ortada bırsey yokken olumsuz dusunup cekmeyın uzerınıze bunlarıEvet arkadaşlar kafama cok takiliyorrrr
Allahim bilmiyorum yapabilirmiyim ayni evde ben kendime vakit ayirmasini seven yalniz takilmayi seven ozgur ruhlu biriyim
Esimler 6 kardesler son gorumce kaldi yaza evleniyor kp yok
Simdiden dönüyor soylentiler
Esim annesine en cok sahip cikan evladidir herseyini alir alisverisini yapar,her gittigimizde esimin elleri dolu gideriz hergun ugrar arar sorar vs.
Diger kardeslerinin bi ekmek bile aldiklarini gormedim neyse..
Kv saglikli hicbir rahatsizligi yok 62 yaşında ama yalniz kalamazmiss
Gorumce yanimda kal anne filan diyor laf gecince yalandan cunku annesi yokken bi evlensem de kurtulsam su evden diyor sonucda sadece annesiyle yasiyor evde
Diger elti anne kisin eviniz soguk bizde kalin demis gtmemis kv
Diger kiziyla arasi kotu
En cok esime duskundur kv
Yaa kaynananin bi lafini duymadim ama karisir bazen sunu sole yap bole yap filan bi de cok savurgandir en pahali magazalara gidder aluskanlik kp durumu iyiymis
Ya bize gelirse esim birakmaz kesin davet eder ve bana asla sormaz cok duskundur annesine ama ben nasil yaparim bilmiyorum
Ayrica kv evini yeni gelin gibi doser komsulari var gezer tozar aktiftir yani
Bazen oturmaya gelince esim gece kal diye tutturur kalmaz kalmadi hic
Ama yalnizligi sevmiyormus esim ikna edebilir
Bu arada 2 yill evliyim 5 aylikda bi oglusum var
Aslinda oyle olurda esim birakmaz kimseye eminimm
Abisinin biri ist da
Eger kalirsada bizde ev yol gecen hanina doner kalabalik aile herkes annesini gormeye bize gelir buyuk ev bizim ev olur hele ist daki eltiden kv illahlar eder 2 kucuk cocugu var onlar gidibce halilar yikamaya verilir heryer silinir dip kose o derece yani
annen gelirse ben giderim. anneciğinle rahat ve mutlu yaşarsın kocacım de. asla susma ve alttan alma derdim ama sen gelmesini kabullenmişsin bile.Evet arkadaşlar kafama cok takiliyorrrr
Allahim bilmiyorum yapabilirmiyim ayni evde ben kendime vakit ayirmasini seven yalniz takilmayi seven ozgur ruhlu biriyim
Esim annesine en cok sahip cikan evladidir herseyini alir alisverisini yapar,her gittigimizde esimin elleri dolu gideriz hergun ugrar arar sorar vs.
Gorumce yanimda kal anne filan diyor laf gecince yalandan cunku annesi yokken bi evlensem de kurtulsam su evden diyor sonucda sadece annesiyle yasiyor evde
Diger kiziyla arasi kotu
Yaa kaynananin bi lafini duymadim ama karisir bazen sunu sole yap bole yap filan bi de cok savurgandir en pahali magazalara gidder aluskanlik kp durumu iyiymis
Ya bize gelirse esim birakmaz kesin davet eder ve bana asla sormaz cok duskundur annesine ama ben nasil yaparim bilmiyorum
Danismaz cnm eminim zaten kv evi isinmiyo diye eski evi kaloriferli ama yalıtım yok kisin bizde kalin demisde kv gelmemis eltim dedi banadaAman Allah'ım.
Eşinizin size danışmadan karar alması çok saçma olur.
Danışınca zaten tavrınızı koyarsınız.
Evt malesef kabullenmek durumundayim hep der esim yerini yapıyor annem kac cocuk buyutmus hakki odenmez falan der ana bu derannen gelirse ben giderim. anneciğinle rahat ve mutlu yaşarsın kocacım de. asla susma ve alttan alma derdim ama sen gelmesini kabullenmişsin bile.
neden? ailen arkanda değil mi?Evt malesef kabullenmek durumundayim hep der esim yerini yapıyor annem kac cocuk buyutmus hakki odenmez falan der ana bu der
Degil ben evlendimde kafam rahata erdi annem cok zor kadin yedigimizi bile laf ederdi babamda onun agzina bakarneden? ailen arkanda değil mi?
