Evt sirayla kalabilir soylentisi de varAyy canim kaynana iyi de olsa ki benimki de iyidir pek karismaz uzaktadir yasli ama yine de ben de özgürlügüme düskün oldugum icin istemezdim anlattiklarina gore kaynanan gelebilir size canim ama belki braz kalip gider herkeste sirayla kalabilir bilemedim ama ben de cok takardim bunu kafama
Evt bencede ihale bize kalicak gibi cunku hic bir cocugu esim kadar duskun degilEh kv isterse seçme hakkını sizin evi seçer büyük ihtimal ihale size kalabilir
Ah ahh keske dediginiz gibi olsa banada cok sacma geliyorNiye yalnız kalamasın ki , arkadaşları falan da varmış ne güzel işte kafasına göre yaşasın rahat rahat. Evlatları da olsa herkesin kendine göre bi hayatı var orda burda sığıntı gibi yaşayacağına mis gibi tek başına yaşasın. Arada gelsin gitsin kalsın falan da sürekli olmasın. Eşiniz de size sormak zorunda o ev sizin eviniz sizin onayınız olmadan annesini getirip sizin düzeninizi bozamaz. Tek çocuk olsa neyse de birsürü çocuğu varmış , kalmaz umarım başınıza.
Evt tabiki kalabilir aslinda bi de aktif yani carsisina pazarina gider ki carsi uzak yani kendi gider kiyafetlerini alir yemegini yapar temizligi gorumce yapiyo6 kardes varken tek kisinin yanina gelmesi dogru degil. Illa birinin yaninda duracaksa bile dönüşümlü herkeste kalmalı. Kaldıkı kadın bakima ihtiyac duycak seviyede degilmiş. Mecbur bile degilsiniz ayni evde kalmaya.
Benim esiminde kardesleri var ayrica ama annesi yalniz yasiyor. Cocuk mu bu yalniz kalamiyor filan gayette kalir
Evt karismaz ama bildiklerinide soyler cocugu soyle yika iste soyle yedir vs.Tek yapman gereken beklemek esine bisey diyemezsin sonucta dua et de sirayla gezsin bari.. Devamli hic cekilmez.. Ben olsam daha cok takardim kafama herhalde ama yine de kötü biri degilmis bi da iyi yönü seni kısıtlarsa kötü ama sana cok karismazsa o kadar da kötü olmaz belki
Evt iyi olur ama suan yorum yapamiyorum simdiden haziranda gorumce evlenicekKarşılıklı iki daire tutsaniz?
Hem sizde kalmamiş olur hemde yanliz kalmamiş olur zaten anlattıgınza göre sosyal bir kadın size zarari oek olmaz
Valla gayet de kalınır. Kalan nasıl kalıyo. Şimdiden yerini mi yapmaya çalışıyo nedir...Ah ahh keske dediginiz gibi olsa banada cok sacma geliyor
Aslinda oyle olurda esim birakmaz kimseye eminimmKaynana melek bile olsa şahsen ben aynı evde yapamam.
Zaten 6 kardeşin içinde gidip 1 kişide kalması da bence saçma.
Dönüşümlü kalabilir.
Gerçi öyle de düzen kalmıyor.
Elden ayaktan düşmediği sürece neden kendi evinde kalmak istemez ki bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?