Ben bu şekilde açık konuşmaları sevmem bana anlatma deBenim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum
Hahahahahhshshahahahah yarıldım ya tavşanı yatağında bas ne ayol hahahaha çok yaratıcıbenim ex kv de böyleydi ..Tiksiniyordum resmen ex in yanında torununa git anne meme versin ,yok ..... severim bilmem ne ...Yok bunların köyde biri varmış yeni evlenmiş adam at gibi kişniyormuş o işi yaparken kocamın yanında anlatıyordu bide bunları dedim ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmam bir daha yapma ..Ama yok laftan anlamıyordu ki yok eldivenle ağda yapmış pamuk gibi oluyomuş deli mi ne koca kadınBir kere de demiştim burda benimki eve gelirken git oğlum git tavşanı yatağında bas demişti ..ayy bak aklıma geldikçe deliriyorum
Hahahahahhshshahahahah yarıldım ya tavşanı yatağında bas ne ayol hahahaha çok yaratıcı
Öyle hakkaten neyse kurtulmuşsunuz cok sukur benin basima gelse kusarim heralde suratinabilmem ben 8 yıl çözemedimfantastik kv
Öyle hakkaten neyse kurtulmuşsunuz cok sukur benin basima gelse kusarim heralde suratina
Ya evet ozel bir durum izin isteyip paylasilabilir boyle bir sey yasiyorum yorumunuz nedir vs ama bize ne be senin kocanin orasindan burasindan ogkk... Annemden bir kere duymadim boyle konusmalar.. Bizim de ailelerimizden kaynaklaniyor galiba garip karsilamamiz arkadaslarim anlatirdi lisedeyken annelerinin anlattiklarini agzim acik kalirdi.. Aile yapisi degisik bazi insanlarin canim :)ben sinirden kusuyordumO değil de ister kv olsun isterse yeni gelin böyle isterik kadınlardan hoşlanmıyorum ,yani senin garip fantazilerini kimse dinlemek zorunda değil ..Bazen denk geliyorum kadın ortamlarında ne kadar avam hihihihihihihhi benim kocamda şöyle böyle pehhhh
Ya evet ozel bir durum izin isteyip paylasilabilir boyle bir sey yasiyorum yorumunuz nedir vs ama bize ne be senin kocanin orasindan burasindan ogkk... Annemden bir kere duymadim boyle konusmalar.. Bizim de ailelerimizden kaynaklaniyor galiba garip karsilamamiz arkadaslarim anlatirdi lisedeyken annelerinin anlattiklarini agzim acik kalirdi.. Aile yapisi degisik bazi insanlarin canim :)
Ay allahım şuan deli gibi gülüyorum bu tavşan beni benden aldıdeli kadın ya tavşanı yatağında bas ..Hala da çözebilmiş değilim ne demek istediğini ..Boş bırakma mı diyodu,tavşanlar çok çiftleşir bizi tavşana mı benzetmek istiyordu anlamadım aman neyse yenisini benzetir artık
tavşan kaç tazı tut hayal dünyası geniş renkli bi kişilikti ...Ay allahım şuan deli gibi gülüyorum bu tavşan beni benden aldı
o değilde beni deli sancaklar arabanın içinde tek başıma gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?