• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv davet etme süresi

Ay öyle mi diyosun cidden, benim arkadaşlarım buna sebep oldu biraz haftada bir gelip gitsinler yazık değil mi o insanlara da diye diye acaba ben mi çok insafsizim diye düşünüp uydum hepsine öyle de gidiyo bir aydır filan
yanlış anlama kendi ailen ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz ...
ben kendi ailemlede kv ilede haftada 1 gün görüşüyorum birşey olur arada uğrarım kv eşim olmadan da anneme de aynı şekilde

Esinde gorus git gel diye israr etmiyorsa en güzelini yapiyosun mesafe her zaman iyidir. Karsi tarafta gelsin gitsin diye beklenti icinde olmaz. Sonra çok yüz göz olunuyo okuyoruz burdanda Böyle devam bence :)

Ayy işte en son biz gittik onları davet etmem gerekiyo diye kendi kendimi sıkıntıya sokuyorum
kendi kendinizi sıkıntıya sokmanıza gerek yok sözleşme yapmışşsınız gibi her hafta gidip gelmenizede gerek yok
insanlık hali yorgun oluruz canımız sıkkın olur hasta oluruz bunu felan dert etmeyin lütfen kendinize çok mantıksız .. insanlar nelerle ugraşıyorlar iyileştiğiniz vakit çagırırsınız bu kadar basit.

Evet çalışıyorum bi pazar günüm boş onda da kv ile geçirmek istemiyorum hafta ici akşama çağırıyorum, o da ayrı bir dert zaten yemeğe mi alsam caya mi davet etsem ikilemi hep oluyo şimdiye kadar yemeğe aldım hep o da acayip yorucu oluyo bilemedim ben bu işler nasıl yürüyor:)
bu mesajı yeni gördüm yahu çalışıyormussnz zaten her hafta yemekli cagrmak kabus gibi
ben calıştıgım günden bu yana hiç yemekli cagırmadm onlar bazı zaman yemek alıp geldiler evden genelde biz gittik yemekli

Şimdi şöyle ilk yemeğe davet değil haftada bir kvler bende ya da ben onlarda olurum eşimle. Hani bunu illa böyle devam ettirmek gerekmez dimi bu işler nasıl oluyo diyorum. mesela bu hafta hastayım ben canım da davet etmek istemiyor yorgunum benden bir telefon bekliyorlar mıdır davet etmesem keyfime baksam ne güsel olur diyorum :KK53:
ne kaadar cok ince düşünüyorsunuz yahu :işsiz::işsiz:

bizde 15 dklik mesafedeyiz.bazen ayda bir giderim bazen her hafta giderim.duruma gore degisiyor.gerci bana kalsa hic gitmem de esimin hatri icin gidiyorum.sizinkiler yine geliyomus.bizimkiler asla gelmez bi yil gelmesek belki baslarina bisi geldi diye merak edip gelirler.bu durumdan hic sikayetci degilim.sizde gozunuzde buyutmeyin her hafta goruseceksiniz diye bisey yok

Şimdi şöyle ilk yemeğe davet değil haftada bir kvler bende ya da ben onlarda olurum eşimle. Hani bunu illa böyle devam ettirmek gerekmez dimi bu işler nasıl oluyo diyorum. mesela bu hafta hastayım ben canım da davet etmek istemiyor yorgunum benden bir telefon bekliyorlar mıdır davet etmesem keyfime baksam ne güsel olur diyorum :KK53:

her hafta düzüenli çağırmaya aramaya alıştırma daha çok yeni evlisin ,
kendını kasma , eşin annemleri çağırsakmı dediğinde bende haftaya düşünüyordum de ,
yapacağin yemekleri say sanki kendı kendıne hazırlık yapmışsın gibi olur.

Aramanin sormanin hesabi mi olurmus.. baski altina almayin kendinizi.. aramak isteyen arar aramaz.. takilmayin soyle seylere

Hayırlı olsun B birdelimuallime , sonunda kavuştunuz.

Bence alıştırmayın diğer arkadaşların da dediği gibi, sonra bir haftayı geçer ve gitmezsen çok büyük olay olmuş gibi davranırlar.

İlk aylarda bende böyle düşünüyordum. Gitmezsem ayıp olur mu ama illa cagiriyim haftada bir ama yapma sakın saygısızlık veya kötü kalpli biri olma ama çok içli disli olma da hastaydım gelmek istiyordum gelemedim de.sevmek veya samimi olmak zorunda değiliz ama esimize sevgimiz den birilerini idare ediyoruz.esimizde bizim için başka şeyleri idare eder evlilik böyle bişey.

Arayıp devamlı çağırmak zorunda değilsin he yeni evliysen bir yemeğe davet etsen tabiki güzel olur...

Ama bunun dışında rutin olarak görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz...

Eşimin ailesi uzak bir şehirde yaşıyor bazen aylar geçiyor konuşmuyoruz, ama kimse kimseye trip atmıyor çünkü baştan alıştırmadım kimseyi. 2 tane ablası var burda onlarla arada görüşürüz duruma göre haberleşiriz vs.

