Sünnet düğünü anneleri beyaz giyer. İnşalla nişanlının sünneti sanmazlar.
Senin kayınvaliden oğlunu sünnet ettirdiğini mi zannediyor acaba?oğlunu sünnet ettiren anneler beyaz giyer ya hanikızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
meyve suyu yada kola vs gibi ikramlar olacaktır meyve suyu döktür üzerine ama geçmeyen lekelerden sonra pastada yapışabilir
iyi de bu kv kaç yaşında
hiç mi aklı başında kimse yok yanında
uzak akrabalar bile klasik beyaz elbise giymezken düğünde kv beyaz mı giyer
yani ne bileyim etek bluz vs olur belkide uçuş uçuş beyaz elbise
düğününüz çok konuşulur yani
gelin tabii karışmaz da kv çok komik olur
nişanlın ne diyor buy işer ben anlamam der muhtemelen de
ben bunu hiç düşünmemiştimEn son nikahtan sonra sahnede aile fotoğrafı çekilir ya o anı hayal edemiyore
umarımbence uğraşma. başkaları da söyler zaten ona .
gelin damadı herkes bilir .
ne isteyorsa öyle yapsın. o zamana kadar belki fikri değişir
Arsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsün
Bi garsona para ver tamamdır o işay bu mantıklı işte çok kötüsün bulca
Elbise seçerken yaninda olursan spbeyaz elbise giydiğinde sünnet düğünümüze hoşgeldiniz diyip kahkayağı patlat belki vazgeçer
Aha dünürler savaşıannemde diyo ki ben geçmicektim önüne ama kzıdırdı beni ondan daha şatafatlı giyincem diyo napcan dedim gelinlik mi giycen
kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Birde eltinin oooovvv bacım naptın sendüşünememiştir
yakın akraba düğününde beyaz giyilmezmiş ben bilmiyordum burda öğrendim
eltimin düğününde beyaz takım giymiştim
inşallah beni de eleştirmemişlerdir :)
Birde eltinin oooovvv bacım naptın seneleştirilmenin dibini yaşamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?