- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Benm eşimde doğuluydu yani inann haftanın 3,4 günü onlarda kalırdık bide alışmışlar hepberaber kalabalık yaşamaya,yerde yemek yiyorlar benm ayaklarım uyusuyo oturamiyorum desemde hiç gelinlerini düşünmezler,birlikte oturcakmsz bilmem ne ah ahh neler cektim suan boşanma aşamasındaym, ama eşin seni değilde ailesini tutuyosa inan hiç birşey yapamiyorsun,o mesafeyi daha koyamiyorsun anasi hep benm evimin icindeydi,esimde hiç bir zaman benm yanmda olmadi zaten, annesi ne dese onu yaptı,şimdi annesinin dizinin dibinde, annesiyle uyusun bastim geldimMesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, ben doğup büyüdüğüm kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, Her olay herkese anlatılmaz özeli olur, herseye karışılmaz, ne bileyim günlük hayatına bakar herkes. Bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim...
Hadi Ya cok üzüldüm canım, benim eşim Batı’da büyümüş o kadar değil, bide öyle olsa bende hiç çekemezdim valla iyi yapmışsınBenm eşimde doğuluydu yani inann haftanın 3,4 günü onlarda kalırdık bide alışmışlar hepberaber kalabalık yaşamaya,yerde yemek yiyorlar benm ayaklarım uyusuyo oturamiyorum desemde hiç gelinlerini düşünmezler,birlikte oturcakmsz bilmem ne ah ahh neler cektim suan boşanma aşamasındaym, ama eşin seni değilde ailesini tutuyosa inan hiç birşey yapamiyorsun,o mesafeyi daha koyamiyorsun anasi hep benm evimin icindeydi,esimde hiç bir zaman benm yanmda olmadi zaten, annesi ne dese onu yaptı,şimdi annesinin dizinin dibinde, annesiyle uyusun bastim geldim
Cok güzel cevap 'ta dramatize yi ne demek oldunu anlamışmıdırkiBende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim...
Allah kimseye yasatmasin boşanmayi, çok zor yani ben yeni toparlandim,ve sadec 4 ay evli kaldim biliyomusun,şaka gibi resmen arkama bile bakmadim,bir çok olay yaşadım bunlar cabası yanii umarim bir an önce boşanırım ne diyelm allah büyüktürHadi Ya cok üzüldüm canım, benim eşim Batı’da büyümüş o kadar değil, bide öyle olsa bende hiç çekemezdim valla iyi yapmışsın
Haklısın seni cok iyi anlıyorum, birde kendi bildikleri dili konuşup sen ortada kalınca iyice yalnız kalıyorsun, hele eşimde beni desteklemeyip onlara uysa allah korusun cehennem olur hayatım, yaşlar kaç siz nereliydinizAllah kimseye yasatmasin boşanmayi, çok zor yani ben yeni toparlandim,ve sadec 4 ay evli kaldim biliyomusun,şaka gibi resmen arkama bile bakmadim,bir çok olay yaşadım bunlar cabası yanii umarim bir an önce boşanırım ne diyelm allah büyüktür
Cevabını yazdım, sen beni manyak ettin sağol yazdı...Cok güzel cevap 'ta dramatize yi ne demek oldunu anlamışmıdırki
Bide gelip ,bu mesajın üzerine, yüzüne nasıl bakacak cok merak ediyorum.. Ne insanlar var ya hayata..Cevabını yazdım, sen beni manyak ettin sağol yazdı...
Hakikaten yaaa sevgiliyken eşime yazmıştim arama beni düş yakamdan diye.iki üç gün sonra bana "iyi mi böyle mutlu musun yalnızlıktan" diye cevap dönmüştü.Mesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, ben doğup büyüdüğüm kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, Her olay herkese anlatılmaz özeli olur, herseye karışılmaz, ne bileyim günlük hayatına bakar herkes. Bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim...
26 yasindayiz ikimzdeHaklısın seni cok iyi anlıyorum, birde kendi bildikleri dili konuşup sen ortada kalınca iyice yalnız kalıyorsun, hele eşimde beni desteklemeyip onlara uysa allah korusun cehennem olur hayatım, yaşlar kaç siz nereliydiniz
Ramazan geliyo ya misafirleri sana toplayacak herlde ondan yapar yemek derdi olmasın diyeMesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Hg dünürSelamun Aleyküm abi hayırlı işler.
Buraya derin bir İSYEEEEAAAANN bırakıyorum ama tam da sezai isyanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?