Yok cnm bisey demiyorum zaten de icim icimi yiyorİyi de kadının sosyal hayatı varmış
Maddi geliri de varsa sizde ne işi var
Anneannem 80 yaşında Ankara da akraba vs olmayan yerde yaşıyor yalnız ne var bunda
O da 62 yaşına kadar yalnız yaşamadı ili oğlu ve eşi vardı 96 da bir oğlu 97 de diğer oğlu evlendi ve 98 de eşi vefat etti kadın bomboş kaldı ama kimse gel bizimle yaşa aman anam kalamaz demedi
Aksine yapardın ederdin bak şu yapıyor bu yapıyor sesi kadın bağımsız hayat kurdu anneme misafirliğe gelip
Birkaç gün kalınca bile sıkılıyor
Bu arada eşinizle aranızı bozmayın
Bir yengem ev hanımı idi dedem rahatsızlanınca bana baktırırlar diğerleri çalışıyor vs dedi huzurunu bozdu
Dedemin vefatının üzerinden 6 yıl geçmiş anneannem yalnız yaşarken kavga çıkardı kimse sen bak vs de dememişken
Kaç yıl geçti anneannem kendine bakıyor ama o yuvasını yıktı
eski konularına baktım da azıcık güler yüz, tatlı dil görünce aşk sanıp evlenmişsin. cinsellik zorla,ilgi yok. seni özgürlüğüne kavuşturmuş o kadar.Degil ben evlendimde kafam rahata erdi annem cok zor kadin yedigimizi bile laf ederdi babamda onun agzina bakar
Zaten Allah muhafaza ben bosanirsam kendim yasarim annem burnumdan getirir ben kardeslerim bekarken gun yuzu gormedik
Evt cnm aynen oyle aslinda esimle ayri dunyalarin insanlariyiz ama dedigin gibi ozgurum rahatim hayalimdeki evliligi yasamasamdaeski konularına baktım da azıcık güler yüz, tatlı dil görünce aşk sanıp evlenmişsin. cinsellik zorla,ilgi yok. seni özgürlüğüne kavuşturmuş o kadar.
hakkında hayırlısı olsun. inşallah eşinle muhabbetin artar da mutlu olursunuz.
Evet arkadaşlar kafama cok takiliyorrrr
Diger kiziyla arasi kotu
Konusu elbet geçecektir kesinlikle tavrını koy anası sıkılmasın diye evlenmedin ki sen. Benzer bi konu bizde de oldu ben kabul etmedim, kayınvalide bekar oğluna acımıyo ne yapar ne eder demiyo bizle yaşayacakmış 37 yıllık kocasından bıkmış ondan boşanacakmış,ben hemen tavrımı koydum hasta olsa bi odamızı ayırırız bi bakıcı tutar baktırırz ama sağlamken olmaz dedim. Kocam bozuldu biraz ama benim yatarak film izleme keyfim var canım istemedikçe yemek yapmayıp dışarıda yeme özgürlüğüm var hepsini geçtim kocamla canım istediği gibi kavga edebilme özgürlüğüm var bu özgürlüğü kolay kolay vermem. Ama hasta olursa başka sokağa atacak değiliz orta yol bulunur baktırılır.
inşallah kv kabul etmez.Evt cnm aynen oyle aslinda esimle ayri dunyalarin insanlariyiz ama dedigin gibi ozgurum rahatim hayalimdeki evliligi yasamasamda
Aminnn cnm inss Allah herseyi herkesin gonlune gore versininşallah kv kabul etmez.
Evt kafami toparlamaya calisiyorumBence şimdiden hiç takıntı yapmayın
Bırakın zamanı gelsin o zaman herkeste belli bir müddet kalır
Oturulur ,konuşulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?