- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ateşlenmenin bebeğe engel olduğunu ilk defa duydum ne saçma ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allah muhafaza yaa..
Çok geçmiş olsun er ne yaptınız tedavi oldumu eşin?
Rabbim hayırla cümlemizi kavuştursun inşaallah..tüp bebek yaptık
içeride uyuyor kazık kadar oldu artık
bu tip şeyler de dünyanın sonu değil
kv sadece patavatsızlığından da demiş olabilir ağız arıyor da olabilir ama özellikle söylemesi gerçekten içindeki bir kuşkudan da olabilir
korkmayın üzülmeyin en kısa zamanda kucağınıza alırsınız umarım
bir de daha yeni evlisiniz kendinizi çok germeyin esasen olmuyorsa olmasın deyip bıraksanız belki de olacak
Allah korusun ya..Benim bildiğim kabakulak hastalığı sebep olabilirmiş oda 100 de100 diyl tabi
İçim ferahladı çok şükür iyiki konu açmışım..Havale insan vücudunda hasar bırakmaz burda netleşmek lazım bu yüzden ateşten korkmayın
Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Benim eşim küçükken ateşli hastalık geçirmis epey bi havale mi diyor yanlış yazmak istemem bu durumlarda testis etkileniyormus die biliyorum çünkü eşimin öyle oldu suan Sperm sayısı az ama inş tüp bebek tedavisine başladık nasip olur.ama sizin öyle olacak die bişey yok inş değildir cnm bunu öğrenmenin en kolay yani bir Sperm testine bakar...İnş diğer ay hamileyim dersin
Bence guzel toparlamissin yine durumu " Allahtan gelene bisey yapilmaz'diye. Patavatsiz kadin nolucak.
Ben orda " aman Allahim cocugum olmuycak esimin yuzunden" dusuncesiyle sifir alakasi olmasina ragmen, saskinlik icinde kalirdim. Sirf bi annenin bu konularin hakkinda rahatca konusmasindan. Ve " insallah esim benim tepkimi baska yere cekmemistir" diye dusunur dururdum pot kirdim diye.
Öyle diyorum işteAteslenince cocukmu olmuyormus ne kadar gereksiz ve sacma bir yorum yapmış. Bencede bilmesin valla korunuyoruz dersin
Aminnn inşaallahhHayırlı şekilde bu mübarek ay da olur ınşallah stres yapma
Bakalım Ramazan'dan sonra ne yaparızmuayene olmanizda fayda var. esinin de senin de.insallah bir sey yoktur.icin rahatlar. zaman kaybetmemis olursunuz bir dey varsa da
Gerçekten öyle .. Teslimiyet konusunda çok hatalarımız var gerçekten.. Rabbim yazmış çizmiş.. İnşaallah bizler için de armağan olacak evlatlar çizmiştirKûn Fe Yekûn (Ol Der ve Olur)...
Yüce yaratandan baska hic kimse bilemez...Sen yeterki ona inan...
Rabbim en kısa zamanda bizlere hayırlı haberler vermeni nasip etsin...
Allahım korusun... İmtihan etmesincocuklukta yuksek atesin bunyede biraktigi bir takim marazlar oluyor evet ancak bu "esiniz kisirdir" manasi tasimaz.
Ben söylemiyorum adet olduğumu.. Oruç tutmuş gibi yapıyorum teravi bile kılıyor gibi yapıyorum içerde.. Bilmesin kimse hoşlanmıyorumHalk arasında havale ve kabakulak geçiren erkeklerin çocuğu olmayacağına inanılır. .
K.Valide değil mi hepsi aynı . .
Her ay adet olduğumu takip ediyor benim ki de . .
Semi bir ben anlarım. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Sabır . .
Bilmiyorum valla ne yapmaya çalıştığını... Ama büyük ihtimalle ağzımdan laf almaya çalıştıAtesi çıkanın çocuğu olmaz ne demek seni korkutuo
Allahım korusun... İmtihan etmesin
Ben söylemiyorum adet olduğumu.. Oruç tutmuş gibi yapıyorum teravi bile kılıyor gibi yapıyorum içerde.. Bilmesin kimse hoşlanmıyorumsende söyleme
Eses07 im ne yapacak senin günlerini öğrenip?
Söyleme çaktırma adet gününde olduğunu da ...
Rabbim şu mübarek ramazan ayı hürmetine evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza kavuştursun hayırla sağlık sıhhat afiyetle inşaallah
Bilmiyorum valla ne yapmaya çalıştığını... Ama büyük ihtimalle ağzımdan laf almaya çalıştı
Alamadı![]()
Yanlış anlamada Can'ım dışardan belli oluyor mu bu bakılınca falan?
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın nolur..