- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Daha ne kadar kalıcaksın?İyi geceler ve iyi bayramlar sevgili KK üyeleri. Yaklaşık 2 haftadır eşimin memleketine geldik. Burada kv evinde her birimize ayrı oda var o konuda sıkıntı yok. Hatta evde birden fazla banyo var ve banyolardan sadece biri sırf çocuklara yani bize tahsisli gibi. Oralarda sıkıntı yok amma velakin kaynanamın evi çok pis ve dağınık. Geldiğimden beri doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Her şey kokuyor sanki. Mutfak dolaplarına kadar temizledik her yeri ama 2 3 gün sonra yine dağıldı... Dolap içleri berbat. Yılların birikmiş kiri tozu var resmen... Eşimle de konuştuk. Bir kadın tutup evi baştan aşağı temizletelim dedim. Zaten senede bir iki kere geliyoruz onda da temizlik mi yapacağız dedim... Eşim de '' Boşver annemin düzeni veya düzensizliği böyle. Sen kendi evimizde istediğini yaparsın '' diyor. Ama dayanılacak gibi değil. Bi kiler var görmeniz lazım ne var ne yok oraya atmış. Un çuvalları var sürekli kelebek oluyor. Onun yanında kirli sepeti var. Onun yanında bir sürü bidon kavsnoz. İçleri hep böceklenmiş dura dura... Sizce ne yapmalıyım görmezden mi geleyim...
Kayinvalidenize hissettirmeden o kavanozlardan böceklenmis seylerden kurtulun.İyi geceler ve iyi bayramlar sevgili KK üyeleri. Yaklaşık 2 haftadır eşimin memleketine geldik. Burada kv evinde her birimize ayrı oda var o konuda sıkıntı yok. Hatta evde birden fazla banyo var ve banyolardan sadece biri sırf çocuklara yani bize tahsisli gibi. Oralarda sıkıntı yok amma velakin kaynanamın evi çok pis ve dağınık. Geldiğimden beri doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Her şey kokuyor sanki. Mutfak dolaplarına kadar temizledik her yeri ama 2 3 gün sonra yine dağıldı... Dolap içleri berbat. Yılların birikmiş kiri tozu var resmen... Eşimle de konuştuk. Bir kadın tutup evi baştan aşağı temizletelim dedim. Zaten senede bir iki kere geliyoruz onda da temizlik mi yapacağız dedim... Eşim de '' Boşver annemin düzeni veya düzensizliği böyle. Sen kendi evimizde istediğini yaparsın '' diyor. Ama dayanılacak gibi değil. Bi kiler var görmeniz lazım ne var ne yok oraya atmış. Un çuvalları var sürekli kelebek oluyor. Onun yanında kirli sepeti var. Onun yanında bir sürü bidon kavsnoz. İçleri hep böceklenmiş dura dura... Sizce ne yapmalıyım görmezden mi geleyim...
eli ayağı tutuyor maşaallah ama tembel ve umursamaz benim evime geldiğinde de sürekli arkasını topluyorumKayinvalidenize hissettirmeden o kavanozlardan böceklenmis seylerden kurtulun.
Kendisi de fark etmeyecektir bence onca dağınıklık arasında.
Her gecen gün gereksiz bir eşyadan kurtulun.
2 hafta iyi bir süre bunun için.
Siz şuan geçici olarak zaman gecireceksiniz.
Ama ya o evde yasayan insanlar?
Kayinvalidenizin bir sağlık sorunu mu var yaşlı mı?
Elinizden geldiğince el atın rencide etmeden yardımcı olmaya çalışın.Yapamıyor veya yetisemiyorsanız da
Ordan haftada bir veya iki düzenli ev işlerine yardımcı olabilecek birisiyle hesap kitap yapın konuşun ve anlaşın.
eli ayağı tutuyor maşaallah ama tembel ve umursamaz benim evime geldiğinde de sürekli arkasını topluyorumKayinvalidenize hissettirmeden o kavanozlardan böceklenmis seylerden kurtulun.
Kendisi de fark etmeyecektir bence onca dağınıklık arasında.
Her gecen gün gereksiz bir eşyadan kurtulun.
2 hafta iyi bir süre bunun için.
Siz şuan geçici olarak zaman gecireceksiniz.
Ama ya o evde yasayan insanlar?
Kayinvalidenizin bir sağlık sorunu mu var yaşlı mı?
Elinizden geldiğince el atın rencide etmeden yardımcı olmaya çalışın.Yapamıyor veya yetisemiyorsanız da
Ordan haftada bir veya iki düzenli ev işlerine yardımcı olabilecek birisiyle hesap kitap yapın konuşun ve anlaşın.
eli ayağı tutuyor maşaallah ama tembel ve umursamaz benim evime geldiğinde de sürekli arkasını topluyorum
Kayinvalidenize nasıl hitap ediyorsunuz?Annemin evinden herseyi atarım (hos annem titiz bir kadındır genele bakınca) ama kayınvalidemin evinden hiçbirsey atmam muhtemelen karısmam. Kendi yasam alanımı ve mutfagı sık sık temizlerim, Baska da birseye karısmam. Sizde yapmayın cünkü o sizin anneniz değil.
X hanım diyorum henüz nişanlıyım. Ben mesafeli olmayı seviyorum. O doğası gereği daha sıcak.Kayinvalidenize nasıl hitap ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?