- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
Konu sahibi cidden sizin de mi sorunlariniz var kadın şizofreni diyorsunuz aklım almiyor. Bebeğe bal bir yaşına kadar verilmez su verilmez tuza batirilmaz gibi gibi türlü şey var you tube da çocuk doktorlarini takip edin önce .sonra başlayın duygu sömürüsüne gelsin görsün yanlız birakmayin çocuğu aa inanamıyorum yani işiniz gücünüz var kocanizdan ve kayınvalidenizden nasıl bu kadar korkuyorsunuzSize bir şey daha danışmak istiyorum. Bakıcı da baksa büyük ihtimalle sürekli uzun süre bizde kalmak isteyecek git diyemeyeceğimizi biliyor. Eşim söylese inanılmaz oyuncu bir kadın hemen duygu sömürüsü sütü helal etmemeler hanım köylü meselelerine giriyor. Bu meseleyi nasıl çözdünüz? Torun seveceğim bahanesiyle sürekli sizde kalmak istedi mi?
Kavga etmek bazen güzeldir kavga etmekten korkmayın , anlayışsız insanlara sabretmeyin, bir cinnet herşeyi çözebilir...Hepinize teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi inşallah eşimle sakin bir şekilde güzellikle konuşup yaşanacak sorunları anlatacağım. Annesini çok iyi biliyor o da doğuma kadar bu durumu bir şekilde çözmeye çalışacaktır. Yapamazsa ben kötü de olsam kavga da çıksa açık açık konuşacağım. Sağolun yorumlarınız için teşekkürler
Üfff işiniz var... bakıcıyla birlikte baksınlar madem. Bakıcının başında durun, göz kulak olursunuz dersiniz. Hem o tek bakmamış olur, hem de sizin gözünüz arkada kalmamış olur. Bakıcıyı da sıkı sıkıya tembihlersiniz.Aynen söylediğiniz gibi söyledim kesinlikle kabul etmedi bakacağım ben diyor aslında tek derdi bi tane kız kardeşi var onu çok kıskanıyor onun da aynı dönem torunu olacak ama geliniyle cok iyi anlaşıyor cok iyi bi kv anne olsa o kadar sevilir. Ama benimki evlendigimizden bu yana huzur vermedi benden de şimdi çocuğumu ona emanet etmemi istiyor. Bebek için o artık benim kızım ben buyutcem onu diyor sürekli kızım yoktu kizim olacak artık diyor. Cevap versem ben uzuldugumle kalıyorum. İki dk sonra aynı konusma yine başlıyor.
Valla bilgiye açık olmayan bildiğini okuyan şeker bal vermek gibi Bi cahile hayatta çocuğumu 1 saat bile emanet etmem. Çocuğunun sağlığını korumak hakkın. Gerekirse o evde kıyamet kopsun olmaz diyeceksin.Verdim aslında dün birlikteydik bakıcı için birini bulduğumuzdan bahsettim hayır ben bakacağım dedi yaşı 52 dinç siz zorlanırsınız hep müsait olamazsınız daimi olacak biri var diye anlatmaya çalıştım ama kesinlikle kabul etmiyo kardeşlerini söyleyip onlar bakıyor bende bakacağım dedi. Kavga büyümesin yalnızım diye sustum. Eşime anlattım o herşeyi erteler çocuk doğunca gelir bi hafta kalıp gider o zaman söyleriz dedi ama lohusa iken büyük bir kavganın içinde kalacağımı biliyorum.
Böyle kadınlara çok kızıyorum daha bir bebeğin sorumluğunu alacak, eşine, kv ye dur diyecek gücü yok ve anne olacak , ben eşimi de kv mi de yırtarım yemin ederim şu durumda , gerekirse çalışmam eşim eşşek gibi çalışsın baksın bana da çocuğuma da , konu sahibi çok pasif , böyle giderse akıl hastası bu kadınla çocuğunu başbaşa bırakacak, hoş bakıcı ile kalsa bile bakıcıyı çıldırtıp kaçırtacak, kadın hasta yani bunun lamı cimi olmaz , eşi de mal mıdır nedir bebeğini zerre düşünmüyor, normalde sağlıklı bir kv bile çocuğun gelişimi açısından sağlıklı değilken bir de akıl hastası kadına bebek baktıracaklar , eşiyle büyük kavga çıkarsa zaten eşşek gibi gidip anasına anne bakıcı tutacağız diyecek ama konu sahibi için kocası bebekten önde geliyorAyrıca çocuk bu bazen sabrının tüm sınırlarını zorlayan birsey birden sinirlendi çıldırdı çocuğuna zarar verdi ne olacak ? Kadın ceza bile almaz hasta çünkü artık çocuğu devlet alır siz cezaevine haberlerde çıkarsınız olan bebeğe olur . Tövbe yarabbim nasıl sinirlendim ? Paran yoksa yapmasaydin çocuk oyuncak bu kardeşim eşim izin vermez miymiy bilmem ne . Ne değişik insanlar bu ülkede ya . Cidden şu düşündüklerimi hiç düşünmediniz mi ? Hamilesiniz diye daha fazla yazmayacağım şunları da sırf bu saçma ezik davranışlari bırakın çocuğunuza sahip çıkın diye yazıyorum
