- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Minareye çıkarsın kayınvalidesini atacak yeri hazır olurKendini atacak yeni bir yer bulana kadar ayılıp bayılmalara devam eder
Minareye çıkarsın kayınvalidesini atacak yeri hazır olur
Tövbeler olsun Ya Rabbim kaynananız sizi takıntı haline getirmiş.Manyak oldum senin sayende sağol yazdı...
Ah canım keşke öyle olsa, biliyorum öğrendim artık, heryere sürü halinde gitmeler, 2 günde bir birinin evinde buluşmalar, birine yemek yap diyip gitmeler, 1 gün görüşmezlerse telefon trafiği, şuna şu olmuş haydi hurra, bunu istiyor benden, bende istemiyorum, Şehre göre farklılıklar vardır ama sen kültürünü daha iyi bilirsinBen dogulum ama annem en son iki ay önce gelmiştir ben iki haftada bir maximum haftada bir giderim yanına
Eşim karadenizli annesi iki üc günde bir yoklar gelmek ister gidelim ister her fırsatta biz bir bütünüz biz hepimiz bir aileyiz der durur
Yani memleketle yöreyle alakası yok bu işin
Sizinki baya baya eski sevgiliye trip atar gibi 15lik kız gibi mesaj atmıs degişik bi karakter
Bizde yok işte dedigin karadenizli kaynanamda varAh canım keşke öyle olsa, biliyorum öğrendim artık, heryere sürü halinde gitmeler, 2 günde bir birinin evinde buluşmalar, birine yemek yap diyip gitmeler, 1 gün görüşmezlerse telefon trafiği, şuna şu olmuş haydi hurra, bunu istiyor benden, bende istemiyorum, Şehre göre farklılıklar vardır ama sen kültürünü daha iyi bilirsin
Ben ona razıyım, haftada 2 görüşmeye, hangi şehirlisiniz doğudaBizde yok işte dedigin karadenizli kaynanamda var
Kuzenleri cagırır sizde gelin
Dügün olur dıdısının tee bilmem ne sehrinde sizde gelin
İftar verir yemege cagırır xxlere sizde gelin
Yapı meselesi bence ya
Laflara bak ya. Kv olduğundan emin misin senManyak oldum senin sayende sağol yazdı...
24 yaşındayım, eşim 28, 13 yaşında anne olmuş annesi, onunda etkisi var, bize kafayı takmış durumda, işine bak be kadınKv çok genç yalnız. Konu sahibi siz kaç yaşındasınız da kv 42. Merak ettim. Cevap vermek zorunda değilsiniz.
Yazsam İnan ambulansı arar, çünkü huyu bu, oğlunun ilgisini çekmek için yerlere yatıyor ağlıyor ambulansı arayın diyor veya gel beni hastaneye götür diyor eşimeEvet yazın k.v ye. Gereksiz kalabalıktan iyidir yalnızlık:)
Evi çok yakın mı size. Yani karşılaşma olasılığınız nedir24 yaşındayım, eşim 28, 13 yaşında anne olmuş annesi, onunda etkisi var, bize kafayı takmış durumda, işine bak be kadın
25 dakika falan yürüyerek, isteğim bize karışmasın, günlük hayatına baksın, çağırdıda gitmedik mi, ayak oyunları hastalık numaraları yapıyor veya mesaj atıyorEvi çok yakın mı size. Yani karşılaşma olasılığınız nedir
Sizi kıskanıyor olabilir mi. Hani hastalık numarası ile oğlunun dikkatini cekmesindeki amac sizinle göruşmekten çok oğlunu kıskanmasi gibi duruyor.25 dakika falan yürüyerek, isteğim bize karışmasın, günlük hayatına baksın, çağırdıda gitmedik mi, ayak oyunları hastalık numaraları yapıyor veya mesaj atıyor
Oğlunu kıskandığını sanmam asla mıç mıç ilişkileri yok, eşim öptürmez bile, eşiyle problemleri var belli, mesafe koyuyorum gelip bu tarz mesaj atıyor, ve bu insan bir ömür hayatımda olacak malesef, çünkü eşimin annesi, eş değil ailede o kadar önemliymişki. Al eşimle huzurum var ama bozuluyor, bşey dese ağlıyor, adamada kızamıyorum, yani derdim çok.Sizi kıskanıyor olabilir mi. Hani hastalık numarası ile oğlunun dikkatini cekmesindeki amac sizinle göruşmekten çok oğlunu kıskanmasi gibi duruyor.
Ay valla ne zor işler bunlar ya. Allah kolaylık versin.
Valla benimki öyle olsa öpüp başıma koyarım ne güzel bişeyden anlamayan tek tribi o olsun bosverAllahtan kayinvalidem telefon kullanamiyor bi kac gune bir ogluyla haber gonderiyor gelinim beni arayip sormuyor diye daha dugun bile yapmadigimiz halde.
Eski sevgili gibi trip atan kaynana, evlerden irak.
Mesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, ben doğup büyüdüğüm kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, Her olay herkese anlatılmaz özeli olur, herseye karışılmaz, ne bileyim günlük hayatına bakar herkes. Bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?