Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

Kv ye de ki ; sanane benim yatak odamdan !!!!!
Onun ne haddine yorumlamak siz de tabiri caizse atlamissiniz ne belli korunmadigimiz gibisine.. Boyle demeye gerek var mi! Konusturmaya gerek var mi! Senin mahremin ozelin o . Kim ne dusunurse dusunsun.
Pek merakli cocuk cocuk... olunca da yuzune bakmaz.!
Ogluna daha doyamadim de :halay::halay::halay:

Bana bir kere gorumcem sormaya kalkti da kime ne benim yatak odamdan dedim. Bir daha agzini acabilen olmadi.Herkes yerini bilmeli.

Off bu cahilliklerden gına geldi :sinirli: Benimki de hep elalemi sorar özellikle de benim akrabalarımı, arkadaşlarımı didikler. Onun çocuğu var mı, olmuyor mu, o kısır mı, bak ben diyeyim sana onun çocuğu olmaz, bunun yaşı kaç bak küçük de değil vb. vb. Kadının tek kriteri çocuğu var mı, yok mu?

Ama kendi oğlu için, hem de bu kadar saçma bir sebep öne süren kayınvalide ilk kez duydum. Kimbilir ne düşündü de ortaya fitil attı :kızgın:

Hem belki sorun varsa, onda değil de sende çıkacak? O zaman suç mu sayacak bunu? Artık gayet kolay hallediliyor bu tür şeyler...

biz korunmayi 9 aydir birakmistik o zaman gittik esim tedavi goruyo bence esine doktora gitme konusunda baski yap. soyler dersin gideriz doktora bir sorun varsa her turlu tedavi oluruz elimizden geleni yaparız gene olmazsa allahtan deriz dersin.
kv gelince bir anne nasil oglunu nasil rencide edebilirin ornegi

Kv ye de ki ; sanane benim yatak odamdan !!!!!
Onun ne haddine yorumlamak siz de tabiri caizse atlamissiniz ne belli korunmadigimiz gibisine.. Boyle demeye gerek var mi! Konusturmaya gerek var mi! Senin mahremin ozelin o . Kim ne dusunurse dusunsun.
Pek merakli cocuk cocuk... olunca da yuzune bakmaz.!
Ogluna daha doyamadim de :halay::halay::halay:

Bana bir kere gorumcem sormaya kalkti da kime ne benim yatak odamdan dedim. Bir daha agzini acabilen olmadi.Herkes yerini bilmeli.
Ahahahahahahahahah iyiymiş daha kocam çocuk diyorum ben :-)

Kayınvalideniz zarf atmış ve tutmuş.
Duymamazlıktan gel, ne cahil düşünce sistemi varmış ya.
Bi kere özel konunuz hakkında konuşma şansını verirsen önünü alamazsın bu konudaki cevapların sert olsun her zaman.

Off bu cahilliklerden gına geldi :sinirli: Benimki de hep elalemi sorar özellikle de benim akrabalarımı, arkadaşlarımı didikler. Onun çocuğu var mı, olmuyor mu, o kısır mı, bak ben diyeyim sana onun çocuğu olmaz, bunun yaşı kaç bak küçük de değil vb. vb. Kadının tek kriteri çocuğu var mı, yok mu?

Ama kendi oğlu için, hem de bu kadar saçma bir sebep öne süren kayınvalide ilk kez duydum. Kimbilir ne düşündü de ortaya fitil attı :kızgın:

Hem belki sorun varsa, onda değil de sende çıkacak? O zaman suç mu sayacak bunu? Artık gayet kolay hallediliyor bu tür şeyler...
Aynen öyle... Hiç sperm olmasa bile parça alıp laboratuvar ortamında canlı hücreye dönüştürebiliyorlarmış artık...
:110: İşte bize örnek olsun ilerde gelinlerimize yapmayalım aynı cahil davranışları:deli:

Kayınvalideniz konuşmasından bihaber, iftarda konuşulacak konu muymuş bu şimdi? :işsiz:
Aynen öyle.. Bile isteye yapmıyor belki sadece korktuğu için söylemiş olabilir ama ağız da arıyor arada işte ona kızıyorum :KK47:

biz korunmayi 9 aydir birakmistik o zaman gittik esim tedavi goruyo bence esine doktora gitme konusunda baski yap. soyler dersin gideriz doktora bir sorun varsa her turlu tedavi oluruz elimizden geleni yaparız gene olmazsa allahtan deriz dersin.
kv gelince bir anne nasil oglunu nasil rencide edebilirin ornegi
Gidelim dedim bende ama inşaallah bu ay tutarda gerek kalmaz hiç :KK51:
Ramazan'dan sonra düşünüyorum
Siz devlete mi gittiniz tahliller vs için?:KK54:

@Pinkhouselife61 kayınvaliden ağzından laf almak için söylemiştir de sen takma yinede testlerinizi yaptırın tabi.
Babam küçükken çok ağır ateşli hastalık geçirmiş alakası yok yani canını sıkma,herşeyin zamanı vardır elbet
Oh ne güzel maşaallah süphanallah ❤️❤️❤️ Valla umut oldunuz bana Allah razı olsun..

Kayınvalideniz zarf atmış ve tutmuş.
Duymamazlıktan gel, ne cahil düşünce sistemi varmış ya.
Bi kere özel konunuz hakkında konuşma şansını verirsen önünü alamazsın bu konudaki cevapların sert olsun her zaman.
Bende öyle düşünüyorum...
Aynen öyle Can'ım çok haklısın.. Çok mahrem sonuçta.. Cesurca bir hareket :sus:

Bizde ilk iki yıl hiç korunmadık olmadı stres yapmıycaksınız hiç ne eşini strese sok ne kendini psikoloji çok önemli..Buarada şuan 3 tane çocuğum var..
Allah bağışlasın maşallah süphanallah :KK45:
Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin :KK54:
Haklısın stres en büyük infertilite sebebi bencede..
Bize dua edin nolur.. Ramazan hürmetine Rabbim versin bize de inşaallah :110:

Belki de bildiği bir şey var da söyleyemiyor

Erkeklerin kabullenmesi zor diye sana tedavi vs için acele et mesajı veriyor

Eşime sıfır sperm dediklerinde ikimiz de şok olmuştuk

Bakıcının oğlu havale geçirmiş küçükken ben ona sormuştum böyle bir şey dediler mi diye demediler demişti ama çocuk daha ergenlik aşamasına gelmemişti belki o zaman bakarlar demiştik

Belki de bildiği bir şey var da söyleyemiyor

Erkeklerin kabullenmesi zor diye sana tedavi vs için acele et mesajı veriyor

Eşime sıfır sperm dediklerinde ikimiz de şok olmuştuk

Bakıcının oğlu havale geçirmiş küçükken ben ona sormuştum böyle bir şey dediler mi diye demediler demişti ama çocuk daha ergenlik aşamasına gelmemişti belki o zaman bakarlar demiştik
Ay Allah muhafaza yaa..
Çok geçmiş olsun er ne yaptınız tedavi oldumu eşin?

Back
X