Kv çok açık konuşuyor tiksiniyorum hangi dille konuşsam anlar ki

Ben bu şekilde açık konuşmaları sevmem bana anlatma de

Bence acikca uyarabilirsiniz ben boyle konulari konusmaktan hoslanmiyorum diye.
ama yapamiyorsaniz dolayli yoldan soyleyin, x birileri icin cinsel hayatlarini anlatiyorlar, acik secik konusuyorlar rahatsiz oluyorum ama soyleyemiyorum da diyin, anlar herhalde

oda bıkmış demekki yazık kadına sizi dost olarak görüp yardım alabileceğini düşünüyor olabilir..ben kp bir doktora gitsin artık belirli yaştan sonra hastalık sebebi oluyor...yani kp normal değil..kadın içinde üzüldüm açıkçası

Kaç yaşında kv?
Ne sinir bozucu ya tersle yada eşine söyle uyarsın

Rahatsız olduğunu söyle kibar bir şekilde de değil gayet kabaca söyle! Bu arada benim tanıdığım yaşlıca bir kadın var o da gayet rahat toplum içinde küfür ediyor anlamıyorum yaşlılık kafaya vuruyor galiba kimilerinde

Sana hava mı atıyo acaba tek yapan siz değilsiniz taam mı dercesine

ayy kudurmuş

ben bu konulardan rahatsız olurum günah özeli konusmak de sankı odaya gıdecekmıssın yada wc ye gıtcekmıssın gıbı hemen bırsey dıyemeden cık odadan

Hahahahahhshshahahahah yarıldım ya tavşanı yatağında bas ne ayol hahahaha çok yaratıcı

Açıkça özel hayatından bahsetmesinden rahatsız olduğunu söyle.

en sevmedıgım konular benımde gorumceler acar butur konuları tlf esımın yanında felan cınsellık kadınlara ozgu reglden felan esım tersler hemen ayıp ayıp benım yanımda konustugunuz anlattıgınız seylere bak dıye sagolsun hıc sevmez butur seylerı bende gercekten sevmıyorum hıc hos degıl herkezın ozelı kendıne yanı...

Öyle hakkaten neyse kurtulmuşsunuz cok sukur benin basima gelse kusarim heralde suratina

ben sinirden kusuyordum O değil de ister kv olsun isterse yeni gelin böyle isterik kadınlardan hoşlanmıyorum ,yani senin garip fantazilerini kimse dinlemek zorunda değil ..Bazen denk geliyorum kadın ortamlarında ne kadar avam hihihihihihihhi benim kocamda şöyle böyle pehhhh

ay hiç sevmem bi de yaşını başını almış insanlar yaaa.çok tiksindirici bi şey.ben olsam kusarım.anne bi şey söyliycem mahremiyete girmesek falan de şakayla karışık gül.

Ya evet ozel bir durum izin isteyip paylasilabilir boyle bir sey yasiyorum yorumunuz nedir vs ama bize ne be senin kocanin orasindan burasindan ogkk... Annemden bir kere duymadim boyle konusmalar.. Bizim de ailelerimizden kaynaklaniyor galiba garip karsilamamiz arkadaslarim anlatirdi lisedeyken annelerinin anlattiklarini agzim acik kalirdi.. Aile yapisi degisik bazi insanlarin canim :)

kesinlikle katılıyorum 29 yaşındayım bir kezduymadım kendi ailemden böyle şeyler ...Ama kimlerine hoş geliyor tercih meselesi tabi ,nasıl bir tercihse günde oturup dk ları yarıştırmak ayy neyse bir daha karşılaşmak istemiyorum bu tarz insanlarla ..Avamlık ,paçozluk paçalarından akıyor ..

Ay allahım şuan deli gibi gülüyorum bu tavşan beni benden aldı
o değilde beni deli sancaklar arabanın içinde tek başıma gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…