Yok sizinle yeni paylaşıyorum ama arada arayıp nasilsin demeyi yeni bıraktığım için üzgünümMesafeyi yeni mi koyuyosun tatlım?
Aman ne takıosun .Muhattap olma.Merhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
O sizi baya adam yerine koymuş bu tavır halle birine davranmak kolay değilMerhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
Her şey eşinde bitiyor maalesef.. Eşin öyle Bir tavır takinmali ki kv sana böyle davranacaksa bin defa düşünsün.Merhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
Dua et hala para dilenmiyorMerhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
Önemli olan kv değil.Eşinizin tutumu önemli.Benim aklıma o takıldı.Bakın biz eşimle sevgiliyken aileler tanışıyordu.O esnada,kv bana şu çayı tazele diye emir kipiyle konuşmuş.Ben o anın heyecanıyla farkında bile değilim.Farkında olsam da lafını etmezdim çünkü kadının bana hiçbir kötülüğü olmadı ilerleyen zamanlarda ve bu kadar küçük bir şeye dikkat bile etmem.O zaman sevgiliyken işte herkes evlere dağıldığında bana mesaj attı.Dedi ben annemle konuştum o durumu merak etme bir daha kibarca konuşur.Bende ne durumu dedim anlamadım.Ben sana öyle konuşmuyorum,annen baban bile getirebilir misin yavrum diyorlar,benim hoşuma gitmedi dedi.Bir daha yapmaz dedi.Şuan evliyiz hala da öyle annesi iyi biri olmasına rağmen arada bir sorar,sıkıntı var mı falan diye.Kv nin en kötüsü bile sorun olmaz bence eşiniz isterse eğer.Siz direkt eşinizle konuşun.Merhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
Eşine nedeki ( yalandan) aşkım seninle birşey konuşmak istiyorum.. Annenle aramızda birkaç problem var de ve yaptıklarından bahset sonra timsah gözyaşı kullan ve deki ben annemi çok seviyorum diğer kızlar hep kv ile kahve içiyor foto çekiyor geziyor ama benimki yüzüme bakmıyor çok üzülüyorum lütfen onunla konus bana da sevgi göstersin.. ve eşiniz olumsuz birşey soylemicek tabi annesiyle konusucak kadında çirkef yüzünü gizliyemicek ve tamam desede dediğini yapamicak böyle eşiniz gorucek kimin ne olduğunu sende diceksin ben elimden geleni yaptım aşkım sen biliyorsun diceksinMerhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
Sizde onu dam yerine koymayınMerhaba hanımlar. Derdim kayınvalide beni hakir görmesi adam yerine koymaması..özetlemeye çalışacağım bana olan muamelelerini.3 yıllık evliyim.eşimle severek evlendik.onun ailesi istemiyordu evlenmesini çünkü tüm maaşını eşim onlara veriyordu ev taksitlerine yardım ediyordu. İstemeye geldiklerinde kadın bir kere bile yüzüme bakmadı benimle konuşmadı suratı aşık bir şekilde oturdu ve gitti. Evlenirken sadece resmi nikah yaptık eşimin birikimi yoktu.Kadın bize ne bir çeyrek ne de başka herhangi bir hediye vermedi bu arada tam biz evleneceğimiz sırada kendine keyfi bir arsa aldı yani parası vardı ki beklediğim yarım elma gönül alma tarzı bir şeydi yüzük takıldıktan sonra eşim annesine kahvaltıya götürdü kadın bir çaput bile hediye etmedi. Evlendik bir süre sonra bize geldi bir yorgan 2 yastık getirmiş nevresimsiz bir şekilde. Neyse şuanda şehir dışında eşimin hatrına telefon ediyordum ama gerçekten sabrımı taşırdı defalardır üst üste beni arıyor eşimle ilgili birşey sorup pat kapatıyor merhaba demiyor nasilsin demiyor hoşçakal bile demiyor o kadar üzdü ki beni bir değil iki değil. Bende artık aramamaya karar verdim. Bir de aradığım zamanlarda hiç arayıp sormuyosun diye trip atıyo bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi benden ne kadar nefret ettiğini o zaman anladim bu arada eşim annesini çok sever ve onun hatalarını görmezden gelir toz asla kondurmaz kv ye nasıl bir tavır takınayım sizce . Benim için zaten bitti mesafe koyucam artık işte biraz dertleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?