Tavşanlar doğurganlığıyla bilinir oyüzdenmiki tövbeee yarabbimtavşan kaç tazı tut hayal dünyası geniş renkli bi kişilikti ...
Aynen oyle cnm ins karsina ckmasin bir daha :) operimm :****kesinlikle katılıyorum 29 yaşındayım bir kezduymadım kendi ailemden böyle şeyler ...Ama kimlerine hoş geliyor tercih meselesi tabi ,nasıl bir tercihse günde oturup dk ları yarıştırmak ayy neyse bir daha karşılaşmak istemiyorum bu tarz insanlarla ..Avamlık ,paçozluk paçalarından akıyor ..
Bu konuda geçen tavşan sen tazı da oğluydu herhaldetavşan kaç tazı tut hayal dünyası geniş renkli bi kişilikti ...
coşmuş bu teyzelerNefret ediyorum şu tarz konuşan insanlardan.
Benim de bi komşum var, erkek gibi küfreder, ayan beyan ağrıyan yerlerini anlatır, kocam iktidarsız bana oral yapıyor bile dedi bi kereBunu diyen 50 yaşında kadın yaaa.
Dinlemek istemiyorum, sen benim kızım sayılırsın, falan filan diyip bağlıyor işi.
Artık görüşmek istemiyorum ben.
Eee seninki kayınvalide atsan atılmaz satsan satılmaz, artık en makul çözüm uyarmak.
Kaç yaşında kv?
Ne sinir bozucu ya tersle yada eşine söyle uyarsın
edepsizbelkıde senden de duymak istiyordur bu tarz seylerı
Yarabbim şurada böyle KV leri okuyunca benimkine daha da bi sempati duyuyorum hiç bu tarz hareketleri yokdur
Sizin KV artık aşmış kendini genetik annanede böylemiş baksana abowwww
Bide banyo var diye seviniyormu ayyy evinizde şapıcaklarYa bu işin yaşı yok ama biraz daha dikkatli olmak lazım başkasının evinde olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?