Kv demin oğlumu köye götürmek istemesi.

sonuna kadar haklısın daha çok küçük 5,6 yaşlarında olsa yine o kadar uzun olmazda bir hafta 10 gün izin verilebilirdi.

daha çok küçük müş ya ne götürmesi hasta olsa napacaklar anneyı özler o kokunu arar bu ne saygısızlık kesinlikle izin vermeyin aaa

Annem var görümcem var ablam var bakan var ama kv en iyi ben bakarım diye götürmek istiyor
bence o sizi kıskandığı için çocuğunuzdan uzaklaştırmak istiyor. tabiki unutur benim eşim şehir dışına çıkıyor 5 günde unutuyor çocuk ...

O değil de, 'KV' 'kayıvalide' demek zaten. Neden 'kayınvalide demin' yazıyorsunuz? Çok takıntılı değilimdir böyle konulara ama başlık çözümlemeye çalışmaktan gözlerim dönüyor bu bölümde.

Sakin birakma benim de anem uzakta oturuyor.Oglum 2 yasnda götürmek istiyor.Ama o benim canim birakamam ki annesiz olmaz cocuk sakin gondermeyin..

Bence bebek emmese bile gönderilmemeli. Konu gıda değil anne kokusu. . . İhtimali bile içimi acıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…