Kv eşimin doğum gününü bir sürü insan çağırıp kutlamış ama benim haberim bile yok

Şöyle bir detay var hep onlar yüzünden kötü ama aramız… Ben bu yapılanlara eşimin ses çıkarmasını istiyorum ve artık kesinlikle bayram seyran dahil görüşmek istemiyorum
Onlar yüzünden değil, eşinizin tavrı yüzünden. Kayınvalide sebepli nişan atmışsınız. Ona rağmen evlenmişsiniz, çocuk yapmışsınız. Bu sürede aile problemleri son bulmamış.
Eşinizden başından beri göstermediği tavrı göstermesini isteyip kavga etmenizi size ne faydası oldu, oluyor? Ben aileyle görüşün falan demiyorum, istemiyorsanız görüşmeyim ama madem onlara ve eşinizin genel tavrına rağmen evlenip, çocuk da yaptınız bazı şeyleri en azından görmezden gelmelisiniz. Aile mevzuları kaşıyıp, sorun olarak önünüze getirdikçe sizin ilişkiniz daha da yıpranacak. Bugün işe diye kapıyı çarpıp çıkan eşiniz, yarın da ailesinin yanına gidecek.

Bu asil ailenin genleri mutlak suretle nesilden nesile aktarılmalıydı, nitekim annelik yoluna girilmiş ve o konu halledilmiş.

Ya ama yok sayılıyorum sürekli bu insanı yiyip bitiriyor

Eşimin doğum günü için bana haber verilmemesine ben de bozulurum. Usulen de olsa aranıp böyle bir şey planlıyoruz. Sen bir şey yapmayı düşündün mü diye sorabilirdim ben olsam. Ama tabii samimiyet seviyesi, o güne kadar yaşanmışlıklar vs bilmeden yazıyorum.

Ya ama yok sayılıyorum sürekli bu insanı yiyip bitiriyor
Aile sorunları sizin evliliğinizin temelinde var. Buna rağmen yol almışsınız.
Yolu sağlamlaştırmak için çocuk yapmışsınız.
Şimdi doğum günü, o bu diyerek kavga sebebi bulmanın bir anlamı yok bana göre.
Kendinizi tamamen yok sayın demiyorum ama evliliğinizin de bazı gerçekleri var.

Nasıl değilim ya sen evlisin eşinin ailesini senin haberin olmadan herkesi çağırıp doğum günü kutluyor bir den yoksun bu normal mi ?
Normal değil ama zaten sorunlu bir ilişkiniz varsa sizi çağırmamaları normal
Siz eşim benim ve ailesi arasında olan anlaşmazlıklar yüzünden ailesiyle arasına mesafe koysun bunu yapmıyorsa ağzıma geleni söylerim sorun yaratırım diyorsanız haksızsınız
Ailenle olan ilişkine karışmıyorum ama beni onlarla yüz göz etme dersiniz en fazla

Arkadaşlar cidden çok şaşırıyorum yazdıklarınıza bana ve yuvama yapılanları anlamıyor musunuz cidden
Yoo gayet anlıyorum ben ama sen kendine bunu reva gördüysen ben sana ne yorum yapabilirim ki ? Ayrıca kavgan çok manasız sırf huzursuzluk için edilmiş bir kavga
Bu zamana kadar kavga ederken bir şey çözebildin mi ?
Hayır
Eşinin ailesinin ne kadar kötü olduğunu kaç kere söylesen de anladı mı ?
Hayır
Aniden toplanıp kutlanan doğum gününe ya defolun gidin karım yok üflemicem pasta diyebilir mi ?
Kimse demez
Eeee derdin ne sen o telefona bakarken bile kavga edeceğin bir şey bulacağını zaten biliyordun ki ? Sorun ne şu an senin için adam eve geliyor dır dır vır vır hır gür anasına gidiyo o zaten deli dır dır hır gür napsın bu adam ? Ne vardı pastayı çıkarıp bi mum üfletip iyi ki doğdun desen ? Ha bana de ki o da benimkini kutlamadı banane buna okeyim kavgalıyız banane buna okeyim ama dolaba pasta alıp koyan kadın bunu diyemez sen kavga etmek istemişsın eşin seni ikna etsin istemişsin ama adamın umrunda değil farkındaysan kavga ederek görünür olamıyosun bunu anla

Aranız en başından beri hiç iyi olmamış. Bu sebeple sizi çağırmamaları normal. Kızgınlığınızı anlıyorum ama haklı bir kızgınlık değil. Neden aranız iyi değil kısmına hiç girmiyorum. En basitinden size ısınamışlardır, hoşlanmamışlardır gibi gibi bir sürü sebep olabilir. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Eee bu durumda zaten neden aynı ortamda bulunasınız ki? Eşiniz ne tavrı koyacak? Zorla sizi seviyor gibi davranmalarını mi sağlayacak? Siz görüşmeyin ama o görüşecek. Boşuna kendinize stres yaratmayın. Boşuna üzmeyin. Bana uzak Allah'a yakın deyin geçin.

Aniden değil işte sorun bu

O zaman benimde o ikisiyle görüşmemek gerekmez mi ? Bayram seyran dahil hiç gelip gitmemem lazım değil mi ???

Ben sizi anlıyorum kavga ederek birşey çözememişsin yine çözemeyeceksin diyorsunuz… Benim anlatmak istediğim de şu en kısadan örnek vereyim üç gün önce annesiyle eşim mal mülk yüzünden tartışmış benle zerre alakası olmayan bir konuda kv eşinle aran iyiyken benimle kötü benimle iyiyken onunla kötü karında böyle demişti demiş eşim geldi sordu ben öyle demedim de hadi dedim diyelim o konuyla bu ne alaka dedim ee ben karıştırma dedim zaten diyor (hiç sanmıyorum) dün gece anasındaydık kasıtlı sordu yarın işte misin diye. Bana bir telefon edebilirdi benim kızgınlığım şu bir insanın hayatımda en önemli olması gereken eşidir çocuğudur sonra ana baba kardeş gelir hadi diyelim onlar önde ya insan düşünür annem kardeşim sürekli ilişkimi bozmaya çalışıyor çocuğum oldu ona rağmen aynılar diyip ona göre hareket eder ama yok

Tamam doğru insan evlenince en önemlisi kurmaya çalıştığı aile olmalı ama siz ısrarla anasının lafıyla dolan amiyane tabirle sokma akıllı bu adamdan ayrılmamışsınız bunda değiştirebilceğiniz bir şey yok bir gün uyaıp aaaaa annem kötü karım iyiymiş demicek bunu kabullenmiyosunuz siz kendinize bu muameleyi ve fazlasını yapma hakkı veriyorsunuz mesela sen daha hala niye gidiyosun onlara senin hala eşinin peşine takılıp gitmen eşine aaa bak karım ne iyi ya be kırmıyo fedakârlık yapıyoru öğretmez ha iyi bunun sesi çıkmıyo zaten der bunu öğretir ilk olayda gitmiyorum diyip kestirip atcaktın zorla mı götürecekti yooo ? Çok çok boşanırım resti çekerdi o da yemez muhtemelen evlenmek için baya para harcandı çok çok daha ileri gider boşanırdı ama en azından bu durumda olmazdın senin şimdi o beğenmediğin aileyle artık boşansan da ömür boyu kopmayacak bir bağın var daha iyi bir yerde misin hayır bilerek mi yaptın evet eee ??

Biptir et şu adamı

onu da biz mi söyleyelim kaç yaşında kadınsın

`