Kv çok açık konuşuyor tiksiniyorum hangi dille konuşsam anlar ki

Bu konuşmaları çok yakın bir arkadaşımla bile yaparken katlanamam kayınvalideniz kendini baya aşmış biri sanırım bu tür konuşmalardan hoşlanmadığınızı kesin ve net belirtin bence

Nefret ediyorum şu tarz konuşan insanlardan.
Benim de bi komşum var, erkek gibi küfreder, ayan beyan ağrıyan yerlerini anlatır, kocam iktidarsız bana oral yapıyor bile dedi bi kere Bunu diyen 50 yaşında kadın yaaa.
Dinlemek istemiyorum, sen benim kızım sayılırsın, falan filan diyip bağlıyor işi.
Artık görüşmek istemiyorum ben.
Eee seninki kayınvalide atsan atılmaz satsan satılmaz, artık en makul çözüm uyarmak.

Sanki kv sana birseyleri kanitlamak zorunda buuimde cinsel hayatimiz aktif yasli degiliz gibi sanki sizin cokda umurunuzdada he halt yerlerrse yesinler belki takdir bekliyordur oooo faln filn be kadar itici olduhunun farkkba varfirin bu edebsiz kv nin

Aynen oyle cnm ins karsina ckmasin bir daha :) operimm :****

coşmuş bu teyzeler

şaka bir yana insanı cinsellikten soğutur böyleleri ayıp ayıp kaç yaşında kadınlar

Çok iğrenç ya. Az edep! Kimse kimsenin cinsel yaşamını bu kadar açık şekilde duymak zorunda değil, hele ki bu insanlar kayınvaliden ve kayınpederinse.
Ve bu bir hastalık. Teşhir hastalığı. Zevk alıyorlar ve hatta cinsel açıdan tatmin oluyor böyleleri özellerini teşhir ederek.
Açık açık söyle, o utansın sen değil!

Bende de var maalesef ama bişi demiyorum konuyu değiştiriyorum elimden geldiğince.Karı koca Arasında olanlar mahremdir günah felan deseniz etkilenir mi acaba?Gerçi huy onları Konuşmayı Bişey sanıyorlar of

konuyu okuyunca aklıma geldi. benim kardeşimin eşi de ne zaman konuşsak regl olmuş oluyo ve bana ne kadar ağrılı olduğunu falan filan anlatıyo. gecikince söylüyor. düzensizmiş ayy.
ben de hiç böyle muhabbet sevmem. ben napcem

Yarabbim şurada böyle KV leri okuyunca benimkine daha da bi sempati duyuyorum hiç bu tarz hareketleri yokdur
Sizin KV artık aşmış kendini genetik annanede böylemiş baksana abowwww

Bide banyo var diye seviniyormu ayyy evinizde şapıcaklar Ya bu işin yaşı yok ama biraz daha dikkatli olmak lazım başkasının evinde olmaz

Tiksindirici, mide bulandırıcı, kusturucu olan nedir anlamadım acıkçası.
Yaşlı eşlere yakıştıramadığınız cinsel ilişki mi?
K. validenin gelinine mahremiyetini anlatması mı?

[QUO"kulitta, post: 40878228, member: 109115"]Tiksindirici, mide bulandırıcı, kusturucu olan nedir anlamadım acıkçası.
Yaşlı eşlere yakıştıramadığınız cinsel ilişki mi?
K. validenin gelinine mahremiyetini anlatması mı?[/QUOTE]
Eve öyle mahrem şeyler uluorta da konuşmak edebe aykırıdır hem konuştu gu evladi yaşındaki gelini bizim anneleri mize sorsanız bizden geçti der konuyu kapatirlardi herşeyin bir adabi var yaşanılan herneyse kari koca arasında 4duvar arasında kalir ister genc ister yaşlı olsun

Kadınların bir çoğu kocalarıyla ne yaptıklarını anlatmaktan haz duyuyor.
Bunu övünme sebebi ve gurur tablosu olarak anlatıyor.
Kayınvalideniz de bu Kadınlardan yalnızca birisi.
Ilgilenmiyor görünün, bunları konuştuğunda cevap vermeyin.
Bir sure sonra vazgeçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…