kesinlikle katılıyorum. allah esirgesin bebek kolik olursa bazen hiç durmadan dklarca ağlıyor allah korusun gözü döndü bişey yapsa ne olacak. ah vah edip keşke demektense kavga edin bir defa ne olur.Ayrıca çocuk bu bazen sabrının tüm sınırlarını zorlayan birsey birden sinirlendi çıldırdı çocuğuna zarar verdi ne olacak ? Kadın ceza bile almaz hasta çünkü artık çocuğu devlet alır siz cezaevine haberlerde çıkarsınız olan bebeğe olur . Tövbe yarabbim nasıl sinirlendim ? Paran yoksa yapmasaydin çocuk oyuncak bu kardeşim eşim izin vermez miymiy bilmem ne . Ne değişik insanlar bu ülkede ya . Cidden şu düşündüklerimi hiç düşünmediniz mi ? Hamilesiniz diye daha fazla yazmayacağım şunları da sırf bu saçma ezik davranışlari bırakın çocuğunuza sahip çıkın diye yazıyorum
Neden çocuk yapıyorlar anlamıyorum vallahi anlamiyirum. Benim kedim var ya onu emanet etmem yemin ediyorum etmem. Kedimi birakmayi eşim teklif edemez korkudan. Daha geçen konu açtım çocuk kucağına aldı diye çıldırdım ya ben çocuğumu bu nasıl kafa ? Kötü şeyler söylemek istemiyorum ama bunun denemesi olur mu ?Böyle kadınlara çok kızıyorum daha bir bebeğin sorumluğunu alacak, eşine, kv ye dur diyecek gücü yok ve anne olacak , ben eşimi de kv mi de yırtarım yemin ederim şu durumda , gerekirse çalışmam eşim eşşek gibi çalışsın baksın bana da çocuğuma da , konu sahibi çok pasif , böyle giderse akıl hastası bu kadınla çocuğunu başbaşa bırakacak, hoş bakıcı ile kalsa bile bakıcıyı çıldırtıp kaçırtacak, kadın hasta yani bunun lamı cimi olmaz , eşi de mal mıdır nedir bebeğini zerre düşünmüyor, normalde sağlıklı bir kv bile çocuğun gelişimi açısından sağlıklı değilken bir de akıl hastası kadına bebek baktıracaklar , eşiyle büyük kavga çıkarsa zaten eşşek gibi gidip anasına anne bakıcı tutacağız diyecek ama konu sahibi için kocası bebekten önde geliyor
Yani benim kızım sabır sinaviydi çok uyuduktan sonra ağladığımi bilirim dünyanın en stresli işlerinden biri bebek bakmak nasıl hasta bir kadına emanet etme fikri konuşulabilir aklım almiyorkesinlikle katılıyorum. allah esirgesin bebek kolik olursa bazen hiç durmadan dklarca ağlıyor allah korusun gözü döndü bişey yapsa ne olacak. ah vah edip keşke demektense kavga edin bir defa ne olur.
Bir evliliğin gidişatını bir kadının tavırları belirler , konu sahibi hep alttan almış eşini de kv 'yi de ve hala alttan alma çabasında, birgün pişman olacak ama geç olacak , umarım burdaki yazılanlardan sonra biraz olsun güç bulupta hayır diyebilir, hala güzellikle çözmekten bahsediyor, böyle konular güzellikle hallolmaz , eşi belli ki anasından taraf duracak nasıl güzellikle çözülecek! Konu sahibini bebek doğana kadar oyalıyor eşi, eşi çaresiz bırakıp bebeği de annesine baktıracak , konu sahibi acilen bakıcı bulmalı hemen , işini son dakka eşinin insiyatifine bırakmamalı, ayrıca bakıcı bulamazsa kendisi bakmalı, para kazanmak çocuktan önemli değil...Neden çocuk yapıyorlar anlamıyorum vallahi anlamiyirum. Benim kedim var ya onu emanet etmem yemin ediyorum etmem. Kedimi birakmayi eşim teklif edemez korkudan. Daha geçen konu açtım çocuk kucağına aldı diye çıldırdım ya ben çocuğumu bu nasıl kafa ? Kötü şeyler söylemek istemiyorum ama bunun denemesi olur mu ?
