KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Senin kayınvaliden oğlunu sünnet ettirdiğini mi zannediyor acaba?oğlunu sünnet ettiren anneler beyaz giyer ya hani

soylemedim henüz ama acaba ben farklı renk gelinlik mi giysem annen beyaz giycekmiş diye bi soru önelticem kafamda hazırladım yani

Benım kaynanam degıl ama kp kızım gelınlıgını cok begenmedıysen olculerı verım bana gore dıksınler demıstı sonrada arkadan kahkaha patlattı bı an hayal ettımde baba cok yakısırdı demıstım bende ama allahtan kayınvaldemın aklına sokmadı boyle şeyler

Elbise seçerken yaninda olursan spbeyaz elbise giydiğinde sünnet düğünümüze hoşgeldiniz diyip kahkayağı patlat belki vazgeçer

annemde diyo ki ben geçmicektim önüne ama kzıdırdı beni ondan daha şatafatlı giyincem diyo napcan dedim gelinlik mi giycen

düşünememiştir
yakın akraba düğününde beyaz giyilmezmiş ben bilmiyordum burda öğrendim
eltimin düğününde beyaz takım giymiştim
inşallah beni de eleştirmemişlerdir :)

Kendine yazık eder.
Herkes sizi kıskandığını düşünür ve 'kaynana' lakabını hakkıyla yerine getirdiğine inanır.
Acıyorum böyle insanlara, ne yaparsa yapsın siz gelinsiniz ve en güzel siz olacaksınız.

sen olgunluk et sesini çıkarma zaten tüm millet kv.nin bu tercihini ayıplar senin olgunluğunu da tebrik eder.

Giysin giysin ben bile güldüm. Millete eğlence. Sana da komik bir hatıra olur.hatta beline kırmızı kurdele de taksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…