Kv derdi...

Bunu benim kv'de yapiyordu. Baktim öyle olmayacak artik cagirdiginda gec gidiyorum hersey hazir oluyor ondan sonrada azaldi cagirmalar zaten

KV de seni eskisi gibi istiyor, sadece uyumaya Aşşağı insin yine hizmeti eksik olmasın diye. En basindasin şimdi nasıl alistirirsan öyle devam eder . Koy mesafeni.

evliliğinizn en güzel dönemlerini akşam kv kp ile geçirmemelisin bunda anormallik yok. anormal olan kaynanan. eşin bunu annesine anlatmalı. evim ayrı ben evlendim biz istersek geliriz sürekli çağırma desin

sızın evınız ayrı ama bunlar bırde 5 ay aynı evde sornada alt üst. ha alt üst ha aynı ev...

Bugün revani yapılacakmış yine beni çağırdı akşama bize gelin dedi yok yok bu evlilik böyle gitmez ya ben deliririm tımarhanelik olurum ya da biter çünkü ben istemiyorum kimsenin evine misafir olmak eğer o annesine giderse ben de kendi anneme gidicem

kusura bakma ama kac yaşındasındasınız? eşin ve sen

Sen de şakayla karışık ay öldürüvericem seni anne de
Hayır bende cidden cinnet hissi yarattı kayınvaliden.

Aslına bakarsanız bunlar daha iyi günler pazartesi günü ise gidecek eşim şimdi bayram tatilinde pazartesi artık durmadan gelir power yalnız kalma diye belki ben yalnızlığı seviyorum bi iki redderim yine çağırır hep yaptığı şey bugün de diyo ki siz bilirsiniz ben şok oluyorum ya herşeyi diyip diyip siz bilirsiniz diyenler eşimi çok seviyorum sabah kalktim yüzüne baktım uyurken bizim imtihanimiz da buymus demek ki gerçekten yoruldum gücüm yetmiyormuş gibi hissediyorum sabah da kalkmış oğlunun çay içip icmediğini soruyor kuru kuru kahvaltı yapmışlar diye şikayet ediyomus gibi konuştu kp beni kv ye.Ben napiyim içmiyor oğullarına ben bakamiyosam alsın oğlunu ya valla yeter

cok gemc evlenmıssın yazılarındanda belli o yuzden sordum yasını

cok gemc evlenmıssın yazılarındanda belli o yuzden sordum yasını
Eşimi çok seviyorum kendi aile hayatim da da büyük sorunlar vardı babam annemi aldatıyodu vs eşim hep yanımda oldu birbirimizi çok sevince daha fazla beklemek istemedik ama şimdi olsa aynı kararı vermezdim.Bu aile beni yoruyor baş edemedigimi hissediyorum

Bende farklı bir şehirden evlenip geldim. İlk bir sene yalnız kalmayayım diye beraber yemek yiyelim dediler. Sorun etmedim. Ama bu sefer sabah uyanıp beni arıyorlar gel kahvaltı yapalım diye. Ben akşamdan kalma oluyorum. Yıkan git anlıyorlar. Kahvaltıdan sonra eve gitcem napcan evde diyorlar. Otursam kızına sen evi süpür kızım silsin. Hamile kalınca erken kalkamıyorum diye kahvaltıyı atladım. Akşam 4 gibi gidiyordum. Es kaza erken gitsem mutlaka ağır bir yemek çıkartıyordu başıma. Ben gitmeden yemek yapmaya başlamıyolardı. Sonra mutfağı topla çay. . Sonra eşime söledim yemekten hemen sonra kalkmaya başladık. Bebek doğunca ayırdık. Bikaç çağırıp ima ettiler hiç oralı olmadım. 6 sene aynı apartmanda oturduk. 2 yıldır ayrıyız şükür. Şimdiki aklım olsa hiç iyi gelin olim, ayıp olur diye düşünmezdim.

Valla ben de nefret eder oldum artık yani Sabrımin son demleri ciddi manada.Bi de biz beraberiz diyo eşim ne zmaan evde olsa başıma poğaça sarma bisey çıkarır

valla siz toplu delisiniz madem berbae yasadin ztn ayni evde cinselik yasadin tatilde niye sorun ettin ozaman
Deli derken? Laflarinizi ve uslubunuzu hic dogru bulmadim. Ayni evde mecburiyetten yasamak ayri, tatile keyfi gidip sülaleyi pesinden sürüklemek ayri hanfendi!

akşamdan kalma ne ya

Isterlerse altina altindan haki sersinler olmuyor. Bende 2 ay oyle yasadim. Uukarda ye ic asagi in.
Ne duzen var ne nizam. Simdi geri gitme ihtimalimiz var ve ben bunun stresi ile yasiyorum heran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…