Kv den gelen mesaj

Benm eşimde doğuluydu yani inann haftanın 3,4 günü onlarda kalırdık bide alışmışlar hepberaber kalabalık yaşamaya,yerde yemek yiyorlar benm ayaklarım uyusuyo oturamiyorum desemde hiç gelinlerini düşünmezler,birlikte oturcakmsz bilmem ne ah ahh neler cektim suan boşanma aşamasındaym, ama eşin seni değilde ailesini tutuyosa inan hiç birşey yapamiyorsun,o mesafeyi daha koyamiyorsun anasi hep benm evimin icindeydi,esimde hiç bir zaman benm yanmda olmadi zaten, annesi ne dese onu yaptı,şimdi annesinin dizinin dibinde, annesiyle uyusun bastim geldim

Bana da böyle demişti kv, ben de Gayet İyyim çok şükür demiştim. Benimki yüzüme söylemişti.

Hadi Ya cok üzüldüm canım, benim eşim Batı’da büyümüş o kadar değil, bide öyle olsa bende hiç çekemezdim valla iyi yapmışsın

Hadi Ya cok üzüldüm canım, benim eşim Batı’da büyümüş o kadar değil, bide öyle olsa bende hiç çekemezdim valla iyi yapmışsın
Allah kimseye yasatmasin boşanmayi, çok zor yani ben yeni toparlandim,ve sadec 4 ay evli kaldim biliyomusun,şaka gibi resmen arkama bile bakmadim,bir çok olay yaşadım bunlar cabası yanii umarim bir an önce boşanırım ne diyelm allah büyüktür

Haklısın seni cok iyi anlıyorum, birde kendi bildikleri dili konuşup sen ortada kalınca iyice yalnız kalıyorsun, hele eşimde beni desteklemeyip onlara uysa allah korusun cehennem olur hayatım, yaşlar kaç siz nereliydiniz

Benim kaynanamda gecen hafta beni instagramdan eklemis. Prensip geregi ben akraba eklemiyorum. Arkadaslarim var. Bir de sadece yasitim kuzenlerim var. Amca hala dayi anne baba yok yani. Kadinin 1 haftadir icine dert olmus. Esime msj atmis. Instagram da diyemiyor. Gelinimi inseramdan ekledim kabul etmedi diye benim kaynana da genc daha 44 yasinda Allah omur versin Instagram twitter facebook hepsinde aktif. Youtube kanali acacakmis kendine en son oyle diyordu. 1000 km uzagiz tel.den beni yeterince taciz ediyor. 1 hafta aramasam ogluna sikayet ediyor. Sevmiyorum zirt birt aramayi napayim yani Allahtan oglunun da arama huyu yok da ben cok gozune batmiyorum. yazin yaninda koyde 5 gun kaldim diye kusmus. 10 gun kalabilirmisim. Evin alti ahir. Nasil durayim kokuyor yani. Hamileydim bir de o zaman. Midem almadi. Esim biraz daha kalmisti ben annemlere gecmistim 5 gun kalip. Hemen esime aglamis. Az daha kalamadi karin diye. Ben de seneye yazin 4 gun kalirim o zaman tamam dedim Daha da lafini edemediler ana ogul. Ben artik dalga geciyorum kendisiyle. Sinir stres sahibi ediyor beni yoksa

Hakikaten yaaa sevgiliyken eşime yazmıştim arama beni düş yakamdan diye.iki üç gün sonra bana "iyi mi böyle mutlu musun yalnızlıktan" diye cevap dönmüştü.
siz de kv ye:"Yalnızlık benim.eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim..ben onu kimler için terk ettim" yazın..çok sevdiğim sarkidir eskilerden Burak aydosun

Ramazan geliyo ya misafirleri sana toplayacak herlde ondan yapar yemek derdi olmasın diye

Hahahaha cok iyiymis yaa
Evet cok mutluyum sofradan 2 tabak eksildi,evimin oksijenini hisim akraba emmiyor allahima bin sukur de deseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…