Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Eşinizin fırsat vermesi diyorum.
Kv burda ince mesaj mı verdi acaba.ben keselemezsem kir bağlar seni bu gelin keselemiyordur kesin diye :)))
Eşinize kendi kendini keseleyebileceği keselerden alın en iyisi.
Allah tan eşim traş olurken bile banyoya adım attırmaz

Tatil konusunda haklisiniz.
Ama burdaki hatali olanda esiniz yani.
Ona soz gecirmek lazim.

Eşinizin sizin ve annesi arasındaki dengeyi kurması ve koruması gerek. Tabiki annesidir fakat "Evli" artık. Arada ince bir çizgi olmalı. Annesi değil artik Siz varsiniz. (Karı ve Koca) ötesi yok!
Bu tarz Kvler bence oğullarini kocasi gibi yetiştiriyorlar. Buda oğlu evlenince ister istemez yansiyo size. Tatilde kv ne işi var. Allah bilir oğlundan da kiskaniyordur sizi. Eşinizle sakince konusun izah edin bence.

bir erkek annesinden daha fazla bir kadını genelde sevemez, annelerde genel de oyledir varlari yoklari cocuklari çünkü anne kadar onu seven de çıkamaz.fakatt zamanla yeni bir kadın hayatına girdiğinde eğer ailesi olmayı başardıysa, onu da ayrı bir yere koyar ve sever. ama anne gibisi yine de zorlasa da olmaz ...belki garip gelecek size neden anne dediniz ya onun icin ..gozlemlerim..

Bi defa bana göre birinin sırtını göbeeeni orasını burasını keselemek yeterince iğrenç. Hiç yapmadım eşime de. Herkes kendi kirini kendi döksün, yapamıyorsa hamama gitsin.

Ama anası bunu yapmak istiyorsa buyursun yapsın ellerine sağlık derim. Gerçi benim kv bunu söyleyecek yapıda biri olmadığından rahat konuşuyor olabilirim

Bizim toplumumuzda mutsuz anneler erkek cocuklarini kendilerine bagimli yetistiriyorlar maalesef

Olabilir ,haklısınız, genel çoğunluk böyle düşünüyor.
Ben kendimi konu sahibinin yerine koydum belki tepkim abartılı olacak ama mide bulantısından daha ciddi ve olumsuz şeyler düşünürdüm.
Evlenirken de özellikle anasından daha doğamamış bir adamı istemedim zaten,(kibar olmaya çalıştım cümlemde)
Şahsım adına kendim de aileci olmadığım için.
Doğmuş,çokça büyümüş ve iplerini koparalı uzun zaman olmuş bir adam istiyordum,Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Anlattiklarinizin hicbirinde bir problem yok.bu durumda sorun sizde.tabii baska seyler varsa bilemem.donunun rengini secmesinde ne var allahaskina.desin ne olur yani su renk al diye.benim kayinvalide dese rengi begenmissem evet bencede o guzel derim begenmemissem ya su rengide al derim kaynanada kirilmasin ya da su da fena degil derim hangisini alirsa esim kendi bilir artik.keseleme olayindada keselese ne olur allahaskina oglu ayol.ciplak gircek hali yok ya.35 yasindayim annem bazen sacimi tarar cok hosuma gider.esimin sirtinda sivilceler cikmisti kaynanam surdu ilaci butun sirtina mesela.keseleyedebilir yani.tatil olayindada kayinvalideniz anca beraber kanca beraber derken e artik kari kocasiniz birlikte gitceksiniz tabi anca beraber kanca beraber demek istemis sen oglunla tstile gitcez deyince.yani en azindan ben oyle dusunurdum kaynanam oyle dese

Bir de genç annelere çocuğun yanagindan opturmeyin dayisiyla bile yalnız birakmayin
Babasina altini degistirmeyin kimsenin kucağına vermeyin diyen anneler 26 yaşında adamin annesinin sırtını keselemesini normal buldu

Bir de genç annelere çocuğun yanagindan opturmeyin dayisiyla bile yalnız birakmayin
Babasina altini degistirmeyin kimsenin kucağına vermeyin diyen anneler 26 yaşında adamin annesinin sırtını keselemesini normal buldu
Babanın kızıyla olan ilişkiden ne farkı var annenin oğluyla ilişkisinin?
Burada bile ayrımcılık yapılıyor,ne acı.

Benim kv de ye benzettim biraz bu arada aynen benim esimde tek erkek tek erkek anaları boyle oluyor sanirim
Neyse ya şimdi don rengine kadar falan yani birazda gelinim var yanimda ne der ayip kacar mi ben soylemeyim demiyorlar ha biz olmasak tamam soyle ama gelinler den cekinmiyorlar ona sinir oluyorum. Keselemeye gelince o kadar adam olmuş artik esi var o dururken annesine düşmez ha esi olmaz o zaman rica eder o ayri ama koskoca olmuslar bi yastan sonra evlad bile anneden cekiniyor yada anne evlada bakamiyor onlarin dusunmesi lazım utanmasi lazim artik büyüdüler evlendiler boyle şeyler hos kacmiyor bazı kisiler ne nolacak anasi senden once o vardı falan demisler ama yok arkadas o yaşta oyle seyler normal degil edeptendir yani art niyet aramayin

Evlenmeden önce anne don alıyordur diyenlere de şaşırdım. Koca adamın donunu niye anne alsin/ alıyor.
Niye siz esinize don almaz misiniz hic?evlenmeden oncede annesi alabilir bence.yani ozellikle gideyim ogluma bi don alayim o alamaz simdi seklinde degil de mesela bir magazanin onunden geciyordur birseyler almistir oglunada 2 don alip cikmistir.yani bende ozellikle esime don alayim diye cikmam ama aklima gelirse alisveris sirasinda alirim yani.anneside almistir oyle.ayyyy gulecegim geldi bu saatte adamlarin donlarini tartisiyoruz.cok tatliyiz biz bayanlar ya:))hic bir erkek eminim annesi kizina don alir mi diye konusmuyordur

26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurdu

26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurdu
Aynen öyle. Eşek kadar adam o kadar kirliyse hamama gitsin.

Ne kadar çok normal bulan var yahu şaşırdım açıkçası.

Kızına tecavuz eden baba var ama ogluna tecavuz eden anne olamayacagi icin boyle bir fark ne yazik ki var. Keske olmasaydi.

Duzenleme: ilk mesajimda yanlis alintilama yapmisim.

Her istediginizi kayinvalide kusmesin, aglamasin diye gizli sakli yapamazsiniz zaten.. Once oglunun annesinin kiskanmasi veya kirilmasi veya gonul koymasinin normal olmadigini kabullenmesi gerek.. Sonra da gonlunu kirmadan yavas yavas alistirirsiniz.. Ama dedigim gibi, oncelik kocanın anlamasinda.. Annesinin yaptiklarini hakli veya normal goruyosa sıkıntı.. O zaman surekli onun gonlunu yapmaya calisir ve bunun sonu gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…