Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın

Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz

Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor

Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız

Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu

Bana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz

Tek çocuksa n'lmuş?
Koskoca adam değil anası karısı olmadan da yıkanabilir.
Tatile gideceğinizi söylemeyin madem huyunu biliyorsunuz kvnin.
Son olarak eşiniz saçma davranmaya devam ederse gelişimini tamamlayana kadar anasının yanınds bırakın.

Bence biraz daha sakin olun tamam KV abartmis biraz ama mide bulandiracak kadar da birşey yok. Annelerin gözünde evlatlar hiç büyümez derler ya öyle bir durum bu zamanla KV niz de evlendiginizi ayrı bir aile olduğunuzu anlayacaktır çok tepkili olmayın siz başka şeylerin sinirini çıkarıyorsunuz sanırım. Önceden KV ile bir anlasmazliginiz var gibi geldi bana.

Sizde kendinize dert arayanlardansiniz...
Ya annesi ne olmuş sanki çamaşırını rengini söylediyse zamanında hep annesi alıyordu.
Birde evladının sırtını keseleyebilir oğlu gelmiş belli ki çok özlemiş hala onu küçük oğlu gibi görüyor.
Çok heveslendiyseniz Sizde eşiniz evde yıkanırken sırtını keseleyin.
Gerçi bana göre herkes kendini keselesin yok illa biz kayınvalideyle yarışacağız diyorsanız artık keseyı kim yakalarsa o keselesin:)
Ama yerinizde olsam kayınvalidem oğlu ile ilgilenirken ben bol bol dinlenirdim.Hiçbir şeyi mesele etmezdim.Bırak Özlem gidersinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…