor azda olsa yani olmuyor yazmisin banyo vs ama bu bastan belli ztn mahremin kalmiyor ki bastan belli seyler bunlar. Esimle birkikte olcam ondan sonra gece banyo yapsan anlasilcak sabah girsen pes pese yine anlasilcak. Yebi evlisin bir gecelik giyinmip evde gezemiyorsun hep bir odanin icinde akil isi degil eb guzel özel zamanlariniz bu cocuk olunca ztn kisitlaniyor kisitlaniyor derken diklatli olmak zorunda oluyor insan. Bastan düsüncen ben acimiyorum sif evlenmek icin evleniyorsunuz sorunlar hep ayni beraber oturanlarin her konu kkda kayinbabam herseye karisiyor kvdem herseye karisiyor banyo wc yapamiyorim eee bunlar ztn bastan belli olan seyler... kusura bakma ayip olcak ama yan odada kv yatarken sen özgürce sevisecegini mi sandin ardindan sakir sakir banyonumu alcagini sandin... en cici aylarini 70 yasindakiler gibi yasamak istiyrsan beraber oturmaya devam et

Gene birlikte yatın falan diye bağlıcaksın diye korkuyorum valla Rabia

Bütün aile bir olmuş ve kaynını mağdur ilan etmiş..O mağdur ona yapalım veya o üzülüyor alamıyor biz alalım vs vs..Bu bir yere kadar doğru olsa da dozu iyi ayarlamak lazım.Kayınvaliden dozu kaçırmış.Ben senin yerinde olsam kırılan kırılsın der ve duruşumu sergilerdim.Yaşın küçük olduğundan sanırım sonunu göremiyorsun ama bu işin sonunda kimse sana iyisin deyipte madalya falan takmaz hatta tam tersi heryerde en son akla gelen kişi sen olursun.Zamanla yaşadıklarını yediremeyip sinirli bi eşe dönüşürsün .Bunları iyi hesaplaman lazım.Madem eşin de istemiyormuş bu fikir daha tam oluşmadan ikinizde tavrınızı gösterin.Bunu yaparken de rahat olun.Fikrini söylemen suç değil hata değil.

Haha yok ama sinir oluyorum banyo wc yapamiyorum yazmis eee belli belli bastan bu kizlar niye böyle saf ya kiziyorum

Yeni evliler için kilit problem bu olabilir, bir tık ilerisi çocuğu istediğin gibi yetiştirememek esinle tartışamamak, ya da ne bileyim bugün yemek yapmıcam diyememek, seksten başka problemler de var yani

Yeni evliler için kilit problem bu olabilir, bir tık ilerisi çocuğu istediğin gibi yetiştirememek esinle tartışamamak, ya da ne bileyim bugün yemek yapmıcam diyememek, seksten başka problemler de var yani
Var ama yeni evliyken bu en biyuk problem ve cinsel hayat yürümeyince bastan sorun ister istmez cikiyor sonuca ev arkdasim dgl kocam. Banyo yapmaktan dogal halde utaniyor genc yeni evli kizlar sonrada kavgalar basliyor. Ya en basit basa basa bir kocanla kahvati bile edemezsin.her sey sorun ama bunu bastan düsünmek lazim. Sif Evlenmek icin evlenenler bunlar gerisini düsünmüyorlar....kiziyorm

Ayni evde herşey sorun istedigin saatte kalkamazsin gec kalti derler evine bir arkdasin gelmez ayti oturma odan yoksa hep kv kaInbabanla kim oturnak ister. Ailen gelemez istedigi gibi. Dogum yapan helekinilk cocukta herkes kendi annesini ister yaninda oda olmaz ev senin degil. Hep üstpn basin giyinik olacak kayinpeder var evde. Kiyinik derken bir shortla gezemesin evin icinde yada kisa kol vs. Hapis hayati gibi. Banyoyu ben kendisi yazdi sikinti oluyor diye ona yazdim bu ztn bastan belli olan seyler kin ahhh uhhj diye sevisir yan odada anne babana yatarken.... biri daha konu acmis kkda vay anam kayinbabamdan izin alamadan cikamiyorum ayni evdeyiz ya bunlar ztn bastan belli olan seyler niye bukadar saf bu kizlar. Dügün yapma tamam her kiz ister ama madem paran yok ufak bir dpgpn yap yada nikah git evini tut o daha önemli. Kendileri ediyor kendileri buluyor. Ben acikcasi illerde oglum evlense gelin felan istenem evde herkes kendi evine benim.ayri düzenim var ve sen o düzebe gelIorsun o ev onun bunj bastan bir dusünsun su kizlar hersey sif kocaya varmek dgil..

