koskoca kadının yaptığına bakBenim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum
senin kv yi hatırlıyorum bir konunda anlatmıştın o tavşan meselesini o kadar kişi çözememiştik dimibenim ex kv de böyleydi ..Tiksiniyordum resmen ex in yanında torununa git anne meme versin ,yok ..... severim bilmem ne ...Yok bunların köyde biri varmış yeni evlenmiş adam at gibi kişniyormuş o işi yaparken kocamın yanında anlatıyordu bide bunları dedim ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmam bir daha yapma ..Ama yok laftan anlamıyordu ki yok eldivenle ağda yapmış pamuk gibi oluyomuş deli mi ne koca kadınBir kere de demiştim burda benimki eve gelirken git oğlum git tavşanı yatağında bas demişti ..ayy bak aklıma geldikçe deliriyorum
senin kv yi hatırlıyorum bir konunda anlatmıştın o tavşan meselesini o kadar kişi çözememiştik dimi
Amanin cok fenaymis insan cinsellikten sogur yahuBenim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?