Bence eşinizle açık bi şekilde konuşun bu durum beni geriyor bebeğimizi de etkiliyor diye gerekirse duygu sömürüsü yapın annesiyle konuşsun çözsün bu durumu geç olmadanBende bu şekilde düşünüyorum ama eşime bunu anlatamıyorum. Tekrar aynı mevzu açılacak büyük ihtimalle. Hamile halimle kavga edip üzülmek istemiyorum ama eşimin de doğum öncesi bu konuları konuşmaya niyeti yok
Korkmakla huzurunun bozulmamasini istemek, güzellikle halletmeye çalışmak arasında fark var. Çok şükür sorunum yok. Başlık bir derdim var ya hani bende diğer kadınlardan fikir almak istedim. Üslubunuz hoş değil ama yorumunuz için teşekkür ederim.Konu sahibi cidden sizin de mi sorunlariniz var kadın şizofreni diyorsunuz aklım almiyor. Bebeğe bal bir yaşına kadar verilmez su verilmez tuza batirilmaz gibi gibi türlü şey var you tube da çocuk doktorlarini takip edin önce .sonra başlayın duygu sömürüsüne gelsin görsün yanlız birakmayin çocuğu aa inanamıyorum yani işiniz gücünüz var kocanizdan ve kayınvalidenizden nasıl bu kadar korkuyorsunuz
Yani bin tane koca benim çocugumun tırnağı etmez . Bu dünyada daha önemli birşey var mı?Bir evliliğin gidişatını bir kadının tavırları belirler , konu sahibi hep alttan almış eşini de kv 'yi de ve hala alttan alma çabasında, birgün pişman olacak ama geç olacak , umarım burdaki yazılanlardan sonra biraz olsun güç bulupta hayır diyebilir, hala güzellikle çözmekten bahsediyor, böyle konular güzellikle hallolmaz , eşi belli ki anasından taraf duracak nasıl güzellikle çözülecek! Konu sahibini bebek doğana kadar oyalıyor eşi, eşim o çaresiz bırakıp bebeği de annesine baktıracak , konu sahibi acilen bakıcı bulmalı hemen , işini son dakka eşinin insiyatifine bırakmamalı, ayrıca bakıcı bulamazsa kendisi bakmalı, para kazanmak çocuktan önemli değil...
Çok çirkin yorumlarınız. Param vardi çok şükür iyi bir konumda işim de var. Ancak insanın başına her an birşey gelebilir ve bes kuruşsuz ortada kalabilir. Ciddi bir hastalık geçirip varımı yoğumu ona harcamış olabilirim. Ne zaman çocuk sahibi olmak isteyeceğimi de size danışacak değilim.Ayrıca çocuk bu bazen sabrının tüm sınırlarını zorlayan birsey birden sinirlendi çıldırdı çocuğuna zarar verdi ne olacak ? Kadın ceza bile almaz hasta çünkü artık çocuğu devlet alır siz cezaevine haberlerde çıkarsınız olan bebeğe olur . Tövbe yarabbim nasıl sinirlendim ? Paran yoksa yapmasaydin çocuk oyuncak bu kardeşim eşim izin vermez miymiy bilmem ne . Ne değişik insanlar bu ülkede ya . Cidden şu düşündüklerimi hiç düşünmediniz mi ? Hamilesiniz diye daha fazla yazmayacağım şunları da sırf bu saçma ezik davranışlari bırakın çocuğunuza sahip çıkın diye yazıyorum
Güzellikle halledilecek şeyler sınır koymaktır konu sahibi çocuğun hayatını tehlikeye atmakla ilgili konular güzellikle halledecek şeylerden biri olamaz olmamalı. Sizin huzurunuz bence bozulsunKorkmakla huzurunun bozulmamasini istemek, güzellikle halletmeye çalışmak arasında fark var. Çok şükür sorunum yok. Başlık bir derdim var ya hani bende diğer kadınlardan fikir almak istedim. Üslubunuz hoş değil ama yorumunuz için teşekkür ederim.
Bırakın bebeğiniz için biraz huzurunuz kaçsın, ortada doğmamış masum bir bebek var , sizce güzellikten anlayacak mı kv ve eşiniz...Korkmakla huzurunun bozulmamasini istemek, güzellikle halletmeye çalışmak arasında fark var. Çok şükür sorunum yok. Başlık bir derdim var ya hani bende diğer kadınlardan fikir almak istedim. Üslubunuz hoş değil ama yorumunuz için teşekkür ederim.
Konu nerden nereye geldi farkındaysanız baktirmayacagimi ve konuyu nasıl çözeceğimi danisiyorum hanımefendi. Sanki ben tutup çocuğumu vermişim bakıyor. Herşeyden önce yorum yaparken karşınızdaki insana saygınız olsun. Bi anneden daha fazla kim dusunebilir evladını. Söylediğiniz sözler çok kırıcı. Hele ki ne yaşadığını bilmediğiniz insanlar içinBöyle kadınlara çok kızıyorum daha bir bebeğin sorumluğunu alacak, eşine, kv ye dur diyecek gücü yok ve anne olacak , ben eşimi de kv mi de yırtarım yemin ederim şu durumda , gerekirse çalışmam eşim eşşek gibi çalışsın baksın bana da çocuğuma da , konu sahibi çok pasif , böyle giderse akıl hastası bu kadınla çocuğunu başbaşa bırakacak, hoş bakıcı ile kalsa bile bakıcıyı çıldırtıp kaçırtacak, kadın hasta yani bunun lamı cimi olmaz , eşi de mal mıdır nedir bebeğini zerre düşünmüyor, normalde sağlıklı bir kv bile çocuğun gelişimi açısından sağlıklı değilken bir de akıl hastası kadına bebek baktıracaklar , eşiyle büyük kavga çıkarsa zaten eşşek gibi gidip anasına anne bakıcı tutacağız diyecek ama konu sahibi için kocası bebekten önde geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?