• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv davet etme süresi

birdelimuallime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.769
6.331
158
Çok şükür sevdiğim insanla evlendim yuvamı kurdum iki aylık evliyim daha ve ne nasıl yapılır hiç bilmiyorum yani aslında araştırmıyorum da canım nasıl isterse keyfim neyi uygun görürse öyle yaşıyorum, ama acaba yaptığım yanlış mi nasıl olmak gerekir bir de size sorayim dedim. Şimdi ben eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum evlerimizin arası 15 dk ancadır. Yakın diye gel git muhabbetimiz olmadi hiç öyle sürekli birbirimizde değiliz, her akşam arayıp sormam nasılsınız diye haftada bir ya biz onlara gideriz ya onlar bize gelir. Sıkı fıkı olup üzerimde evimde hak sahibi olmasınlar istiyorum, bir ters hareketleri olmadı ama görümce de kv de dişlidir ters düşersen ya da söz sahibi oluversinler ne olacak der sessiz moda alirsan kendini ayvayı yersin. Mesela bugün bir hafta oldu görüşmeyeli hasta gibiyim kırgınlık da var üzerimde hiç canım bisey yapmak istemiyor ama acaba benden bir ses soluk bekliyorlar mıdır davet etmem gerekir mi ne yapmayalım hic kestiremiyorum.

bence en güzelini yapmışşsınız gayet iyi bu görüşme süresi kafanız rahat olur en azından
yanlız kendinizi illaki haftada 1 kez görüşeceğiz yahut çagıracağım diye şartlamanıza gerek yok
hasta olursunuz yorgun olursunuz keyifsiz olursunuz işiniz olur o haftada görüşmeyiverirsiniz zor birşey mi ? sanki sözleşme mi yaptınız :KK53:
en son kim kime geldi gitti eğer siz gitti iseniz kendinizi iyi hissetiğniz zaman davet edin onlar geldiyse iyileşince eşinle birlikte gidersiniz.
kv görümce cok dişli demişssiniz siz onlardan daha dişli olun :ıslık:

Oluruna bırak gelmek isterse çıkar gelir. Hep sen de arayacak değilsin. O da çok rahatsız etmemek için aramıyor olabilir. Her hafta aramam lazım çağırmam lazım diye şartlandırma kendini.

Yakın yerlerde oturulduğunda, Üzerindeki psikolojik baskı tam da böyle başlıyor işte. Ben keyfimce yaşıyorum diyerek insan kendini kandırmaya başlıyor sonra. Bir nevi haftanın 2 günü 8-17 iş gibi.

Ararlarsa hastayım deyin. Bilgi vermeyin durduk yere.

anlamadıgım

ilk yemegemi davet edeceksin yoksa ben hastayım yanıma gelin demek için mi arayacaksın ,

nasıl başlarsa öyle devam eder , hastaysan nıye aramadın derlerse önemli birşey değildi gerek görmedim dersin

Çok şükür sevdiğim insanla evlendim yuvamı kurdum iki aylık evliyim daha ve ne nasıl yapılır hiç bilmiyorum yani aslında araştırmıyorum da canım nasıl isterse keyfim neyi uygun görürse öyle yaşıyorum, ama acaba yaptığım yanlış mi nasıl olmak gerekir bir de size sorayim dedim. Şimdi ben eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum evlerimizin arası 15 dk ancadır. Yakın diye gel git muhabbetimiz olmadi hiç öyle sürekli birbirimizde değiliz, her akşam arayıp sormam nasılsınız diye haftada bir ya biz onlara gideriz ya onlar bize gelir. Sıkı fıkı olup üzerimde evimde hak sahibi olmasınlar istiyorum, bir ters hareketleri olmadı ama görümce de kv de dişlidir ters düşersen ya da söz sahibi oluversinler ne olacak der sessiz moda alirsan kendini ayvayı yersin. Mesela bugün bir hafta oldu görüşmeyeli hasta gibiyim kırgınlık da var üzerimde hiç canım bisey yapmak istemiyor ama acaba benden bir ses soluk bekliyorlar mıdır davet etmem gerekir mi ne yapmayalım hic kestiremiyorum.
ben haftada bir giderim bazen 2 olur duruma göre değişir ama ben gitmedim mi de siz gelin demem ne zaman gelirlerse de başım gözüm üstüne derim sizde çağırmak yerine haftada bir gidin yada 10 günde 1 gidin

benim de kv lerle bir sorunum yok. 15 günde de 1, bazen 3 haftayı buluyor. telefonla da gerekirse konuşurum. bana zararları olmadı ama yararları da pek olmadı zamanında :D o yüzden hiç alıştırmadım vıcık vıcık olmaya beklentiye girmesinler böyle iyi şimdilik, kıymetliyimde bakalım ... :kahve:

aynisini bende yasiyorum ama sukur et bence benim kvalide hic yerinde durmaz yakiniz catkapi gelir gider siz ne guzel haftada bir ama bende sizin gibi 2-3 gun gecsin aramak zorunda gibi hissediyorum sinir oluyorum bende bu duruma zaman gectiyse aradigimda soguk kobusuyo uyuz oluyorum

aramak çağırmak zorunda değilsin
kendi arasın gelmek için veya çağırmak için
o zaman da rahatsızım dersin ne gelir ne de gelmenizi bekler..

