- Konu Sahibi turuncupipet
-
Yılda bir kere izne geliyorum 20 günlüğğne annem benimle vakif geçirmek istiyor diyor ki biz balayına da gidemedik. 2 günlüğüne oğlundan ayrılamıyormuş. Ben kızınca gizli gidelim dedi eşim onu da ben kabul etmem neden kocamla gizli gidiyim ki tatile sevgilim mi sanki
bir erkek annesinden daha fazla bir kadını genelde sevemez, annelerde genel de oyledir varlari yoklari cocuklari çünkü anne kadar onu seven de çıkamaz.fakatt zamanla yeni bir kadın hayatına girdiğinde eğer ailesi olmayı başardıysa, onu da ayrı bir yere koyar ve sever. ama anne gibisi yine de zorlasa da olmaz ...belki garip gelecek size neden anne dediniz ya onun icin ..gozlemlerim..Erkek anneleri mi sırt keselemeye ne var bunda, annesi, diyen,
Ben şok ben iptal,
Neden baba yeltenmez böyle şeylere de anne yeltenir,
Küçük çocuk değil,koskoca adamın sırtını annesi niye keseler?
Hasta yatalak değil ki,keyfi sırt keselesin,
Konu sahibi ben olsam benim de midem bulanırdı,çok haklısın.
Hem bu tapu mevzusu da ne ki herkes bir tapu demiş,arsa mı bu tapu da tapu.
Bizim toplumumuzda mutsuz anneler erkek cocuklarini kendilerine bagimli yetistiriyorlar maalesefEşinizin sizin ve annesi arasındaki dengeyi kurması ve koruması gerek. Tabiki annesidir fakat "Evli" artık. Arada ince bir çizgi olmalı. Annesi değil artik Siz varsiniz. (Karı ve Koca) ötesi yok!
Bu tarz Kvler bence oğullarini kocasi gibi yetiştiriyorlar. Buda oğlu evlenince ister istemez yansiyo size. Tatilde kv ne işi var. Allah bilir oğlundan da kiskaniyordur sizi. Eşinizle sakince konusun izah edin bence.
Olabilir ,haklısınız, genel çoğunluk böyle düşünüyor.bir erkek annesinden daha fazla bir kadını genelde sevemez, annelerde genel de oyledir varlari yoklari cocuklari çünkü anne kadar onu seven de çıkamaz.fakatt zamanla yeni bir kadın hayatına girdiğinde eğer ailesi olmayı başardıysa, onu da ayrı bir yere koyar ve sever. ama anne gibisi yine de zorlasa da olmaz ...belki garip gelecek size neden anne dediniz ya onun icin ..gozlemlerim..
Bir de genç annelere çocuğun yanagindan opturmeyin dayisiyla bile yalnız birakmayinErkek anneleri mi sırt keselemeye ne var bunda, annesi, diyen,
Ben şok ben iptal,
Neden baba yeltenmez böyle şeylere de anne yeltenir,
Küçük çocuk değil,koskoca adamın sırtını annesi niye keseler?
Hasta yatalak değil ki,keyfi sırt keselesin,
Konu sahibi ben olsam benim de midem bulanırdı,çok haklısın.
Hem bu tapu mevzusu da ne ki herkes bir tapu demiş,arsa mı bu tapu da tapu.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi
Babanın kızıyla olan ilişkiden ne farkı var annenin oğluyla ilişkisinin?Bir de genç annelere çocuğun yanagindan opturmeyin dayisiyla bile yalnız birakmayin
Babasina altini degistirmeyin kimsenin kucağına vermeyin diyen anneler 26 yaşında adamin annesinin sırtını keselemesini normal buldu
Niye siz esinize don almaz misiniz hic?evlenmeden oncede annesi alabilir bence.yani ozellikle gideyim ogluma bi don alayim o alamaz simdi seklinde degil de mesela bir magazanin onunden geciyordur birseyler almistir oglunada 2 don alip cikmistir.yani bende ozellikle esime don alayim diye cikmam ama aklima gelirse alisveris sirasinda alirim yani.anneside almistir oyle.ayyyy gulecegim geldi bu saatte adamlarin donlarini tartisiyoruz.cok tatliyiz biz bayanlar ya:))hic bir erkek eminim annesi kizina don alir mi diye konusmuyordurEvlenmeden önce anne don alıyordur diyenlere de şaşırdım. Koca adamın donunu niye anne alsin/ alıyor.
26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurduBabanın kızıyla olan ilişkiden ne farkı var annenin oğluyla ilişkisinin?
Burada bile ayrımcılık yapılıyor,ne acı.
Aynen öyle. Eşek kadar adam o kadar kirliyse hamama gitsin.26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurdu
26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurdu
Babanın kızıyla olan ilişkiden ne farkı var annenin oğluyla ilişkisinin?
Burada bile ayrımcılık yapılıyor,ne acı.
Her istediginizi kayinvalide kusmesin, aglamasin diye gizli sakli yapamazsiniz zaten.. Once oglunun annesinin kiskanmasi veya kirilmasi veya gonul koymasinin normal olmadigini kabullenmesi gerek.. Sonra da gonlunu kirmadan yavas yavas alistirirsiniz.. Ama dedigim gibi, oncelik kocanın anlamasinda.. Annesinin yaptiklarini hakli veya normal goruyosa sıkıntı.. O zaman surekli onun gonlunu yapmaya calisir ve bunun sonu gelmez..Yılda bir kere izne geliyorum 20 günlüğğne annem benimle vakif geçirmek istiyor diyor ki biz balayına da gidemedik. 2 günlüğüne oğlundan ayrılamıyormuş. Ben kızınca gizli gidelim dedi eşim onu da ben kabul etmem neden kocamla gizli gidiyim ki tatile sevgilim mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?