Benim için alt alta üst üste karşılıklı dairelerde aynı binada aynı sokakta ve hatta aynı mahallede oturmak bile birlikte yaşamak fark yok, şahsi fikrim

Evlenmek, biz olduk pistik ayrı hane kurmaya hazırız faturalarımızı ödeyebilir kendi kararlarımızı verebiliriz ve dahi çocuk sahibi olabiliriz demektir, bu halde farklı ev olup hala anne babadan yardım beklemek de evlenmek değil,bir sağlık problemi olur acil 100 bin TL lazım olur ha o zaman aile elbette yardım eder ama fatura ödesin ece meyve alsın şu bu gibi beklentiye giriyosan o evlilik değil

Benim için alt alta üst üste karşılıklı dairelerde aynı binada aynı sokakta ve hatta aynı mahallede oturmak bile birlikte yaşamak fark yok, şahsi fikrim

Evlenmek, biz olduk pistik ayrı hane kurmaya hazırız faturalarımızı ödeyebilir kendi kararlarımızı verebiliriz ve dahi çocuk sahibi olabiliriz demektir, bu halde farklı ev olup hala anne babadan yardım beklemek de evlenmek değil,bir sağlık problemi olur acil 100 bin TL lazım olur ha o zaman aile elbette yardım eder ama fatura ödesin ece meyve alsın şu bu gibi beklentiye giriyosan o evlilik değil
Bende senin gibi dusunuyorum akli sira para atacaklar kenara ama hic dusunmuyorlar ayni evin icinde olurmu diye... herkes kendi yag ile kavrulsun bir erkek evinede bakamiyorsa evlenmeyin yada sizde bayan olarak calisin gecinin gidin. Evliligimin tadini cikarmak varken yok kv sunj dedi yok wc giremiyorumla ugrasmak mantik isi degil kimsw burda aglamasin bastan belli olan dertler bunlar kim beraber oturmusta coollk mutlu olmus ve para biriktirmis kimse ...

kirada otursanız olmuyor mu ya

nedir bu mülkiyet duygusu

ev alalım kredi çekelim ama şimdi para yok s vs

azıcık aşım ağrısız başım

yorumları sayfaları okumadım

çalışıyor musun bilmiyorum

çalışıyorsan 500-600 kira parası ayır; çalışmıyorsan bir işe gir kira fatura vs bütün masrafları karşılayacak paran olur

huzur satın al kendine

evin olsa ne olur olma ne olur

daha 22 yaşında iken huzurun olmazsa hanın yatın katın olsa sana bir faydası yok ki

ilerde alırsınız ev

bir de neden bu kadar küçük evlenirken ananız babanız ayrı ev istemez onu da anlamıyorum; yani kv ile oturacağınıza kendi aileniz ile oturun daha rahat olur

Son düzenleme:
Kesınlıkle kendınız yapın herşeyı naslmı yapcanz karı koca gdıp kredı çekıp alcaksn kımseye söylemeyn mecbur konuşcaklar bır arkadas yazmış aynı mahallede yaşamak bile bır katilıyorum keşke şehırler bile ayrı olsa yazk sızde bızım gbı borc ödüyonuz Bizde kaynanamim görumcemın çok borçlarını ödedık üstelık eşım ödemem dedı ben ısrar ettm ödedık .Ne oldu bna aferin dmediler görumcem kendı başka bırşeye kızdgı icın benı evdn kovdu hatta küfürlü ama buraya yazamam .Bende altlı üstlü oturuyorum bu yaz borcumuz bıtince ınsallah ev almak istıyoruz. Onlardan yardm istemıyoruz sana dıcem kendnz aln bu benım sahsı fikrim

Merhaba bayanlar.
Kısıca özet geçicem ben şu an 5 aylık evliyim kv ile beraber yaşıyoruz ve ev alma gibi bi hayalimiz var şu an buna durumumuz yok çünkü çok fazla borç var ama bu borçların hiçbiri benim için yapılmadı eşimin abisinin ve babasının borçları biz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takıkarla kendi borçlarımızı kapadık şu an onların borcunu ödüyoruz kv kp nin dediğine göre borçlar bitince bize ev alıcaklarmış ama eşim ve ben o kadar beklemek istemiyoruz. Krediyle bi ev alalım kendi yağımızda kavrulalım istiyoruz. Kv nin dediğine göre biz evi alıcakmışız onlar bize yerleşicekmiş eşimin abiside eşiyle bizim şimdi oturduğumuz kp üzerine olan eve geçip rahat edicekmiş. Biraz karışık oldu sanırım umarıp anlatabilmişimdir. Sonuç olaraksa bunu eşimde bende istemiyoruz ama kırmakta istemiyoruz biz bu sorunu nasıl çözücez daha ortada ev mev yok ama bizim üzerimize planlar kuruyolar. Bizim kendimize ait bi yuvamız olmıycakmı rahat rahat kavga bile edemiyoruz hemen müdahale ediyolar kendimize bişe alıcaz yok şu kadar para yok bu kaar masraf kuruş hesabı yapıyolar 22 yaşındayım yanlarında durmaktan 40 yaşında hissediyorum

Ya birde bu ev kredisiyle ilgili bilgisi olan varsa paylaşın lütfen ne kadar peşinat gerekir ve evin değerinden fazla kredi veriyorlarmı

eşin de istemiyorsa sakın kabul etme kırılırlarsa da kabul etmeyin ya birlikte oturma mı kaldı herkesin hayatına müdahale etmekle birşey zannediyorlar kendilerini.

Merhaba bayanlar.

O zaman ben ne anladım size ev almalarından asla kabul etmeyin borçlar bitince kendiniz alın

onlar gelecekse misafir gibi gelip gitsinler ne birlikte yaşaması ömür boyu onları çekmek zorunluluğunuz mu var

nedir bu kaynanaların oğullarının gelinlerinin üstüne çökme isteğiii yeter artık hiç bi kaynana kayınpeder gitmesin çocuklarının yanına yaaaaaaaaaaa:mad::mad::mad:

Annemde bizimle yasamak istiyor de. bizimkilerde gelir ozaman ne guzel buyuk aile oluruz de.

Back
X