Kv eşimin doğum gününü bir sürü insan çağırıp kutlamış ama benim haberim bile yok

annelikyolunda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
881
Puanlar
53
Daha önce bir çok kez soru sormuştum zaten bıktım
Bugün eşimin doğum günüydü. Dün de benim.dün gece eşimle tartıştık zaten. Neyse konuşmuyoruz zaten dünden beri.. Gün içinde de konuşmuyoruz. Saat sekiz buçukta geldi eve. Ondan sonra duşa girdi. Ben de telefonunu aldım baktım galeride. Annesi, kardeşi, yanında çalışan elemanı, a
birkaç aile dostu birlikte doğum günü kutluyorlar. Aile dostunun dükkanında. Benim haberim dahi yok. Bu ne dedim hani doğum günü kutlamayı sevmiyordun dedim. Sen ne saçmalıyorsun işte benim için en değerli sendi de sen kendi kendini bitirdin. Ben buraya gelecektim. Eve gelmek içimden gelmiyor gibi abuk sabuk şeyler söyledi. Dedim ya nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun orda benim haberimin dahi olmaması benim aranmamam benim yok sayılmam değil mi? Karın yok, çocuğun yok ya sana doğum günü düzenleniyor. Ve benim buradan haberim bile yok ya. Bunu nasıl görmezden gelebiliyorsun gibi şeyler söyledim abuk subuk savunmalarda kendi kendine yola gidecekti zaten çekti gitti…

Ya beni savunmadı koruması gerek.. Ne kardeşinin sayfısı var ne annesinin ve bu iki insan tanışılan günden beri böyle hani ilerleyen zamanlarda bana düşman olsalar anlıcam ama bunlar baştan beri böyle…

Napcaktı herkes gelmiş pasta getirmiş mecburen kutlicak hani ona kavga ediyosun da evde ya da başka yerde sende bir organizasyon yapmamışsın ki

Bu adamı böyle kabul edin edemiyorsanız diyeyim size hiç değişmeye de bilir
Bu adamı bu haliyle kabul edecek misin
Ya da ben bundan rahatsızlık duyuyorum koca kişisi
Sen değişebilecek misin
Net olun
Değişeni ben pek bilmem ya neyse
Net sorular
Çözüme ulaşmada yardımcı olur
Yoksa sonsuz bir keşmekeş içinde küçük ayrıntılarla kendinizi de karşınızdakini de yer bitirirsiniz

Ne olmalı mesela? Onlar pastayı getirdiğinde durun karım yok üfleyemem mi demeli? Ben abarttığınızı düşünüyorum

Napcaktı herkes gelmiş pasta getirmiş mecburen kutlicak hani ona kavga ediyosun da evde ya da başka yerde sende bir organizasyon yapmamışsın ki
Yapmıştım… Küste olsak pasta almıştım… Sorun şu kardeşi bir kez olsun bana hoşgeldin bile demez ve tanıştığımız ilk günden beri bu böyle annesi sürekli para pul yüzünden kavga eder sonra karınla aran iyi olunca benimle kötü oluyorsun karında böyle diyor falan diye suçu benim üstüme atar… Beni oğlumdan uzaklaştırmaya çalışıyorsun diye millet içinde çak çak bağırır vs vs böyle bir kadının ve kardeşinin bu yaptığı beni karısını yok saymak benim eşim nasıl buna ses çıkar mıyor ben onu anlamıyorum

Ne olmalı mesela? Onlar pastayı getirdiğinde durun karım yok üfleyemem mi demeli? Ben abarttığınızı düşünüyorum
Kvnin vekardeşinin beni sürekli yok sayması sorun… Eşim tabiki de durun eşimi arayın diyemez orda ama annesinede kardeşine de beni eşimi nede sürekli yok sayıyorsunuz diye tepki gösterip arasına mesafe koymalı

Dün kavga etmişsiniz ama hediye daha önce alınır onu ne yaptınız veya eşiniz size ne yaptı?
Sizin doğum gününüzde kavga etmiş ya?
Bence karşılıklı umursamıyorsunuz doğum günü falan başkaları umursayınca birden değerli olmuş eşinizin doğum günü gibi geldi bana.
Bu olayda da eşiniz için bir durum yok ona da sürpriz olmuştur,düşünüp kutlamışlar ne güzel.
Size inat olsun diye çocuğunun doğum gününü kutlamamıştır ailesi.
Zaten siz bir şey düşünmüşsünüzdür diye öncesinde kutlamışlardır.
Bu arada küs olduğunuz eşiniz eve gelir gelmez galerisini vs karıştırmak da çok çok ayıp ya

Ya bende kadınım biz bizeyiz şurada ama hakikaten bazı kadınlar çekilir dert değil
Doğum günü bu alt tarafı be dostum sen de ayrı kutla
Beni düşünüp doğum günümü kutlayan aileme niye eşimi aramadınız diye mesafe koyayım
Bunu benden isteyemez bile
Hele erkekler daha da düz düşünür

E zaten böyle biriler zaten bunu yapacaklarını biliyosun zorla neyin kavgası bu anlamadım madem pasta aldın güzelce sürprizini yapsaydın ya kavgandan önemli miydi çözemiyorum eşin de bunlara ses çıkarmıyosa bu bugün başlamamıştır ilk ses çıkarmadığında sen onun tarafıyla iletişimi fırsat bu fırsat yallah diyip kesceksin bitti gitti yok hala daha huzursuzsan boşancaksın böyle sonsuz kadar kavga edemezsin

Cidden bende istemem bu eve gelmek yani bazı erkekleri bazen ben anlıyorum ya

Sormak var kırılarak üzüldüğünü hissedirerek sormak var. Hangi taraftasiniz. Sorun cikaran siz gibisiniz. Banane kutladilarsa az üzülür eşimle arami bozmam . Aptal demişsin adama niye aptal olsun .sende yapsaydın sürpriz pasta mutlu bir an biraksaydin mesela.

İlk tanıştığınız günden beri sizi istemeyen insanlar varsın eşinizin doğum gününü ayrı kutlasın ne olacak?
Siz eşinizle evlenirken ailesiyle ilgili sorun yaşayacağınızı göze almış olmalısınız. Meseleyi de kutlamada biz niye yoktuk gibi bir yerden ele almayı bırakmalısınız. O an karım çocuğum yok, niye doğum gününü kutladınız mı desin?
Zaten eşinizle ikili ilişkiniz iyi değil bir de bunun üzerine aile meselesini eklemeniz size giçbir faydası olmaz.

Şöyle bir detay var hep onlar yüzünden kötü ama aramız… Ben bu yapılanlara eşimin ses çıkarmasını istiyorum ve artık kesinlikle bayram seyran dahil görüşmek istemiyorum

`