- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
Istersen otuz tane çocuk yaparsın . Buraya hasta kadın çocuğuma bakacak büyük ihtimalle diye konu açarsan ben böyle yorum yaparım . Bence de insanın başına her an herşey gelebilir bu yüzden çocuğunuzla ilgili endişelerimi dile getiriyorum ya . Bal vermek falan küçücük minik ayrıntılar değilÇok çirkin yorumlarınız. Param vardi çok şükür iyi bir konumda işim de var. Ancak insanın başına her an birşey gelebilir ve bes kuruşsuz ortada kalabilir. Ciddi bir hastalık geçirip varımı yoğumu ona harcamış olabilirim. Ne zaman çocuk sahibi olmak isteyeceğimi de size danışacak değilim.
Allah'a havale ediyorum sizi. Üslup sorununuz var. Aynı dille karşılık vermeyeceğim sizeGüzellikle halledilecek şeyler sınır koymaktır konu sahibi çocuğun hayatını tehlikeye atmakla ilgili konular güzellikle halledecek şeylerden biri olamaz olmamalı. Sizin huzurunuz bence bozulsun
Ay et beni Allah'a havale et. Yemin ederim vicdanen rahat olmak için yazdım hepsini fark ette biraz kendine gel diye. Naiflik gereken yerde yapılır. Umarım gerçekten bir şeyler anlamışsındır. Osman Gönülal çocuk doktoru YouTubedan açıp izleyebilirsin hafta hafta çocuk doğduktan sonra neler yapman gerektiğini anlatır. Nelerin çocuğa zarar vereceğini de Allah çocuğunu korusun inşallahAllah'a havale ediyorum sizi. Üslup sorununuz var. Aynı dille karşılık vermeyeceğim size
valla Çocuk sizin çocuğunuz ,biz en fazla ne kadar yanlış yaptığınızı, sessiz kalmanızın, idare edip aman kavga çıkmasın diyerek ne büyük hata yaptığınızı söyledik , ama durum ortada , huzur kaçmasın diye göz göre kv ye bırakacaksınız çocuğunuzu, siz inanıyor musunuz ki doğumdan hemen sonra bakıcı bulacağınıza ya da kv nin laftan anlayacağına! O kadına şimdiden gerekeni söyleyip hatta küsüp uzak durmazsanız başınıza neler açacağını ve hatta eşinizin bile sizin yanınızda durmayacağını söylediğimiz için kötü isek kötüsünüz deyin, ama en büyük kötülüğü çocuğunuza yapacaksınız böyle sessiz kalarak , eşinize asla güvenmeyin!!!Konu nerden nereye geldi farkındaysanız baktirmayacagimi ve konuyu nasıl çözeceğimi danisiyorum hanımefendi. Sanki ben tutup çocuğumu vermişim bakıyor. Herşeyden önce yorum yaparken karşınızdaki insana saygınız olsun. Bi anneden daha fazla kim dusunebilir evladını. Söylediğiniz sözler çok kırıcı. Hele ki ne yaşadığını bilmediğiniz insanlar için
Böyle bir insana kedi emanet etmem, doğumu beklemeyin iyice kurmasın kafasında.Merhabalar.. Allah nasip ederse yakında bebeğimiz olacak. Kv ile nişanlandığımızdan beri anlaşamıyoruz. Kendi evlatlariyla da sürekli olarak kavga eden bu şekilde bir iletişimleri olan bir anne. Eşimde bende çalışıyoruz ve maddi olarak ücretsiz izin kullanıp bebeğimi büyütebilecek bir durumda değilim ama çalışma saatlerim 8-5 değil daha esnek günde 3 5 saat evde olmayacağım büyük ihtimalle. Eşimin teyzeleri çok iyi insanlar ve torunlarini kendileri büyütüyor o da onları kıskandığı için bizim bebeğimizi kendi büyüteceğini söylüyor sürekli. Ancak kendisi psikolojik olarak ciddi anlamda rahatsiz (yıllar önce şizofreni tedavisi görmüş hastanede yatmış şuan ilaç kullanmayı reddediyor)ve ev isi bebek büyütme gibi meselelerden anlamıyor. Batıl inançları ciddi anlamda var yenidoğan bebeğe ballar şekerler mevzusuna şimdiden giriyor. İlk torunlari olacak ancak maddi anlamda evlenirken de bana yapmadıkları gibi bebeğe de tek birşey yapmadılar. Beklentim yok ama bebeğe bakıcı bulmak niyetindeyiz kendisinin bakabilecegini düşünmüyorum aynı evde iki günden fazla yasayabilecegimi hiç düşünmüyorum. Eşim doğsun sonra söyleriz diyor ama ben o zaman da ciddi bir tartışma yaşanacağını düşünüyorum. Nasıl söylemek gerekir? Ne yapmak gerekir bilemiyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim , ben de öğretmenim gerekirse ücretli izne ayrilcam, konu sahibi şimdiye kadar hep sindirilmiş eşi ve kv tarafından, o yüzden bu yazdıklarımızı sindiremiyor, eşi şimdiye kadar hep annesini korumak için konu sahibine idare et dediği için şu anda nasıl dur diyeceğini bilmiyor, kimsenin delisini idare etmek zorunda değil önce bunun bilincine varmalı...Yani bin tane koca benim çocugumun tırnağı etmez . Bu dünyada daha önemli birşey var mı?
