Kv den gelen mesaj

Ben dogulum ama annem en son iki ay önce gelmiştir ben iki haftada bir maximum haftada bir giderim yanına
Eşim karadenizli annesi iki üc günde bir yoklar gelmek ister gidelim ister her fırsatta biz bir bütünüz biz hepimiz bir aileyiz der durur
Yani memleketle yöreyle alakası yok bu işin
Sizinki baya baya eski sevgiliye trip atar gibi 15lik kız gibi mesaj atmıs degişik bi karakter

Ah canım keşke öyle olsa, biliyorum öğrendim artık, heryere sürü halinde gitmeler, 2 günde bir birinin evinde buluşmalar, birine yemek yap diyip gitmeler, 1 gün görüşmezlerse telefon trafiği, şuna şu olmuş haydi hurra, bunu istiyor benden, bende istemiyorum, Şehre göre farklılıklar vardır ama sen kültürünü daha iyi bilirsin

Bizde yok işte dedigin karadenizli kaynanamda var
Kuzenleri cagırır sizde gelin
Dügün olur dıdısının tee bilmem ne sehrinde sizde gelin
İftar verir yemege cagırır xxlere sizde gelin
Yapı meselesi bence ya

Bizde yok işte dedigin karadenizli kaynanamda var
Kuzenleri cagırır sizde gelin
Dügün olur dıdısının tee bilmem ne sehrinde sizde gelin
İftar verir yemege cagırır xxlere sizde gelin
Yapı meselesi bence ya
Ben ona razıyım, haftada 2 görüşmeye, hangi şehirlisiniz doğuda

25 dakika falan yürüyerek, isteğim bize karışmasın, günlük hayatına baksın, çağırdıda gitmedik mi, ayak oyunları hastalık numaraları yapıyor veya mesaj atıyor
Sizi kıskanıyor olabilir mi. Hani hastalık numarası ile oğlunun dikkatini cekmesindeki amac sizinle göruşmekten çok oğlunu kıskanmasi gibi duruyor.

Ay valla ne zor işler bunlar ya. Allah kolaylık versin.

Sizi kıskanıyor olabilir mi. Hani hastalık numarası ile oğlunun dikkatini cekmesindeki amac sizinle göruşmekten çok oğlunu kıskanmasi gibi duruyor.

Ay valla ne zor işler bunlar ya. Allah kolaylık versin.
Oğlunu kıskandığını sanmam asla mıç mıç ilişkileri yok, eşim öptürmez bile, eşiyle problemleri var belli, mesafe koyuyorum gelip bu tarz mesaj atıyor, ve bu insan bir ömür hayatımda olacak malesef, çünkü eşimin annesi, eş değil ailede o kadar önemliymişki. Al eşimle huzurum var ama bozuluyor, bşey dese ağlıyor, adamada kızamıyorum, yani derdim çok.

Allahtan kayinvalidem telefon kullanamiyor bi kac gune bir ogluyla haber gonderiyor gelinim beni arayip sormuyor diye daha dugun bile yapmadigimiz halde.
Eski sevgili gibi trip atan kaynana, evlerden irak.

Allahtan kayinvalidem telefon kullanamiyor bi kac gune bir ogluyla haber gonderiyor gelinim beni arayip sormuyor diye daha dugun bile yapmadigimiz halde.
Eski sevgili gibi trip atan kaynana, evlerden irak.
Valla benimki öyle olsa öpüp başıma koyarım ne güzel bişeyden anlamayan tek tribi o olsun bosver

guzel cevap olmus anladgm kadaryla sende hic gorusmeyelim dememissin mantikli yani haftada 2 3 gun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…