Kv. En başından beri beni adam yerine koymadı

Kv çok mu önemli anlamıyorum ki.Ne b.k yerse yesin ya niye takılıyorsun.Seni takmıyorsa sen onu hiç takma.Eşin tabi annesini sever hepimiz seviyoruz annemizi.

Kibirli ve karektersiz kaynanan mesafeyi çoktan hak etmiş yüz verme arama sorma anlaşın değerini

Böyle insanlari yok sayiyorum sahsen. Sizde yok sayin..gerektiginden fazla muhatap olmayin. Hayat bizi bazen ayni taksiye binmeyecegimiz insanlarla böyle karsilastiriyor. En iyisi yok gibi davranmak. Birsey yapmadiysa asil ogluna ayip etmis sizden önce

bir de şöyle bir diyalog geçmişti aramızda ben watsap durumlarıma yaptığım hobileri boyamaları kahve sunumu vs paylaşıyordum birgün dedi ki senin o durumlarına baktıkça küfrediyorum dedi
Bu neyin kafasi ya! Bakma o zaman deseydiniz ve wp storylerinizi kvnize gizleyin o zaman bundan sonra.

geç olsun güç olmasın demişler. bu kadından uzak durmanıza bahane olmuş son yaşadığınız şey. muhatap olmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…