• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

taze bi oğlan anası olarak evladıma sarılmak için ne şimdi ne de ilerde kimseden izin almayacağım bi sebep aramayacağım.

Aslında pedagojik olarak oğlunuza sormanız gerekiyor, bir de tabi yalnızken sevmek var, yabancılar yanında sevmek var, özellikle belirli yaşı geçince fark etmişsinizdir çocuklar başkalarının yanında o şekilde sevilmek istemiyorlar, o zaman da çocukları zorlamamak öneriliyor.

kızlar her gün anneleriyle konuşurlar damatlara dert olmaz.ama oğlunu arayınca geline dert olur.kendi psikolojisini anlamamızı isteyen konu sahibi kaynananın psikolojisini anlamıyor ama.kaynana da belki sevgisiz ilgisiz bir ortamda tek dayanağı kendini iyi hissettiği yer oğludur.bu da insani bir durum değil mi

Sadece oğluna sarılıp kızına sarılmaması tuhaf ama genel olarak 50 yaşına da gelse oğluma sarılmama kimse karışamaz. Aynı şekilde kv mi hiç sevmesemde sarılsın oğluna banane yani annesi o.

bana göre bir annenin evladına sarılmaması anaormal olan. çok ayrıntılara takılmayın bence yok sarılırken gözüme baktı vs. ben annemi her gün ararım, eşim de arar ne var bunda ben ararken iyi de eşimin annesiyle konuşmasına mı müdahele edeyim. Allah sağlıklı ömür versin ömrü oldukça sarılıp öpsünler birbirlerini. Görümceniz için üzüldüm açıkçası o kadar

hay ağzına sağlık

şaka gibi kadını kıskanç ilan edip oğullarımızı sevmek için kimseden izin almayacağıza bağladılar.

ben 10 yaşındaki oğlumu boynundan öpmüyorum yada sırtından sevmiyorum sanırım oğlumu öğrenmiş oldum..

Tabi ki sarılabilir, öpebilir, annesidir. Ama abartılmamalı bence insanın gözüne sokar gibi. Konu sahibinin annesi hayatta olmadığı için daha hassas olabilir. Kv çok arar sorar ama öyle sarılıp koklayıp öpmez benim yanımda ama görümcem sarılıp dakikalarca bırakmaz öper aşkım bitanem der yolda elinden tutar eşimin mesela bu da beni rahatsız ediyor belki de ben alışkın olmadığım için kendi ailemle bu kadar şap şup olmadığımız için ailemi sevmediğim anlamına gelmiyo herkesin sevme tarzı farklı :işsiz:

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Oğlun olunca anlarsın.

Sonuna kadar haklısın bence.

Resmen kiskandiriyor.
Oglumu aldığını sanma hala benim diyor bence.
Sende gideceksin inadina opeceksin sürekli. Ayip mayip demeyecen.
Deli kadin.

Sonuna kadar haklısın bence.

Resmen kiskandiriyor.
Oglumu aldığını sanma hala benim diyor bence.
Sende gideceksin inadina opeceksin sürekli. Ayip mayip demeyecen.
Deli kadin.

Asıl evlendi diye oğluyla mesafeli olan anneler sorunlu geliyor bana. Ne alaka sarılsın, öpsün koklasın ben seviniyorum böyle samimi aile ilişkilerine. Belki de sorunlu bir ailem olduğundandır her neyse.

Sarılma konusunda birşey diyemeyeceğim ama diğer anlattıklarınıza bakılırsa sanki kv eşinizi kocasının yerine koymuş gibi..Yani yürüyüşe çıkarken haber vermek ne alaka..

Benim bir arkadaşıma , eşini kaybetmiş olan kayınvalidesi yüzüne karşı şöyle demişti: Eşim şimdi ölmüş asıl ( oğlu evlenince!)

Ben şok tabi.

Ay ben şok. Bi yorumda yazılmış. Anne çocuğunu öperken seni öpebilir miyim diye soracak yani?? :deli:
E doğururken de sormalıydı o zaman.
Asıl öpmek için izin almak enteresan.
Annesinin öpmesinden rahatsız olan evlattadır asıl sorun.

Oğluma da kızıma da sarılır öperim. Oğlum ve kızım dışında kimsenin laf söyleme hakkı yoktur. Gelinim oğlumu öpüyorum diye gelin dertlenecekse buyursun fersah fersah dertlensin. Umurumda olmaz.

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
kayınvalidemden nefret ederım hıc haz etmem kendısını ama , oğluna sarılmaya çalıştı yazmıssınız ya şok oldum
sankı yabancı bır bayandan bahsetmıssınız

sarılır tabi neden sarılmasın
benım annem de kardesıme sarılır bana sarılır
eşimin annesi de esıme sarılabilir yanı pesss

Kimse kayınvalide aşkıyla yanıp tutuşmuyor anlatılmak istenen bu tarz şeyler herkesin başında , hepimizin kv var. Gerçek sevgiyse s vsin oğlunu arasın sorsun. Evlenince durum biraz daha sıkı fıkı oluyor paylaşma problemi yaşanıyor demekki. Fakat durum nispetse de yine paylaşma sorunu , kıskançlık vs. Onu da görmezden gel diyoruz sana

Kadın kendi kocasında yaşayamadıklarını, sizin kocanızla yaşıyor olmanızı kıskanıyor diye anladım ben, birçok arkadaşın aksine....

Back
X