ben haftada bir giderim bazen 2 olur duruma göre değişir ama ben gitmedim mi de siz gelin demem ne zaman gelirlerse de başım gözüm üstüne derim sizde çağırmak yerine haftada bir gidin yada 10 günde 1 gidin
Bunu da düşündüm aslında mesela en son biz gittik sanki onları davet etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ben gitsem bir daha sanki olmazmış gibi ama davet etmek yerine gitmek daha kolayıma geliyo :D

bence en güzelini yapmışşsınız gayet iyi bu görüşme süresi kafanız rahat olur en azından
yanlız kendinizi illaki haftada 1 kez görüşeceğiz yahut çagıracağım diye şartlamanıza gerek yok
hasta olursunuz yorgun olursunuz keyifsiz olursunuz işiniz olur o haftada görüşmeyiverirsiniz zor birşey mi ? sanki sözleşme mi yaptınız :KK53:
en son kim kime geldi gitti eğer siz gitti iseniz kendinizi iyi hissetiğniz zaman davet edin onlar geldiyse iyileşince eşinle birlikte gidersiniz.
kv görümce cok dişli demişssiniz siz onlardan daha dişli olun :ıslık:
Ayy işte en son biz gittik onları davet etmem gerekiyo diye kendi kendimi sıkıntıya sokuyorum

Bunu da düşündüm aslında mesela en son biz gittik sanki onları davet etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ben gitsem bir daha sanki olmazmış gibi ama davet etmek yerine gitmek daha kolayıma geliyo :KK70:
şuan nasıl alıştırırsan öyle gidersin arada çağır tabi ama daha çok git .. çalışıyormusun peki

her gün arama, haftada bir görüşme, resmi bir ilişkiye göre gayet yoğun bi iletişim bence
ama evet bekliyorlardır, çok hasta değilsen rutini devam ettir derim, hastayım dersin çok bi ikram beklemezler

şuan nasıl alıştırırsan öyle gidersin arada çağır tabi ama daha çok git .. çalışıyormusun peki
Evet çalışıyorum bi pazar günüm boş onda da kv ile geçirmek istemiyorum hafta ici akşama çağırıyorum, o da ayrı bir dert zaten yemeğe mi alsam caya mi davet etsem ikilemi hep oluyo şimdiye kadar yemeğe aldım hep o da acayip yorucu oluyo bilemedim ben bu işler nasıl yürüyor:)

Evet çalışıyorum bi pazar günüm boş onda da kv ile geçirmek istemiyorum hafta ici akşama çağırıyorum, o da ayrı bir dert zaten yemeğe mi alsam caya mi davet etsem ikilemi hep oluyo şimdiye kadar yemeğe aldım hep o da acayip yorucu oluyo bilemedim ben bu işler nasıl yürüyor:)
sen elini vermişsin kolunu kaptırma dikkat et ... 5.ci senem ilk aylarda biz gittik bir kere kendileri geldi 1 kere de kendi ailem ile beraber çağırdım belki 1 kere daha gelmişlerdir yemeğe onun dışında gelmediler hiç davetli olarak oturmalarada kv geliyor kb sevmez öyle gelmeyi gitmeyi . yani haftaiçi bir çya çağırsan da yeter zaten açlışıyorsun e pazrlrıda eşinle sana kalsın ...

anlamadıgım
ilk yemegemi davet edeceksin yoksa ben hastayım yanıma gelin demek için mi arayacaksın ,
nasıl başlarsa öyle devam eder , hastaysan nıye aramadın derlerse önemli birşey değildi gerek görmedim dersin
Şimdi şöyle ilk yemeğe davet değil haftada bir kvler bende ya da ben onlarda olurum eşimle. Hani bunu illa böyle devam ettirmek gerekmez dimi bu işler nasıl oluyo diyorum. mesela bu hafta hastayım ben canım da davet etmek istemiyor yorgunum benden bir telefon bekliyorlar mıdır davet etmesem keyfime baksam ne güsel olur diyorum :KK53:

Bu her hafta içi /sonu siz bize biz size olayını rutine oturtmadan düzene sokun derim ben.Çünkü zamanla bu bir göreve dönüşür. Hafta içi çağıracağınıza bir telefon ederek hal hatır sorup kapatın telefonu.Gelin gidin muhabbetine girmeyin. Zamanla beklentilwr azalır. Mutluluklar dilerim. Bu arada hiçbir şeye kendinizi mecbur etmeyin.Hastalık vs olmadığı sürece

sen elini vermişsin kolunu kaptırma dikkat et ... 5.ci senem ilk aylarda biz gittik bir kere kendileri geldi 1 kere de kendi ailem ile beraber çağırdım belki 1 kere daha gelmişlerdir yemeğe onun dışında gelmediler hiç davetli olarak oturmalarada kv geliyor kb sevmez öyle gelmeyi gitmeyi . yani haftaiçi bir çya çağırsan da yeter zaten açlışıyorsun e pazrlrıda eşinle sana kalsın ...
Ay öyle mi diyosun cidden, benim arkadaşlarım buna sebep oldu biraz haftada bir gelip gitsinler yazık değil mi o insanlara da diye diye acaba ben mi çok insafsizim diye düşünüp uydum hepsine öyle de gidiyo bir aydır filan

Back
X