Kv çok açık konuşuyor tiksiniyorum hangi dille konuşsam anlar ki

bu kadının ar damarı çatlamış yuh ya!!! insan mahremini ortaya döker mi bu ne rahatlık? bence ister kırılsın ister gücensin isterse küssün uyarın anlamazsa sert bir şekilde uyarın. tiksindim. yaşı ilerlemiş kadınların cinselliklerini ortaya dökme merakı da nasıl bir şeyse... bir tane de bizim mahallede var buna benzer valide hanım...

Bunu nasıl birşey yaaa töbe töbe....Madem bu kadar açık sözlü bi zahmet sizde olun bu konuşmalar kaşısında bu kadar özel konuları böyle ulu orta konuşmasanız diye.Alınırsada alınsın gitsin bu tarz şeyleri madem çok meraklı konuşmaya akranları ile konuşsun.Gelinle sohpet edilecek bir konumu bu

ne ayıııpp.belki de öyle bişey yok uyduruyor öyle olmasını istiyor.sizde onlara göre yeni evlisinz ya kıskançlığını o şekilde mi dile getiriyor acaba

Yas 70 is bitmemis ben super kadinim demeye calisiyor bence :) kendi kucuk kafasinda ne kadar iyi bir es oldugunu mu gostermeye calisiyor acaba..

Uzakta oturmakta telefonda açıyor konuları

Ben olsam eşime söylerdim. O direkt söylerdi uygun bi dille. Gelin söyleyince ara bozulması daha muhtemel.. kv nin yaptığı hoş bişey değil tabiki benimki yapsa ne hissederdim bilmiyorum ama şuan hiç empati yapacak durumda değilim bu konuda (midem bulanıyor da sabahtan beri )
Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım tatlıya bağlanır konu

aaaa kadına bakk terbiye yoksunu...saygısızz cok ayıpp bana bunları anlatmayın lutfen sevmıyorum de eger devam ederse odayı terk et

direkt söyle ya bana anlatma böyle şeyler diye, oha yani ben de hiç görmedim böyle konuşan birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…