Benim mesleğim ara verilince problem olabilecek bir meslek güzel de bir isim var bıraktım bakıyorum maddi anlamda zorlanıyoruz ama umrumda da değil . Gitsin eşi gerekirse gece taksiye çıksın . Acayip fikirler uretecegine
Ay et beni Allah'a havale et. Yemin ederim vicdanen rahat olmak için yazdım hepsini fark ette biraz kendine gel diye. Naiflik gereken yerde yapılır. Umarım gerçekten bir şeyler anlamışsındır. Osman Gönülal çocuk doktoru YouTubedan açıp izleyebilirsin hafta hafta çocuk doğduktan sonra neler yapman gerektiğini anlatır. Nelerin çocuğa zarar vereceğini de Allah çocuğunu korusun inşall
valla Çocuk sizin çocuğunuz ,biz en fazla ne kadar yanlış yaptığınızı, sessiz kalmanızın, idare edip aman kavga çıkmasın diyerek ne büyük hata yaptığınızı söyledik , ama durum ortada , huzur kaçmasın diye göz göre kv ye bırakacaksınız çocuğunuzu, siz inanıyor musunuz ki doğumdan hemen sonra bakıcı bulacağınıza ya da kv nin laftan anlayacağına! O kadına şimdiden gerekeni söyleyip hatta küsüp uzak durmazsanız başınıza neler açacağını ve hatta eşinizin bile sizin yanınızda durmayacağını söylediğimiz için kötü isek kötüsünüz deyin, ama en büyük kötülüğü çocuğunuza yapacaksınız böyle sessiz kalarak , eşinize asla güvenm
Farkında değil ama burda yırtınırcasına savunduğumuz kendi bebeği, keşke kendisi bizden daha çok sahiplenip savunsa ...Istersen otuz tane çocuk yaparsın . Buraya hasta kadın çocuğuma bakacak büyük ihtimalle diye konu açarsan ben böyle yorum yaparım . Bence de insanın başına her an herşey gelebilir bu yüzden çocuğunuzla ilgili endişelerimi dile getiriyorum ya . Bal vermek falan küçücük minik ayrıntılar değil
Kendi bilir bende mühendisim ve hamilelik haberini aldığımda bütün süt ve kola fabrikası kuran proses firmasında yurt dışında da calisabilecegim bir işte kabul edilmistim . Mecburen reddettim ve ne olacak bilmiyorum . eşimin iş yeri şu an sıkıntıda mecburen idare ediyoruz kimse mükemmel şartlarda değil . Hele ki şu ekonomik koşullarda . Bu da son yorumum kendi bilir kendi ve çocuğunun hayatı ben insan olarak olabilecek ihtimalleri söyledimKesinlikle aynı fikirdeyim , ben de öğretmenim gerekirse ücretli izne ayrilcam, konu sahibi şimdiye kadar hep sindirilmiş eşi ve kv tarafından, o yüzden bu yazdıklarımızı sindiremiyor, eşi şimdiye kadar hep annesini korumak için konu sahibine idare et dediği için şu anda nasıl dur diyeceğini bilmiyor, kimsenin delisini idare etmek zorunda değil önce bunun bilincine varmalı...
Umarım bebeği ve kendisi için güçlü olur lohusayken de akıl sağlığını koruyarak doğru olanı yapar ben daha fazla yorum yapmak istemiyorumFarkında değil ama burda yırtınırcasına savunduğumuz kendi bebeği, keşke kendisi bizden daha çok sahiplenip savunsa ...
Direk bedduaya girdiniz. Sizin üslubunuz cok hoşmuş..Allah'a havale ediyorum sizi. Üslup sorununuz var. Aynı dille karşılık vermeyeceğim size
Allah'a havale etmek beddua mıdır? Bana yazılanlara bakmanızı sonra tekrar yorum yapmanızı tavsiye ederim.Direk bedduaya girdiniz. Sizin üslubunuz cok hoşmuş..
Benim eşim gebelikte, doğunca kadın ararsın dedi. Doğunca da annem bakacak, kadın madın olmayacak dedi. Eşimin tarafına göre bebeği vakıcıya bırakmak aslan dolu kafese atmak gibi birsey. Bir de eline bebek verip annesini oyalamayı amaclıyorfu zannımca.Allah sizinde yardımcınız olsun kimseye böyle huzursuzluklar yaşatmasın. Yasayan bilir gerçekten.
Evet bedduadır tabiki de. Tamam biraz sert yazmışlar kabul ama buraya konu açarken bunları göze almak lazım. Sizi kendinize getirmek için yazmışlar. Pasif agresifsiniz çünkü. Herkes deneyimlerini paylaşmış ki bu oyunlara gelmeyin diye.Allah'a havale etmek beddua mıdır? Bana yazılanlara bakmanızı sonra tekrar yorum yapmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?