- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Oğluna don alması hadi neyse de rengine karışmasının nesi normal? Normal bulanlara hayret ediyorum.
Zaten sırt keselemeye diyecek bir şey bulamıyorum.hayır o neyse bir derecede sırt keselemeye normal diyorlar..
eşşek kadar adam anası utanmıyorsa kendisi utanması lazım..
Bu izinde az daha kaynanam yüzünden ayrılıcaktım o yüzden sinirliyim her olayda oğluna gaz veriyor üstüme salıyorduMesajlara hayret ettim , gerçekten bir erkek kendine don seçerken , annenin koşarak rengini söylemesi normal mi :)
Ergen çocuk bile kabul etmez bunu. Hakaret sayar.
..
Sırt keseleme işlemi olabilir, normal geldi bana ama eşi yanındayken boş bulunmuş sanırım.
Ancak başlık kadar vahim değil durum , daha sakın yaklaşın durumlara.
Pantolon tişörtte neysede iç çamaşırının rengini napıcak kaynanam acaba bunun mantıklı açıklaması ne söylermisinizAbartiyosun.
Annem evli olan abime " oglum su renk daha iyi, sunu al/ sunun kumasi daha iyi bunu al' der.
Yengemde " oylemi anne, tmm bende bi dahakine dikkat ediyim o ayrintiya' der.
Sirtini keselemekte herkese normal gelmesede olur yani. Oglu o. Ciril ciplak olmuyor elbette banyoda. Kulot uzerindedir.
Pantolon tişörtte neysede iç çamaşırının rengini napıcak kaynanam acaba bunun mantıklı açıklaması ne söylermisiniz
Yılda bir kere izne geliyorum 20 günlüğğne annem benimle vakif geçirmek istiyor diyor ki biz balayına da gidemedik. 2 günlüğüne oğlundan ayrılamıyormuş. Ben kızınca gizli gidelim dedi eşim onu da ben kabul etmem neden kocamla gizli gidiyim ki tatile sevgilim mi sankiDonu monu geç de, tatile beraber gitmek sıkıntı.. Eşin ne diyor tatil konusuna?
Is kocada biter, o meydan verdikce engel olman biraz zor.. Kavga filan etme, o sekilde bi yere varamazsin..
+1Erkek anneleri mi sırt keselemeye ne var bunda, annesi, diyen,
Ben şok ben iptal,
Neden baba yeltenmez böyle şeylere de anne yeltenir,
Küçük çocuk değil,koskoca adamın sırtını annesi niye keseler?
Hasta yatalak değil ki,keyfi sırt keselesin,
Konu sahibi ben olsam benim de midem bulanırdı,çok haklısın.
Hem bu tapu mevzusu da ne ki herkes bir tapu demiş,arsa mı bu tapu da tapu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?