Hayırlı olsun B birdelimuallime , sonunda kavuştunuz.

Bence alıştırmayın diğer arkadaşların da dediği gibi, sonra bir haftayı geçer ve gitmezsen çok büyük olay olmuş gibi davranırlar.
Ayy teşekkür ederim kuzucum :KK68:
Haklısınız sanırım düzeni iliskileri yeni yeni kuruyorum acemiyim. Iyi oldu sizlere danıştığım

İlk aylarda bende böyle düşünüyordum. Gitmezsem ayıp olur mu ama illa cagiriyim haftada bir ama yapma sakın saygısızlık veya kötü kalpli biri olma ama çok içli disli olma da hastaydım gelmek istiyordum gelemedim de.sevmek veya samimi olmak zorunda değiliz ama esimize sevgimiz den birilerini idare ediyoruz.esimizde bizim için başka şeyleri idare eder evlilik böyle bişey.
Evet işte eşimle çok zorlu süreçlerden geçtik onun özverisi bana sahip çıkması sonunda evlendik çok şükür, eşimin gönlü kırılmasın istiyorum ama dedğiniz gibi dozunda hareket etmek gerek sanırım.

Ay o ne öyle adli kontrol gibi her hafta karakola git imza ver kararı mı var

Canınız ister 5 günde Canınız ister 10 günde görüşülür

Alışıp zorunlu gibi bir hafta onlar bir hafta siz de yapmayın

Örneğin Kv çalışmıyor siz çalışıyor iseniz onlara daha çok gidin hazır yemek yiyin vs vs

Bunun sözleşmeli gibi bir süresi yok canınız ne zaman isterse o zaman görüşün, arayın bence HoppaBizi örnek verecek olursam ben önemli bir şey olmadığı sürece aramam arada kv beni arar ne yapıyorsun der sesin çıkmıyor dediği de olur çok yoğunum derim:KK70:Gidip gelme konularında da genelde 3 haftada 1 gitme isteği olur insan arıyor özlüyor sanırım gitmek istiyor o belki 2 haftaya da düşer belki 1 aya da çıkabilir. Araçla 2 aileye de mesafemiz 15-20 dakika ancadır kendi aileme nasıl özen gösteriyorsam eşime de gidip annenleri görelim derim. Evimize genelde çok sık davet etmem çalıştığımız için pek zamanımızda kalmıyor ama özellikle önemli günler de Ramazan iftarlarında çağırırım. 3-4 ayda bir de gündüz oturmasına 2 tarafı da toplarım dünürler eltim falan :KK28:doğum günlerinde de sürekli bir aradayızdır hemen hemen herkesle :KK53:Misal geçen hafta eşimin yeğeninin doğum gününde bir aradaydık bu cumartesi de bir akrabasına kvler falan toplanıp gideceğiz 2 hafta sonrada ben evime annemler de dahil hepsini alacağım:deli:belki ondan sonra 1 ay görmem annemler hariç:KK70:O yüzden demem o ki içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın :KK68:

Son düzenleme:
Ayy ben yeni evliyken uzaktaydım 2 güne bir telde arardım eşim aratırdı yani.
Şimdi hiç aramıyorum yakınlarştım tabi çok olaylar oldu o ayrı mesele.
Mesafe iyidir.

Çok şükür sevdiğim insanla evlendim yuvamı kurdum iki aylık evliyim daha ve ne nasıl yapılır hiç bilmiyorum yani aslında araştırmıyorum da canım nasıl isterse keyfim neyi uygun görürse öyle yaşıyorum, ama acaba yaptığım yanlış mi nasıl olmak gerekir bir de size sorayim dedim. Şimdi ben eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum evlerimizin arası 15 dk ancadır. Yakın diye gel git muhabbetimiz olmadi hiç öyle sürekli birbirimizde değiliz, her akşam arayıp sormam nasılsınız diye haftada bir ya biz onlara gideriz ya onlar bize gelir. Sıkı fıkı olup üzerimde evimde hak sahibi olmasınlar istiyorum, bir ters hareketleri olmadı ama görümce de kv de dişlidir ters düşersen ya da söz sahibi oluversinler ne olacak der sessiz moda alirsan kendini ayvayı yersin. Mesela bugün bir hafta oldu görüşmeyeli hasta gibiyim kırgınlık da var üzerimde hiç canım bisey yapmak istemiyor ama acaba benden bir ses soluk bekliyorlar mıdır davet etmem gerekir mi ne yapmayalım hic kestiremiyorum.
Devamlı yapamayacağın hiç bir şeyi bu ilk zamanların hevesiyle yapma sonra yapmayınca kötü olursun... Davet etmene gerek yok hiç bir şeyi rutin hale getirme rutini bozarsan kötü olursun... :)))) haftada bir görüşmek zorunda değildin bazen iki günde bazen iki haftada görüş beklentiye sokma

Back
X