- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....